typson 20.05.05, 23:48 www.mioduszewski.com.pl/aktualnosci/aktualnosci_czesci.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaki71 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:16 gprzej niz ble, ble, ble. To pomprostu jest fe. Konkurs na najgorsze czesci do samochodu: Najgorsze wycieraczki? BOSCH Najgorsze silniki krkowe sterownika wolnych obrotow? Bosch Najgorszy czujnik polozenia walu? bosch Najgorszy przeplywomierz? Bosch Moze ktos wymieni co dobrego robi firma bosch bo nawet zmywarki i pralki przestali dobre robic? Odpowiedz Link
lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:21 ja mam pralkę Boscha ale twierdzę, że to też jest gówno - nie ma to jak AEG albo Miele Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ku edukacji 21.05.05, 09:43 A ja znowu powiem: cudze chwalicie, swego nie znacie! Miałem wczesniej pralkę i lodówkę Whirlpool - pralka po 5 latach miała perforację obudowy, co chwila coś ciekło itd. Lodówka lepiej, ale bez rewelacji. Teraz lodówka Polar z dwoma agregatami Danfossa (7 lat gwarancji dane 4 lata temu!), a pralka wąziutka Amiki. Pierze naprawdę doskonale, zużywa połowę wody mniej niż Whirlpool (nie jest to kwestia ustawienia poziomu wody tylko technologii) - i zero problemów. Odpowiedz Link
lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:25 > Najgorsze wycieraczki? BOSCH > Najgorsze silniki krkowe sterownika wolnych obrotow? Bosch > Najgorszy czujnik polozenia walu? bosch > Najgorszy przeplywomierz? Bosch - najgorzse pompy paliwa - Bosch - gówniane świece zapłonowe -Bosch - gówniane kable zapłonowe - Bosch - urządzenia diagnostyczne pozbawione serwisu - Bosch ....myślę dalej:)) pzdr. Odpowiedz Link
frax1 Re: ku edukacji 21.05.05, 13:53 Ojciec mi opowiadał że czasem te świece to są wadliwe od samej nowości... Pozdrawiam Odpowiedz Link
bart.ez Re: ku edukacji 21.05.05, 12:26 jaki71 napisał: > Moze ktos wymieni co dobrego robi firma bosch bo nawet zmywarki i pralki > przestali dobre robic? Elektronarzędzia i osprzęt do nich robią nienajgorszy. I to chyba tyle:-) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ku edukacji 21.05.05, 13:19 Dobrze, że mi przypomniałeś - narzędzia "zwykłe" Boscha też są do d... W konkursie Auto-smiecia wygrałem dawno temu zestaw narzędzi-wiertła, bity i jakieś duperele. Z wierteł: dwa do betonu wyrzuciłem. Jedno się stopiło (wierciłem w betonie!), drugie złapało 0,5cm bicia. Wiertła do metalu są tytanowane, ale przy wierceniu w aluminium po 10 otworach jedno sie "nieco" stepiło... Jedną końcówke krzyżakową urwałem przy odkręcaniu ...śrubki od zegarka! (odkręciłem ją zestawem wkrętaków zegarmistrozwskich za 2zł :) ) Reszta bitów nosi wyraxne slady używania :( Lepsze bity kupiłem w OBi za 15zł - komplet 8 sztuk w uchwycie przyczepianym do paska - do tej pory (jakieś 5-6 lat) nie udało mi się żadnej koncówki uszkodzić. Odpowiedz Link
lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 13:53 > Elektronarzędzia i osprzęt do nich robią nienajgorszy. I to chyba tyle:-) Fakt - elektronarzędzia są do dupy, niezniszczalne są sprzęty FEIN, Metabo, Makita, AEG natomiast BOSCH profesjonalny może zadowolić amatora ale z kolei nie ceną zakupu:)) Odpowiedz Link