Dodaj do ulubionych

kto się wpisze ostatni - wygrywa!!

• sherlock_holmes MXL 18.10.05, 09:09
      1040 - masa Fiata Albea 1.2 gotowego do jazdy ;)

Przypominam, że jestem ostatni! :P
      • sherlock_holmes Re: MXLI 19.10.05, 08:07
        1041 - tyle kosztuje Nokian WR w rozmairze 275/60R17 i 255/55R18 XL na www.opny.com ;)
        • typson Re: MXLI 19.10.05, 11:00
          1042 to 2^10+2^4+2
          • sherlock_holmes 1043 20.10.05, 10:06
            1043Nm ma Mercedes CL600 tuningowany przez Kleemanna:
            www.avtorinok.ru/photo/photos.php?marka_id=142&model_id=2502
            • sherlock_holmes Re: 1043 20.10.05, 11:01
              1044 -czyli po prostu ...prefiks NOM :)
            • sherlock_holmes 1045 20.10.05, 11:04
              1045kg waży poprzednia wersja Seata Cordoby z silnikiem 1.6 MPi w obu wersjach (75 i 100KM)
            • sherlock_holmes 1046 20.10.05, 11:05
              1046 - pojemnośc silnika Skody 105 :P
              • sherlock_holmes 1047 20.10.05, 11:09
                Brakło mi pomysłów, dobrze że w 1047 roku Kazimierz I Odnowiciel pokonał Miecława (mazowiecki możnowładca) czego efektem było odzyskanie Mazowsza :)
                • sherlock_holmes 1048 20.10.05, 11:12
                  A tu juz mam dużą pomoc - 1048mm ma szerokość bagażnika w Focusie 2 sedan (między nadkolami) oraz bagażnik wspomnianego już wcześniej Peugeota 1007 - po złożeniu i usunięciu tylnych siedzeń.
                  • krakus.mp Co jest doktorku? 22.10.05, 00:56
                    Qrka na wacie.Ale mam zajebisty humor.A jeszcze dwie godziny temu byłem
                    nabuzowany jak butelka coli po upadku ze stołu.
                    Spe...m do wyra, bo spiący jestem.Ale za to wesoły jak nigdy.:))))))))))))))
                    • krakus.mp 1050 22.10.05, 16:47
                      oznaczenie z boku drzwi przy Fiatach 127, z końca produkcji.Dot.poj.silnika.
                      • sherlock_holmes Re: 1050 22.10.05, 22:56
                        A żeby było smieszniej, Twój 1049 post to ...pojemnośc silnika 127 1050 :)
                        Ide spać, bo mnie teść urżnął winem ;) Ma skubaniec mocną głowę :)
                        PS. Proponuję dla prawdziwych twardzieli hiperwytrawne węgierskie "bycze" wino :)
    • pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.10.05, 19:53
      Ludzie Kochani!

Zrozumcie prosze w koncu, ze to ja jestem urodzonym zwyciezca w tym watku.
      Wszelkie nastepne wpisy nie maja najmniejszego sensu bo jako urodzony zwyciezca
      niniejszego watku i tak go wygram :]

Pozdrowka!
      Pap :]
      • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.10.05, 22:54
        Mówiąc wprost: pierdu pierdu - ja jestem zwycięzcą! :)
        • krakus.mp Lotne premie 23.10.05, 10:45
          To zróbmy sobie w tym wątku takie lotne premie.Kto zgarnie najwięcej takich
          premii, zdobędzie miano superforumowicza.
          Pierwsz lotna premia niech będzie przy numerze 1111!Następne co 50 wpisów.
          I tak aż do śmierci tego wątku lub.......założyciela.
          Założycielowi zyczę tradycyjnych 100 lat.:-)
          Pzdr.

PS.
          SH, czyżbyś miał już pozamiatane z wolnością osobistą?
          • sherlock_holmes Re: Lotne premie 23.10.05, 11:06
            Byłem, głosowałem i troche ejstem podłamany. Najwięcej moherowych beretów - coś mi wizja państwa autokratycznego sie jawi :(
          • sherlock_holmes Re: Lotne premie 23.10.05, 11:09
            Hehe, już prawie, ale jeszcze mam swobodę :)
            • truskava Re: Lotne premie 23.10.05, 12:39
              To ja cichaczem się pochwalę, że w zeszłą sobotę zdarzyło mi się zmienić
              tzw. stan cywilny i teraz ganiam jak głupek z jakimś metalem na paluchu ;-)

A całe zamieszenia miało miejsce w Białym Dunajcu oraz Bukowinie Tatrzańskiej.
              • sherlock_holmes Re: Lotne premie 23.10.05, 12:41
                Gratulacje!!! :)
              • krakus.mp Re: Lotne premie 23.10.05, 12:49
                truskava napisała:

> To ja cichaczem się pochwalę, że w zeszłą sobotę zdarzyło mi się zmienić
                > tzw. stan cywilny i teraz ganiam jak głupek z jakimś metalem na paluchu ;-)
                >
                > A całe zamieszenia miało miejsce w Białym Dunajcu oraz Bukowinie Tatrzańskiej.
                >
                Winszuję.
    • typson spieprzaj dziadu :-(( /bt 24.10.05, 13:32
    • typson Dziś mały piątek!! /bt 27.10.05, 10:01
      • plawski No to Hop do góry! 27.10.05, 10:17

• typson Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 10:22
          niestety ten watek juz sie zapchal i posty w nim ukazuja sie z kilkuminutowym
          opoznieniem, pomimo tego, ze licznik przy tytule sie kreci
          • kszyrztow Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 10:57
            typson napisał:

> niestety ten watek juz sie zapchal i posty w nim ukazuja sie z kilkuminutowym
            > opoznieniem, pomimo tego, ze licznik przy tytule sie kreci

siema! :)
            snołbort żondzi :]
            Wygrałem?
            • typson Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 11:06
              > snołbort żondzi :]

owszem, wsrod emerytów i mlodocianych lanserów :D
              • truskava Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 11:17
                tak jest !! Boazeria górą
                • sherlock_holmes Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 22:21
                  A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku na nartach...
                  BTW: 1067 - tyle waży piekny klasyk, Ford Capri MK I, wersja V8 z 3-biegowym automatem:
                  www.capri.pl/capri/mk1-perana.php
                  • plawski Re: No to Hop do góry! 28.10.05, 13:12
                    W obozie koncentracyjnym Hans ogłasza konkurs:
                    - dziś będziecie się ścigać między sobą!
                    - pierwszy i ostatni, którzy dobiegną do mety zostaną rozstrzelani!

- słychać rozmowy więźniów, którzy zastanawiają się, jak wybrnąć z tej zawiłej
                    sytuacji, myślą, myślą i uradzić nic sensownego nie mogą, lecz oto Hans
                    rozwiązuje ich problem, krzycząc:

- Pierwsza dwójka na start!!!-
                  • typson Re: No to Hop do góry! 28.10.05, 13:23
                    > A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku na nart

o szemrok, zabrzmialo to jakbys mial ze 45 lat i swiadomie porzucil biale
                    szalenstwo. Ile lat miales 20 lat temu? 6? 7? 8?

hehe
                    • plawski Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 13:25
                      • typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 13:30
                        a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal, z unii
                        zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To choc na
                        Szemroku sie powyzywam
                        • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 13:49
                          typson napisał:

> a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal, z
                          uni
                          > i
                          > zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To choc na
                          > Szemroku sie powyzywam

Słusznie!
                          • kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 15:41
                            plawski napisał:

> typson napisał:
                            >
                            > > a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal,
                            > z
                            > uni
                            > > i
                            > > zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To ch
                            > oc na
                            > > Szemroku sie powyzywam
                            >
                            > Słusznie!

ale chociaz przyznacie, że pierwszą damę to mamy najładniejszą w Unii... ;)
                            • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 15:44
                              kszyrztow napisał:
                              > ale chociaz przyznacie, że pierwszą damę to mamy najładniejszą w Unii... ;)

True....True.... tiny.pl/q3s4
                              >
                              >
                              • kszyrztow Re: Typson chyba SIĘ da za wygraną ;) 28.10.05, 15:50
                                ale sie politycznie zrobiło :]
                                zauważyłem, że przez Kaczyńskiego net mi wolniej chodzi... :(
                            • typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 16:01
                              wg mnie pierwsza dama wyglada jak Mała Mi 90 lat pozniej (ta zlosnica z Muminków)
                              • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:09
                                typson napisał:

> wg mnie pierwsza dama wyglada jak Mała Mi 90 lat pozniej (ta zlosnica z
                                Muminkó
                                > w)

Noooooo.
                                • kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:21
                                  zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;)
                                  • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:32
                                    kszyrztow napisał:

> zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;)
                                    I ten włóczykij...
                                    >
                                    >
                                  • typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:50
                                    > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;)

to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;)
                                    • kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 14:16
                                      typson napisał:

> > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;)
                                      >
                                      > to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;)

proponuję zmianę tematu, bo w muminkach niezbyt sie orientuję, a zamierzam
                                      wygrać ;)
                                      • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 15:30
                                        kszyrztow napisał:

> typson napisał:
                                        >
                                        > > > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;)
                                        > >
                                        > > to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;)
                                        >
                                        > proponuję zmianę tematu, bo w muminkach niezbyt sie orientuję, a zamierzam
                                        > wygrać ;)

Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr.
                                        >
                                        • typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 15:37
                                          > Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr.

Wobraz sobie, ze to taki przerosniety i mocno nadgniły kaczynski to Ci sie
                                          luzniej na duszy zrobi :D
                                          • plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 16:02
                                            typson napisał:

> > Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr.
                                            >
                                            > Wobraz sobie, ze to taki przerosniety i mocno nadgniły kaczynski to Ci sie
                                            > luzniej na duszy zrobi :D

Hehehe... już sie ich nie boję. Będę sie teraz z nich nabijał za każdym
                                            razem jak ich zobaczę. Dzieki za pozbycie się traumy. ;))
                              • sherlock_holmes Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 22:18
                                Ona wygląda jak "idź stąd" ;)
                                1085 - tyle mm ma z przodu na nogi nowa Kia Rio ;)
                    • sherlock_holmes Re: No to Hop do góry! 02.11.05, 22:16
                      typson napisał:

> > A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku n
                      > a nart
                      >
                      > o szemrok, zabrzmialo to jakbys mial ze 45 lat i swiadomie porzucil biale
                      > szalenstwo. Ile lat miales 20 lat temu? 6? 7? 8?
                      >
                      Hehe, jedna z odpowiedzi jest poprawna ;)
                      > hehe
                      • typson Re: No to Hop do góry! 02.11.05, 22:18
                        to mamy tu:
                        45, 6, 7, 8

stawiam na 7
                        • typson Re: No to Hop do góry! 02.11.05, 22:31
                          i jeszcze 1088
                          • plawski Re: No to Hop do góry! 03.11.05, 09:57
                            typson napisał:

> i jeszcze 1088

to nowy prefix?
    • typson 1090 /bt 03.11.05, 10:00
      • plawski Re: 1090 /bt 03.11.05, 10:03
        2045
        • truskava Re: 1090 /bt 03.11.05, 17:58
          jeszcze tylko 8....
    • cracovian Jak nie wygram tutaj to na pewno na Allegro! 03.11.05, 19:11
      Luksus jest na sprzedaz!
      • plawski Re: Jak nie wygram tutaj to na pewno na Allegro! 04.11.05, 12:32
        A ile dajesz za Lexa?
    • kszyrztow 1095 - bez tematu :) 04.11.05, 12:44

• plawski _-+-_ ale o co chodzi? 04.11.05, 13:17
        • typson 3 jeszcze - do 1100 ;) /nt 04.11.05, 14:26
          • truskava Już tylko 2... n/t 04.11.05, 14:41

• typson Re: Już tylko 1... n/t 04.11.05, 15:17
              • truskava 1100 :-) 04.11.05, 15:18

• kszyrztow Re: 1100 :-) 04.11.05, 15:49
                  nie no typson, mój szacunek do Twojej osoby rośnie z każdym wpisem... Wątek
                  okazał sie nielada sukcesem :]]
    • typson 1102 i konca nie widać 04.11.05, 16:08
      ugh
      • tomaszek874 Re: 1102 i konca nie widać 04.11.05, 16:13
        słuchajcie. gdzie można zgłaszać na gazetowym forum kandydaturę na autora najdłuższego wątku ?? ;-)
        • plawski Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;)))))))) 04.11.05, 18:00
          tomaszek874 napisał:

> słuchajcie. gdzie można zgłaszać na gazetowym forum kandydaturę na autora
          najdł
          > uższego wątku ?? ;-)
          >
          • tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 04.11.05, 18:49
            w sumie tak. zgłosze to zamkną wątek, bo zbyt obciąża serwer :D
            • typson Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 04.11.05, 19:47
              wontek moze miec co najwyzej 2500 wpisow (z tytulowym wlacznie).

Jest taki na A-M

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=18574334&s=0
              założył go niejaki "zienć" - gość portalu. Powodzenia w lekturze
              • tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 12:41
                takie ograniczenie psuje zabawe. i tak wiadomo że rekordu nie będzie :-)
                • typson Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 16:26
                  ale tu nie chodzi o rekord tylko o to, kto bedzie ostatni
                  • tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 17:50
                    ok. więc proponuję uatrakcyjnienie zabawy i obstawianie nie tyle zwycięsców co przewidywanego terminu rozstrzygnięcia konkursu. oczywiście jeśli autor pozwoli na takie wariacje ;-)
                    • krakus.mp Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 18:48
                      1110
                    • krakus.mp 1111 06.11.05, 18:48

• plawski 1112 07.11.05, 10:12
                        krakus.mp napisał:

>
                        • kszyrztow Re: 1112 07.11.05, 12:48
                          forum zdycha.
                          • plawski 1113 07.11.05, 13:13
                            No właśnie. Nie wiedziec czemu/
                            • kszyrztow Re: 1113 07.11.05, 14:30
                              ale choojenka na tym forum... Wpis średnio co godzinę... Trza to zmienić! :)
                              • plawski Re: 1113 07.11.05, 14:34
                                kszyrztow napisał:

> ale choojenka na tym forum... Wpis średnio co godzinę... Trza to zmienić! :)
                                >
                                Tiaaaaa...
                                • kszyrztow plawski, mam ambitny plan 07.11.05, 14:44
                                  wypowiedzmy się, nawet najgłupiej, na 5 najstarszych wątków na tym forum.
                                  Czekam na sygnał do startu. :)
                                  • typson START!! 07.11.05, 15:01
                                    • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 15:12
                                      i po ptokah, plawski się zgapił i stawia wódę!
                                      :))
                                      • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 16:48
                                        no i widzisz typson? Pozskutkowało - forum znów żyje! :)
                                        A ja znów ostatni!! ;)
                                        • tomek854 Re: START!! 07.11.05, 17:08
                                          Co za głupi wontek :-) Dobrze, że go nie śledzę :D
                                          • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:14
                                            tomek854 napisał:

