Dodaj do ulubionych

Auta roku Playboya

04.02.04, 08:42
Auto roku: Nissan 350Z

Luksus i sport: BMW 6

Auto s seksem: Alfa Romeo GT Coupe

Auto sportowe: Mitsubishi Lancer Evo VIII

Auto rodzinne: Mercedes E Kombi 4matic

Luksus na każdą drogę: Subaru Legacy

Auto dla dziewczyny: Citroen C2

Auto na codzień: Renault Scenic II

Znak czasów: Toyota Rrius II

Jakieś komentarze???

pozdro

LOlo
Obserwuj wątek
    • hdp Re: Auta roku Playboya 04.02.04, 09:31
      A mnie sie "Micrus" i "Trabant"(kombi) sni,tak wiele zawdzieczam tym autom,-
      w kazdym z nich,roznym dziewczynom sie oswiadczalem podczas jazdy i za kazdym
      razem odpowiadale NIE ,puzniej po paru latach dowiedzialem sie ze huk jaki byl
      w kupè znieksztalcil moje pytania,-zrozumialy "czy chcesz wysiasc" ,no ale mnie
      na dobre to wyszlo,dlaczego?,gentelmen na takie pytania nie odpowiada ... .
      Obecnie szczesliwie zonaty. Pzdr.
      ________________________________________________________________________________
      • lolo75 Re: Auta roku Playboya 04.02.04, 11:13
        A moja w aucie przyjęła, ale rzeczywiście było ciszej...

pozdro

LOlo
    • grzek Re: Auta roku Playboya 04.02.04, 14:50
      Myślę, że wybór trafiony, samochody tematycznie dobrze dobrane. Tylko brakuje
      mi jeszcze jednej pozycji, która dla niektórych jest być albo nie być, jest to
      AWARYJNOŚĆ(USTERKOWOŚĆ). Mogliby o nich zadbać. Z tego powodu przypuszczam, że
      zostaną wszystkie skrytykowane.
      • hdp Re: Auta roku Playboya 04.02.04, 15:45
        grzek napisał:

> Myślę, że wybór trafiony, samochody tematycznie dobrze dobrane. Tylko brakuje
        > mi jeszcze jednej pozycji, która dla niektórych jest być albo nie być, jest
        to
        > AWARYJNOŚĆ(USTERKOWOŚĆ). Mogliby o nich zadbać. Z tego powodu przypuszczam,
        że
        > zostaną wszystkie skrytykowane.
        ________________________________________________________________________________

Awaryjnosc auta w duzym stopniu zaleze od tego kto nim jezdzi,i jak o swoje
        auto dba,jak smarujesz-tak jechal bedziesz. Pzdr.
        • lolo75 Re: Auta roku Playboya 05.02.04, 10:42
          Myślę, że dla playboya awaryjność ma drugorzędne znaczenie. Z resztą nie wiem
          co tu robi kategoria auto rodzinne...

pozdro

Lolo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka