Dodaj do ulubionych

Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat

22.10.14, 21:55
tego:
allegro.pl/saab-95-3-0-v6-griffin-i4720858053.htmlPozdrawiam

PS.Widzę że forum chyba zanika.
Obserwuj wątek
    • truskava Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 06:37
      strongwaz napisał:

> PS.Widzę że forum chyba zanika.

... napisał gościu, który ostatni wpis miał chyba za kadencji poprzedniego prezydenta.
      "Ludzie to są bezczelni" ;)
      • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 12:25
        chyba link coś nie teges ;-(
        • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 12:27
          aha... trzeba tylko z linka usunąć słowo "Pozdrawiam"

pozdrawiam... ;-)
          • dr.verte Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 13:13
            zdjecia wykonane suszarka do wlosow do tego po zmroku

niezla sciema
            • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 15:08
              Tak, to prawda. Ogłoszenie jest ch***we. Samochód wręcz przeciwnie.
              • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 15:29
                ROTFL!!!
    • rapid130 Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 18:02
      Prażący link
      Taki model, to zasługuje, żeby pójść w ręce świra na punkcie marki.
      • qqbek Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 23.10.14, 21:36
        Wszystko OK tylko ta stacyjka:P
        Do tego mam już dwa zabytki na stanie, po co mi trzeci?

Ech... ale ten kokpit... tak 9000 jak i 9-5.
        Prawdziwy kierowca powinien dać się pokrajać za siedzenie w takich luksusach (o ile nie ma akurat E36 - pod równie egoistycznego kierowcę projektowanego).
        To se ne vrati.

P.S.
        Podałem link szwagrowi, tak więc jak by nieokrzesany młodzian z Lublina dzwonił ("bo świagier na forum wylookał") to może być, że to przeze mnie to wszystko :P
        • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 24.10.14, 13:22
          a tak swoją drogą... one cenowo tak stoją? tzn... trzymają cenę???
          • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 24.10.14, 15:25
            Bassie,
            Rynek teraz jest popieprzony. Są tańsze owszem, ale ja w tym mam wszystko porobione ( oleje ( w skrzyni też), filtry,świece, zawieszenie takie że nawet jakbyś chciał, to się nie ma do czego przyp.... , duperele z wyposażenia działają, klima działa zajebiście, nowa instalacja gazowa ( wcześniej gościu przez 14 lat jeździł na benzynie w polsce - jestem drugim właścicielem).
            Kumpel kupił e46 cabrio w bawarii 2003 3litry benzyna za 5200E, ja w polsce za 11000zł mogłem kupić 2,3benz też 2003r z gazem stan też bez zarzutu. Taki jest rynek popieprzony.
            • 1realista Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 26.10.14, 21:57
              Z jednej strony rynek zalany jest złomem który nie powinien być dopuszczony do eksploatacji. Z drugiej mamy swiadome zaniżanie wartości ubezieczeniowej pojazdów przez firmy ubezpieczeniowe co utrwala niskie ceny. Z trzeciej ludzie często nie znają faktycznej wartości i kosztów potrzebnych do utrzymania pojazdu w dobrym stanie technicznym. Takie powszechne dziadowanie. A na dobre pojazdy w dobrych cenach tak naprawdę wielu nie stać.
    • lexus400 Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 24.10.14, 19:30
      Pamiętam jak śniłeś o nim, więc zastanawia mnie co się stało :)) a odnośnie forum to faktem jest słaba frekwencja ale Ty jej absolutnie nie poprawiasz podobnie jak i ja ostatnimi czasy. Niestety od miesiąca przebywam poza granicami naszego pięknego kraju i jakoś nie bardzo chce mi się z komórki pisać a dzisiaj zmobilizowałem się do włączenia laptopa:)) Wracam jutro do kraju i obiecuję poprawę. Pozdrawiam z Malmö.
      • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 24.10.14, 21:22
        Daj spokój do czego tu wracać :/ ja bym nie wracał. Tak, chciałem V6 żeby zaspokoić ciekawość, ciekawość została zaspokojona. Tak serio: za mało przypomina mi samochód idealny, który już miałem (nissan). Dlatego następne będzie e46 R6 oooczywiście benzyna - tylko muszę wyprodukować więcej hajsu.
        • wujaszek_joe Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 24.10.14, 22:18
          ech, zwykła mała beemka. czy to tak wiele?
          a dom wykańczam, podjazd brukuję, dzieci do szkół posyłam.
          ja wszystko pospłacam to takie banalne marzenie będzie już starociem.
          chlip.
          :)
          • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 25.10.14, 00:00
            chlip z tobą... mój pojazd ma teraz 10 lat i to jest teraz mój wymarzony pojazd... z drugiej strony można mieć wszystko i z tego wszystkiego mieć mniej radości niż np. ja kiedyś z Trabanta... ;-)
          • sven_b Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 26.10.14, 15:47
            Grunt, że priorytety są mądrze ustawione. Wielu ma z tym problem.
            • wujaszek_joe Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 26.10.14, 22:04
              dzięki Sven
              • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 09.11.14, 18:38
                No i już go nie mam. Będę teraz szukał czegoś co jeździ i zastanawiam się czy nie pojechać z kumplem z roboty do szwajcarii.
                • bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 09.11.14, 19:43
                  no to zafundowałeś sobie podwójną radość - pierwsza to sprzedaż druga to kupno albo jakoś tak na odwrót...
                  a co tam planujesz? coś standardowego, jakąś typówkę czy jakiś niszowy pojazd ;-)
                  • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 09.11.14, 20:43
                    Bassie,
                    Bardzo dobre pytanie. Na razie nic innego niż E46 nie przychodzi mi do głowy ( spodziewam się jakości bmw). Chyba że...
                    ogłoszę konkurs tu na forum na znalezienie czegoś innego ( do wygrania 0,75L mojego najlepszego wyrobu),a więc:

- Nie 4 cylindry (raczej R6 lub R5)
                    - Łańcuch rozrządu
                    - bez turbo
                    - Automat 5/6 biegów lub ręczna 6 biegów
                    - pojemność od 2 do 3 litrów
                    - benzyna / benzyna lpg
                    - około 15 tysięcy za około 10 letni samochód ( tak wiem że mało ale wiem że da się, z drugiej strony widzę ogłoszenia e36 z 1998r za 12,5kzł to się uśmiecham).

Chrysler 300c z sinikiem 2,7litra nie wchodzi w grę bo to trochę krowa podobnie jak e39 ( skończyli robić w 2003).
                    Niezły czelendż ku*wa :)))

Od 1 stycznia będzie można legalnie zarejestrować anglika więc ceny używek spadną - może warto poczekać.

• bassooner Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 09.11.14, 22:51
                      ja mam R5 no ale to włoszczyzna i z turbo i diesel... ale klekocze od roku ładnie...
                      • strongwaz Re: Spamuję: Sprzedam SAABa 95 V6 Automat 09.11.14, 22:56
                        Oto dowód że chyba można:
                        ww3.autoscout24.de/classified/261249531?asrc=st|sr,as

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka