Dodaj do ulubionych

Audi i WiFi Zone

28.04.05, 08:45
Wlasnie siedze sobie w serwisie VW-A (Rowinski-W.) w piasecznie. Na scianie
jest tabliczka WiFi Zone no i moge sie laptokiem chocby na forum wpiac, co
niniejszym czynie

pozdrowka
Obserwuj wątek
    • typson Re: Audi i WiFi Zone 28.04.05, 09:03
      troche penialem, ze nie mam wystarczajaco kaski na karcie. Ale przeciez no
      problem. Logowanie do banku, przelew z konta na konto i kaska juz jest! Ech co
      za zycie ;-)
      • sherlock_holmes Re: Audi i WiFi Zone 28.04.05, 09:06
        Wow, wow :)
        Wiesz, a mój słuzbowy laptok ma 128MB pamięci i tylko przewodowy dostęp do netu :(
        • typson Re: Audi i WiFi Zone 28.04.05, 09:18
          moj jest prywatny i tez do najnowszych nie nalezy ale jakos nie mam cisnienia na
          nowy. Jak skoncze wazny projekt w pracy i wszystko wypali to mi beda laske ze
          szczescia robic, wiec poprosze o nowego.

WiFi tez nie mam. Kupilem sobie karte na PCIMCIA za 150 pln. sa tez takie na
          usb. Zreszta kupilem to, bo w domu postawilem sobie wifi. Z laptokiem czesto
          chodze po domu (by zona nie widziala, jak na forum siedzie ;-) i tu sie wifi
          przydaje. No i tych kabli nie ma!
    • typson Re: Audi i WiFi Zone 28.04.05, 13:44
      Kluczykow nie zakodowali ;-(((

Okazalo sie ze mam jakis starszy typ klucza i trzeba go kodowac w lewych
      drzwiach. A oczywiscie zamki mam polamane po jakies czeskie chuje musialy sobie
      pogmerac srubokretem zamiast we wlasnych dupach to w moich zamkach.

Ale nic to. Bebenki zamowilem, dzis sciagam drzwi - boczek i ogladam co tam jest
      jeszcze pomielone. Pozniej siade sobie do ETKA (osioł rulez) i zrobie spis
      czesci, ktore potrzebuje.

Za dwie wkladki do zamkow zaplacilem 103 pln. jutro powinny byc bo jada od
      kulczyka z centrali
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka