Dodaj do ulubionych

Niewiarygodne!

29.02.04, 22:02
Dzis wieczorem jechalem w Krakowie od Makro w strone Huty (Conrada, Opolska, Lublanska) i udalo mi sie przejechac 9 (slownie dziewiec) skrzyzowan z sygnalizacja swietlna, bez zatrzymywania. Jechalem caly czas 65-70km/h i pewnie w tym tkwi sekret "sukcesu". Akurat wiekszosc kierowcow zastosowala podobna taktyke (fotoradary i zalegajace na jezdni resztki sniegu wymusily taka predkosc) i nikt nie narzekal :)
Z pozdrowieniami dla wszystkich jezdzacych "ograniczenie predkosci x2"...
Obserwuj wątek
    • loveandpeace Re: Niewiarygodne! 01.03.04, 00:07
      w tv mowili, ze w krakowie jest katastrofa z powodu opadow sniegu. da sie u was
      jezdzic?

serdecznosci

lip
      • sherlock_holmes Re: Niewiarygodne! 01.03.04, 08:52
        Jezdzic sie da, ale wali sniegiem z przerwami od trzech dni. Dzis rano na
        parkingu przed firma zgarnalem snieg drzwiami, mam wysoko zawieszony samochod,
        a i tak ryje w sniegu.
        Ale za to troche ubylo samochodow z drog, wiec jezdzi sie rpzyzwoicie, tym
        bardziej, ze drogi sa czarne - widac, ze drogowcy sie nie poddali i opanowali
        sytuacje. Natomiast juz pare km za Krakowem jest tragedia, w niektorych
        miejscach nawialo metr sniegu, kolega pol godziny odsniezal od domu do bramy
        zeby mogl wyjechac.
        • dwiesciepompka Re: Niewiarygodne! 01.03.04, 22:15
          sherlock_holmes napisał:

Natomiast juz pare km za Krakowem jest tragedia.

A wlasnie,ze nieprawda,calkiem ladnie wam poodsniezali dzis:)Czego nie mozna
          powiedziec o lubelszczyznie.

P.S.Pozazdroscic obwodnicy,fajne to oj fajne:)
    • lexus400 Re: Niewiarygodne! 01.03.04, 08:06
      ...a ja ostatnio będąc w Łodzi nie natrafiłem na ani jedno zielone światło mimo
      stosowania różnych "tricków" z prędkościami.Już byłem bliski "płaczu" bo
      jechałem z przyczepą a było cholernie ślisko i na każdym bez wyjątku
      skrzyżowaniu musiałem się zatrzymać.
      Pzdr.
    • typson Re: Niewiarygodne! 01.03.04, 15:17
      w wawie startujac z placu bankowego w okolicahc godzniny 9-10 rano mozna
      przejechac marszalkowska az do skretu w spacerowa przy dawnym kinie moskwa, pod
      warunkiem, ze utrzymuje sie predkosc 90-120. Oczywiscie jadac 50 stoi sie na
      wiekszosci swiatel

pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka