franek-b 10.06.05, 10:44 Dyskutowalismy jakis czas temu o Caymanie, a tu prosze, porsche znow pokazalo klase. www.uzywane.mojeauto.pl/raport2004/index.php Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
typson Re: nowa DEKRA 10.06.05, 12:24 kurne, cabriong na 53 miejscu. Hmm... Z drugiej strony robilem teraz liste tego co i kiedy i za ile wymienialem w aucie to od przebiegu 135tys do 160500 wymienilem (poza olejami, klockami i zamkami od wlamania) cieknaca maglownice. Jakos awariami poki co nie straszy. Ale e46 cabrio jest na 34 miejscu. Moze czas pomarzyc o czyms innym ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: nowa DEKRA 07.11.05, 15:09 porsze to dobra firma jest. Ktoś chciałby polemizować?? ;) Odpowiedz Link
plawski Re: nowa DEKRA 07.11.05, 17:10 kszyrztow napisał: > porsze to dobra firma jest. Ktoś chciałby polemizować?? ;) Tak, ja mam inne zdanie! > Odpowiedz Link
kszyrztow Re: nowa DEKRA 07.11.05, 17:13 plawski napisał: > kszyrztow napisał: > > > porsze to dobra firma jest. Ktoś chciałby polemizować?? ;) > Tak, ja mam inne zdanie!! koniecznie chcesz się wywinąć z postawienia tej butli... ;D Porsche to super samochody są, perfekcyjna technika, nieśmiertelna stylistyka (z wyjątkiem caymana) Aha, dodam może, że nigdy żadnym nie jechałem... ;) Odpowiedz Link
plawski Re: nowa DEKRA 07.11.05, 17:14 kszyrztow napisał: > plawski napisał: > > > kszyrztow napisał: > > > > > porsze to dobra firma jest. Ktoś chciałby polemizować?? ;) > > Tak, ja mam inne zdanie!! > > koniecznie chcesz się wywinąć z postawienia tej butli... ;D > > Porsche to super samochody są, perfekcyjna technika, nieśmiertelna stylistyka > (z wyjątkiem caymana) Aha, dodam może, że nigdy żadnym nie jechałem... ;) Ja też nie jechałem, ale wypierd to mają niezły! > > > Odpowiedz Link
frax1 Re: nowa DEKRA 07.11.05, 17:50 A ja jechałem... co prawda łącznie może ze 3 kilometry 3ema modelami i na temat jakości Boxtera przed face-liftingiem nie można się zbyt zachwycać. Co innego model poliftingowy i Cayenne... rewelacja pod względem wykonania. Auta jak dla mnie super mimo niedociągnięć o których wspomniałem, serce zaczyna bić mocniej :) Ale i tak więcej nie mogę powiedzieć.... te 4 zakręty które pokonałem były super, ale prędkość nie ta i długość przejażdżki nie ta ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
typson Re: nowa DEKRA 07.11.05, 17:55 > A ja jechałem... to stawiasz flaszkę, bo chopy chca pić (w innym wątku ;-) Odpowiedz Link
frax1 Re: nowa DEKRA 07.11.05, 21:45 Hehehe.... nie wiem skąd się ostatnio załapałem na "Prezydenta" - i przyznam że jakoś jest adekwatna ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: nowa DEKRA 07.11.05, 21:57 frax1 napisał: > A ja jechałem... Ja też jechałem Porsche!.... . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .....924! Buahahahahahhaaaahaha!!!! Odpowiedz Link