Dodaj do ulubionych

Ostra muza

20.10.13, 19:35
www.youtube.com/watch?v=2HF3wrY9_W4
Może wiekiem jestem już stary, ale skoro taka muza mnie kręci to chyba nie jest tak źle ze mną.

:))
Obserwuj wątek
    • tiges_wiz Re: Ostra muza 20.10.13, 20:54
      dobre, ale do lipy, sweet noise, czy proletaryatu im brakuje.
    • bassooner Re: Ostra muza 20.10.13, 22:36
      krakusie... to jest jak ballada... ostro to grała Sepulturka, zresztą wciąż namiętnie przeze mnie słuchana w samochodzie... ;-)))
      • dr.verte Re: Ostra muza 24.10.13, 23:42
        bassooner napisał:

> krakusie... to jest jak ballada... ostro to grała Sepulturka, zresztą wciąż nam
        > iętnie przeze mnie słuchana w samochodzie... ;-)))

no grala , kiedys , zgodzisz sie ze "Beneath the Remains" to najlepsza plyta zaraz po "Arise"
        • bassooner Re: Ostra muza 26.10.13, 00:08
          ja raczej Roots.... wolę wolniejsze i cięższe klimaty niż sieczkę... ;-)))
    • franek-b Re: Ostra muza 21.10.13, 11:51
      Mnie w ogóle nie kręci, faktycznie wyrosłem z tego, ale za to wolę takie zespoły jak Franz Ferdinand, które są bardziej energetyczne i ciekawsze niż taka prosta łupanka.
      • bassooner Re: Ostra muza 22.10.13, 00:28
        może i masz trochę racji, jednak to przecież o to chodzi... zresztą niektóre metalowe kapele mają bardzo ciekawie zbudowane riffy... ;-)))
        • franek-b Re: Ostra muza 28.10.13, 13:21
          No wiem, że o to chodzi, ale teraz szukam czegoś więcej w muzyce, a zwłasza jak jadę autem, to tylko smooth jazz itp.
          Ostra muza pobudza i jadę szybciej niż bez niej, więc wolę się wyciszać:-)

btw moja starsza (4 lata) miała pierwszą lekcję pianina :-) chyba też zacznę się uczyć
    • lexus400 Re: Ostra muza 25.10.13, 18:31
      To znaczy, że ze mną jest już źle, bo ja nie jestem w stanie tego słuchać po 3-ch sekundach.
    • sven_b Re: Ostra muza 27.10.13, 21:30
      www.youtube.com/watch?v=T-rndrChArk
      30/10 Warszawa
      30/11 Chorzów

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka