sherlock_holmes 03.04.05, 19:42 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=22339829&v=2&s=0 Ja zawiesiłem już wcześniej - zawieście na antenach czarne wstążki dla uczczenia Największego Człowieka naszych czasów. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Apel z Auto-moto 03.04.05, 21:31 Już o tym pomyślałem i zawiesiłem. Ciekawy jestem,czy rząd ogłosi w Polsce dzień pogrzebu Papieża, dniem wolnym (do odpracowania w sobotę).Podobno będzie to środa lub piatek. Wolny dzień zapewniłby możliwość oglądnięcia bezpośredniej transmisji i uczestnictwa w nabożeństwie. Odpowiedz Link
mejson.e Re: Apel z Auto-moto 03.04.05, 22:33 Mam gotową kokardę - jutro na maszt! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
mejson.e Mało :( 04.04.05, 09:54 Niewiele widziałem dzisiaj czarnych kokardek. Za to korków i nerwowości nawet więcej. Może po południu będzie lepiej... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
winnix Re: Mało :( 04.04.05, 10:43 > Niewiele widziałem dzisiaj czarnych kokardek. No i masz odpowiedź ile szczerości było w tych histeriach i lamentach od sobotniego wieczoru. winnie Odpowiedz Link
lexus400 Re: Mało :( 04.04.05, 11:20 Prawdę mówiąc nie wiem czy jest sens obnosić się ze swoim smutkiem, życie toczy się dalej a lepiej byłoby wyzbyć się wrogości i egoizmu - ale to jest niewykonalne:(( Odpowiedz Link