krakus.mp 20.10.13, 19:35 www.youtube.com/watch?v=2HF3wrY9_W4 Może wiekiem jestem już stary, ale skoro taka muza mnie kręci to chyba nie jest tak źle ze mną. :)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiges_wiz Re: Ostra muza 20.10.13, 20:54 dobre, ale do lipy, sweet noise, czy proletaryatu im brakuje. Odpowiedz Link
bassooner Re: Ostra muza 20.10.13, 22:36 krakusie... to jest jak ballada... ostro to grała Sepulturka, zresztą wciąż namiętnie przeze mnie słuchana w samochodzie... ;-))) Odpowiedz Link
dr.verte Re: Ostra muza 24.10.13, 23:42 bassooner napisał: > krakusie... to jest jak ballada... ostro to grała Sepulturka, zresztą wciąż nam > iętnie przeze mnie słuchana w samochodzie... ;-))) no grala , kiedys , zgodzisz sie ze "Beneath the Remains" to najlepsza plyta zaraz po "Arise" Odpowiedz Link
bassooner Re: Ostra muza 26.10.13, 00:08 ja raczej Roots.... wolę wolniejsze i cięższe klimaty niż sieczkę... ;-))) Odpowiedz Link
franek-b Re: Ostra muza 21.10.13, 11:51 Mnie w ogóle nie kręci, faktycznie wyrosłem z tego, ale za to wolę takie zespoły jak Franz Ferdinand, które są bardziej energetyczne i ciekawsze niż taka prosta łupanka. Odpowiedz Link
bassooner Re: Ostra muza 22.10.13, 00:28 może i masz trochę racji, jednak to przecież o to chodzi... zresztą niektóre metalowe kapele mają bardzo ciekawie zbudowane riffy... ;-))) Odpowiedz Link
franek-b Re: Ostra muza 28.10.13, 13:21 No wiem, że o to chodzi, ale teraz szukam czegoś więcej w muzyce, a zwłasza jak jadę autem, to tylko smooth jazz itp. Ostra muza pobudza i jadę szybciej niż bez niej, więc wolę się wyciszać:-) btw moja starsza (4 lata) miała pierwszą lekcję pianina :-) chyba też zacznę się uczyć Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ostra muza 25.10.13, 18:31 To znaczy, że ze mną jest już źle, bo ja nie jestem w stanie tego słuchać po 3-ch sekundach. Odpowiedz Link
sven_b Re: Ostra muza 27.10.13, 21:30 www.youtube.com/watch?v=T-rndrChArk 30/10 Warszawa 30/11 Chorzów Odpowiedz Link