28.04.04, 18:44
Co to za auto?

www.tomsgarage.pl/samochody/bravo/bravo_5.jpg
A swoją drogą,to trzeba być idiotą aby sobie tak zrobić z maską auta,aby małe
lampki seryjne były jeszcze mniejsze!
Pzdr.
Obserwuj wątek
    • aankaa czerwone !! 28.04.04, 19:16
      zgadłam ?
    • lexus400 Re: Zagadka. 28.04.04, 19:49
      to coś przypomina jakby Fiata Brawę czy Brawo (nigdy nie wiem który jest który)
      w każdym razie jeździł tym będzie idiota.
      Pzdr.
    • sherlock_holmes Re: Zagadka. 28.04.04, 19:58
      Oczywiscie to kiedys byl Fiat Brava... Szkoda, ze w linku sie zagadka wlasciwie wyjasnia :)
      Ja sie gosciowi nie dziwie - tak badziewiastych fabrycznych swiatel jakie sa w Bravie, ze siweca :) szukac... To co za roznica czy bedzie mial kaganek dwa razy qwiekszy czy mniejszy? I tak nie bedzie widzial drogi...
      A powaznie, to wiekszosc Fiatow z tamtego okresu ma swiatla delikatnie mowiac srednie - Uno, Punto I, CC, SC tez.
      • mejson.e5 Re: Zagadka. 28.04.04, 20:09
        sherlock_holmes napisał:

"Oczywiscie to kiedys byl Fiat Brava."

Oczywiście fiat Bravo, nie Brava.
        Link zresztą wyjaśnia ;-)

Bravo to ten krótszy, 3-drzwiowy a Brava 5-drzwiowa.
        Całkiem fajne (Brava) chociaż nie jeździłem po ciemku, więc o reflektorach nie
        mogę się wypowiedzieć.
        Patrząc na nie mam takie samo zdanie, jak Wy - kiepskie światełka.

Mejson
        • sherlock_holmes Re: Zagadka. 28.04.04, 21:30
          No fakt. Albo mi sie mieni w oczach, albo to na skutek szoku z powodu "drapieznosci" tego przodu :PPP Normalnie rzucil mi sie na oczy :)))
    • anahella Re: Zagadka. 28.04.04, 21:10
      Bardzo ladne. Gdybym takie miala i do tego miala ogrodek to bym sobie w tymze
      ogrodku postawila a w srodku zasadzila czerwone pelargonie.
    • krakus.mp Coś dla SH extra! 28.04.04, 23:01
      www.tomsgarage.pl/samochody/fawor/fawor_1.jpg
      Sherlock sobie powinien tak zrobić z maską! :)))))

A co do zagadki,to była łatwiutka z uwagi na odpowiedź zawartą w linku.:)))
      Pzdr.

forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=12223

Odi et amo.
      • krakus.mp I to też dla SH> 28.04.04, 23:02
        www.tomsgarage.pl/samochody/fawor/fawor_6.jpg
        Hehehee!
        • sherlock_holmes Re: I to też dla SH> 29.04.04, 06:57
          czyzbys byl zlosliwy? :P
          Mam ladniejsze felgi :) Poza tym nie bede psul naprawde niezlego oswietlenia. Czym bede zachecal kierowcow TIRow do zmiany swiatel z dlugich na mijania?
          A faktycznie to jakies dwa tygodnie temu widzielem w ktorejs podkrakowskiej wsi tjunink bordowej Skody taki, ze az mnie zemdlilo - ta biala (przynajmniej z przodu) wyglada jeszcze w miare normalnie. Z tylu przeraza wiesniaco-debilny tlumik. Jezeli to mozna w ogole nazwac tlumikiem, bo przekroj rury wylotowej jest porownywalny do oryginalnej puszki tlumika.
          • krakus.mp Re: I to też dla SH> 29.04.04, 10:42
            sherlock_holmes napisał:

> czyzbys byl zlosliwy? :P

Ja złośliwy??? :)))))
            Poprostu jak widzę Favoritkę po tjuninku,to wyobrażam sobie taką jedną z
            sąsiedztwa.
            > Mam ladniejsze felgi :) Poza tym nie bede psul naprawde niezlego oswietlenia.
            C
            > zym bede zachecal kierowcow TIRow do zmiany swiatel z dlugich na mijania?
            > A faktycznie to jakies dwa tygodnie temu widzielem w ktorejs podkrakowskiej
            wsi
            > tjunink bordowej Skody taki, ze az mnie zemdlilo - ta biala (przynajmniej z
            pr
            > zodu) wyglada jeszcze w miare normalnie. Z tylu przeraza wiesniaco-debilny
            tlum
            > ik. Jezeli to mozna w ogole nazwac tlumikiem, bo przekroj rury wylotowej jest
            p
            > orownywalny do oryginalnej puszki tlumika.
            >

Favoritki nie miały chyba zbyt wielkiego przekroju wylotu z tłumika.
            A "prawdziwy" tjuninkofiec musi mieć przekrój porównywalny z rynną lub
            wiaderkiem! :))))
    • grzek Re: Zagadka. 29.04.04, 09:28
      Ostatnio byłem na takiej imprezie gdzie lokalni dilerzy prwzentowali swoje
      samochody i przy tej okazji było jeszcze parę stoisk związanych z motoryzacją.
      Na jednym z nich rozdawano satare numery czasopism motoryzacyjych i najwiecej
      było o tuningu. Wziąłem kilka gazet i po porzejrzeniu powaliło mnie jak
      przeczytałem co można kupić w sklepach wysyłkowych, a mianowicie:
      - podświetlane zatyczki zaworów w kołach
      - podświetlane gałki zmiany miegów
      - podświetlane logo na masce albo na bagażniku
      - podświetlanie świetlówką podwozia samochodu
      - podświetlanie tarcz hamulcowych
      Poza tym cała gama wydechów, zderzaków i chipów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka