Dodaj do ulubionych

ku edukacji

20.05.05, 23:48
www.mioduszewski.com.pl/aktualnosci/aktualnosci_czesci.htm
Obserwuj wątek
    • lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:11
      ...to wszystko to ble,ble,ble....
      Pzdr.
      • jaki71 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:16
        gprzej niz ble, ble, ble.
        To pomprostu jest fe.

Konkurs na najgorsze czesci do samochodu:

Najgorsze wycieraczki? BOSCH
        Najgorsze silniki krkowe sterownika wolnych obrotow? Bosch
        Najgorszy czujnik polozenia walu? bosch
        Najgorszy przeplywomierz? Bosch

Moze ktos wymieni co dobrego robi firma bosch bo nawet zmywarki i pralki
        przestali dobre robic?
        • typson Re: ku edukacji 21.05.05, 00:19
          wara od mojej zmywarki!
          • lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:21
            ja mam pralkę Boscha ale twierdzę, że to też jest gówno - nie ma to jak AEG
            albo Miele
            • sherlock_holmes Re: ku edukacji 21.05.05, 09:43
              A ja znowu powiem: cudze chwalicie, swego nie znacie!
              Miałem wczesniej pralkę i lodówkę Whirlpool - pralka po 5 latach miała perforację obudowy, co chwila coś ciekło itd. Lodówka lepiej, ale bez rewelacji.
              Teraz lodówka Polar z dwoma agregatami Danfossa (7 lat gwarancji dane 4 lata temu!), a pralka wąziutka Amiki. Pierze naprawdę doskonale, zużywa połowę wody mniej niż Whirlpool (nie jest to kwestia ustawienia poziomu wody tylko technologii) - i zero problemów.
        • lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 00:25
          > Najgorsze wycieraczki? BOSCH
          > Najgorsze silniki krkowe sterownika wolnych obrotow? Bosch
          > Najgorszy czujnik polozenia walu? bosch
          > Najgorszy przeplywomierz? Bosch

- najgorzse pompy paliwa - Bosch
          - gówniane świece zapłonowe -Bosch
          - gówniane kable zapłonowe - Bosch
          - urządzenia diagnostyczne pozbawione serwisu - Bosch

....myślę dalej:))
          pzdr.
          • frax1 Re: ku edukacji 21.05.05, 13:53
            Ojciec mi opowiadał że czasem te świece to są wadliwe od samej nowości...
            Pozdrawiam
        • bart.ez Re: ku edukacji 21.05.05, 12:26
          jaki71 napisał:

> Moze ktos wymieni co dobrego robi firma bosch bo nawet zmywarki i pralki
          > przestali dobre robic?

Elektronarzędzia i osprzęt do nich robią nienajgorszy. I to chyba tyle:-)
          • sherlock_holmes Re: ku edukacji 21.05.05, 13:19
            Dobrze, że mi przypomniałeś - narzędzia "zwykłe" Boscha też są do d... W konkursie Auto-smiecia wygrałem dawno temu zestaw narzędzi-wiertła, bity i jakieś duperele. Z wierteł: dwa do betonu wyrzuciłem. Jedno się stopiło (wierciłem w betonie!), drugie złapało 0,5cm bicia. Wiertła do metalu są tytanowane, ale przy wierceniu w aluminium po 10 otworach jedno sie "nieco" stepiło...
            Jedną końcówke krzyżakową urwałem przy odkręcaniu ...śrubki od zegarka! (odkręciłem ją zestawem wkrętaków zegarmistrozwskich za 2zł :) ) Reszta bitów nosi wyraxne slady używania :( Lepsze bity kupiłem w OBi za 15zł - komplet 8 sztuk w uchwycie przyczepianym do paska - do tej pory (jakieś 5-6 lat) nie udało mi się żadnej koncówki uszkodzić.
          • lexus400 Re: ku edukacji 21.05.05, 13:53
            > Elektronarzędzia i osprzęt do nich robią nienajgorszy. I to chyba tyle:-)

Fakt - elektronarzędzia są do dupy, niezniszczalne są sprzęty FEIN, Metabo,
            Makita, AEG natomiast BOSCH profesjonalny może zadowolić amatora ale z kolei
            nie ceną zakupu:))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka