krakus.mp 28.04.04, 18:44 Co to za auto? www.tomsgarage.pl/samochody/bravo/bravo_5.jpg A swoją drogą,to trzeba być idiotą aby sobie tak zrobić z maską auta,aby małe lampki seryjne były jeszcze mniejsze! Pzdr. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Zagadka. 28.04.04, 19:49 to coś przypomina jakby Fiata Brawę czy Brawo (nigdy nie wiem który jest który) w każdym razie jeździł tym będzie idiota. Pzdr. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zagadka. 28.04.04, 19:58 Oczywiscie to kiedys byl Fiat Brava... Szkoda, ze w linku sie zagadka wlasciwie wyjasnia :) Ja sie gosciowi nie dziwie - tak badziewiastych fabrycznych swiatel jakie sa w Bravie, ze siweca :) szukac... To co za roznica czy bedzie mial kaganek dwa razy qwiekszy czy mniejszy? I tak nie bedzie widzial drogi... A powaznie, to wiekszosc Fiatow z tamtego okresu ma swiatla delikatnie mowiac srednie - Uno, Punto I, CC, SC tez. Odpowiedz Link
mejson.e5 Re: Zagadka. 28.04.04, 20:09 sherlock_holmes napisał: "Oczywiscie to kiedys byl Fiat Brava." Oczywiście fiat Bravo, nie Brava. Link zresztą wyjaśnia ;-) Bravo to ten krótszy, 3-drzwiowy a Brava 5-drzwiowa. Całkiem fajne (Brava) chociaż nie jeździłem po ciemku, więc o reflektorach nie mogę się wypowiedzieć. Patrząc na nie mam takie samo zdanie, jak Wy - kiepskie światełka. Mejson Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Zagadka. 28.04.04, 21:30 No fakt. Albo mi sie mieni w oczach, albo to na skutek szoku z powodu "drapieznosci" tego przodu :PPP Normalnie rzucil mi sie na oczy :))) Odpowiedz Link
anahella Re: Zagadka. 28.04.04, 21:10 Bardzo ladne. Gdybym takie miala i do tego miala ogrodek to bym sobie w tymze ogrodku postawila a w srodku zasadzila czerwone pelargonie. Odpowiedz Link
krakus.mp Coś dla SH extra! 28.04.04, 23:01 www.tomsgarage.pl/samochody/fawor/fawor_1.jpg Sherlock sobie powinien tak zrobić z maską! :))))) A co do zagadki,to była łatwiutka z uwagi na odpowiedź zawartą w linku.:))) Pzdr. forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12223 Odi et amo. Odpowiedz Link
krakus.mp I to też dla SH> 28.04.04, 23:02 www.tomsgarage.pl/samochody/fawor/fawor_6.jpg Hehehee! Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: I to też dla SH> 29.04.04, 06:57 czyzbys byl zlosliwy? :P Mam ladniejsze felgi :) Poza tym nie bede psul naprawde niezlego oswietlenia. Czym bede zachecal kierowcow TIRow do zmiany swiatel z dlugich na mijania? A faktycznie to jakies dwa tygodnie temu widzielem w ktorejs podkrakowskiej wsi tjunink bordowej Skody taki, ze az mnie zemdlilo - ta biala (przynajmniej z przodu) wyglada jeszcze w miare normalnie. Z tylu przeraza wiesniaco-debilny tlumik. Jezeli to mozna w ogole nazwac tlumikiem, bo przekroj rury wylotowej jest porownywalny do oryginalnej puszki tlumika. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: I to też dla SH> 29.04.04, 10:42 sherlock_holmes napisał: > czyzbys byl zlosliwy? :P Ja złośliwy??? :))))) Poprostu jak widzę Favoritkę po tjuninku,to wyobrażam sobie taką jedną z sąsiedztwa. > Mam ladniejsze felgi :) Poza tym nie bede psul naprawde niezlego oswietlenia. C > zym bede zachecal kierowcow TIRow do zmiany swiatel z dlugich na mijania? > A faktycznie to jakies dwa tygodnie temu widzielem w ktorejs podkrakowskiej wsi > tjunink bordowej Skody taki, ze az mnie zemdlilo - ta biala (przynajmniej z pr > zodu) wyglada jeszcze w miare normalnie. Z tylu przeraza wiesniaco-debilny tlum > ik. Jezeli to mozna w ogole nazwac tlumikiem, bo przekroj rury wylotowej jest p > orownywalny do oryginalnej puszki tlumika. > Favoritki nie miały chyba zbyt wielkiego przekroju wylotu z tłumika. A "prawdziwy" tjuninkofiec musi mieć przekrój porównywalny z rynną lub wiaderkiem! :)))) Odpowiedz Link
grzek Re: Zagadka. 29.04.04, 09:28 Ostatnio byłem na takiej imprezie gdzie lokalni dilerzy prwzentowali swoje samochody i przy tej okazji było jeszcze parę stoisk związanych z motoryzacją. Na jednym z nich rozdawano satare numery czasopism motoryzacyjych i najwiecej było o tuningu. Wziąłem kilka gazet i po porzejrzeniu powaliło mnie jak przeczytałem co można kupić w sklepach wysyłkowych, a mianowicie: - podświetlane zatyczki zaworów w kołach - podświetlane gałki zmiany miegów - podświetlane logo na masce albo na bagażniku - podświetlanie świetlówką podwozia samochodu - podświetlanie tarcz hamulcowych Poza tym cała gama wydechów, zderzaków i chipów. Odpowiedz Link