> Co za głupi wontek :-) Dobrze, że go nie śledzę :D

a powinieneś, gdyż temat musi być wyjątkowo porywający, sądząc po ilości
                                            rzeczowych wpisów ;))
                                            >
                                      • plawski Re: START!! 07.11.05, 17:05
                                        kszyrztow napisał:

> i po ptokah, plawski się zgapił i stawia wódę!
                                        > :))
                                        Hola, Hola!!!
                                        Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i bielany z
                                        mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?!
                                        ;)
                                        • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:09
                                          plawski napisał:

> Hola, Hola!!!
                                          > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i bielany z
                                          > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?!
                                          > ;)

Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdrowie -
                                          bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twarz :)
                                          • plawski Re: START!! 07.11.05, 17:16
                                            kszyrztow napisał:

> plawski napisał:
                                            >
                                            > > Hola, Hola!!!
                                            > > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i biela
                                            > ny z
                                            > > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?!
                                            > > ;)
                                            >
                                            > Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdrowie -

> bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twarz :)

O kurwa, to muszę się przygotować psychicznie bo w tym roku już swój przydział
                                            łyknąłem. ;)
                                            Ale czego się nie robi dla dobra Forum!
                                            >
                                            >
                                            • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:22
                                              plawski napisał:

> kszyrztow napisał:
                                              >
                                              > > plawski napisał:
                                              > >
                                              > > > Hola, Hola!!!
                                              > > > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i
                                              > biela
                                              > > ny z
                                              > > > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?!
                                              > > > ;)
                                              > >
                                              > > Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdro
                                              > wie -
                                              >
                                              > > bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twar
                                              > z :)
                                              >
                                              > O kurwa, to muszę się przygotować psychicznie bo w tym roku już swój
                                              przydział
                                              > łyknąłem. ;)
                                              > Ale czego się nie robi dla dobra Forum!

Ale z typsonem i jakimiś chętnymi typami z Wawy można by było kiedyś... ;)Oby
                                              nie z szymim i unterem..
                                              ostatni, ufff ;)
                                              • typson Re: START!! 07.11.05, 17:59
                                                mi po łikendzie łeb pęka...

Teraz jakos naszlo mnie na browary, woody juz nie moge. Wieczorami po pracy wale
                                                sobie drina, potem dwa. No i zauwazylem, ze ostatnio 0,7 konczy mi sie w dwa
                                                dni. To juz przegiecie a wątroby nie ma na allegro w dziale zdrowie wiec musze
                                                zwolnic tępa
                                                • kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 19:05
                                                  słusznie typson prawisz. Mnie też już wontrupka szarpie, ale możemy sie chwilke
                                                  poszanować, żeby potem ze zdwojona siłą zaatakować i zrobić jakiegoś browara
                                                  jak ludzie. Mam kurwa takie wrażenie, że mogłoby być śmisznie ;)
                                                  • typson Re: START!! 07.11.05, 19:28
                                                    A co tak kurwujesz ol de tajm? Czyzbys mial dzis za duzo agenturalnych ulotek za
                                                    wycieraczkami?
                                                  • kszyrztow Re: START!! 08.11.05, 12:33
                                                    sugerujesz typson, że się niekulturalnie wyrażam, czy cuś? ;) Pamiętaj, że brać
                                                    snołbordowa to absolutny freestyle - w piśmie i mowie także, hehe.
                                                  • typson Re: START!! 08.11.05, 12:43
                                                    skoro tak to powinienes byl tapisac, ze:

> brać snołbordowa to absolutny KURWA freestyle - w piśmie i mowie także, hehe.

a poza tym, nie wiem czy jestes familjar z nowym dżezi-okresleniem, ze jak cos
                                                    jest super to mowi sie "na pełnej kurwie"
                                                  • kszyrztow Re: START!! 08.11.05, 13:14
                                                    typson napisał:

> skoro tak to powinienes byl tapisac, ze:
                                                    >
                                                    > > brać snołbordowa to absolutny KURWA freestyle - w piśmie i mowie także, h
                                                    > ehe.

Słusznie, ale chciałem podnieść poziom dyskusji ;)

>
                                                    > a poza tym, nie wiem czy jestes familjar z nowym dżezi-okresleniem, ze jak cos
                                                    > jest super to mowi sie "na pełnej kurwie"

No niestety mój wiek i praca od świtu do nocy nie zawsze pozwala mi być na
                                                    absolutnym topie. Spytam jedynie: A co to kurwa znaczy, jaki stan opisuje?? ;)
                                                  • typson Re: START!! 08.11.05, 13:21
                                                    "na pełnej kurwie" - jest zwrotem wielce uniwersalnym - wypasiony, super,
                                                    zajebisty, etc.

Przykladowo mozesz zamast mowic: - ale masz zajefajny zamochod
                                                    powiedziec: - masz fure na pelnej kurwie
                                                  • typson Re: START!! 08.11.05, 13:22
                                                    dodam jeszcze, ze sformulowanie to zaslyszalem przypadkiem - rzekla tak jedna
                                                    kobieta do drugiej wyrazajac zachwyt ogolny nad jej nowa sukienka i zrobionymi
                                                    paznokciami
                                                  • plawski A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:24
                                                    robic tak:

media.putfile.com/ryan37
                                                  • typson Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:28
                                                    kurne, słaby nie jest!
                                                  • plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:33
                                                    typson napisał:

> kurne, słaby nie jest!

Ci są też nizgorsi ;)

tiny.pl/xm7g
                                                  • plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:38
                                                    plawski napisał:

> typson napisał:
                                                    >
                                                    > > kurne, słaby nie jest!
                                                    >
                                                    > Ci są też nizgorsi ;)
                                                    >
                                                    > tiny.pl/xm7g
                                                    >
                                                    >
                                                    > Hehe, są po prostu "na pełnej kurwie" ;)
                                                  • kszyrztow Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:56
                                                    nie ufam Ci plawski, nie zapodam na swoim kompie... ;))
                                                    napewno jakiś wajrus... :>
                                                  • plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 16:29
                                                    kszyrztow napisał:

> nie ufam Ci plawski, nie zapodam na swoim kompie... ;))
                                                    > napewno jakiś wajrus... :>

Plawski the Bug, of kros.

>
              • tomek854 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 07.11.05, 17:03
                i moskaliki mają tak samo :-)
    • mrzagi01 trzepała zośka dywan 07.11.05, 19:48

• mrzagi01 z dywanu leciał kurz 07.11.05, 19:52

• mrzagi01 tak ciężko pracowała 07.11.05, 19:52

• mrzagi01 że siły nie ma już 07.11.05, 19:53

• typson Re: że siły nie ma już 07.11.05, 19:58
        moj kolega to spiewal za kazdym razem gdy wychodzil z klatki z bloku ;) (wiadomo
        bylo kto idzie ;)
        • tomek854 Re: że siły nie ma już 07.11.05, 20:55
          Ja wam też ładną piosenkę wkleję:

Jaromir Nohavica - Tesinska (cieszyńska)

1. Kdybych se narodil před sto lety v tomhle městě,
          u Larischů na zahradě trhal bych květy své nevěstě,
          moje nevěsta by byla dcera ševcova
          z domu Kamiňskich odněkud ze Lvova,
          kochal bym ja i pieščil, chyba lat dwieščie.
          2. Bydleli bychom na Sachsenbergu v domě u žida Kohna,
          nejhezčí ze všech těšínských šperků byla by ona,
          mluvila by polsky a trochu česky,
          pár slov německy, a smála by se hezky,
          jednou za sto let zázrak se koná, zázrak se koná.
          3. Kdybych se narodil před sto lety, byl bych vazačem knih,
          u Prohazků dělal bych od pěti do pěti a sedm zlatek za to bral bych,
          měl bych krásnou ženu a tři děti,
          zdraví bych měl a bylo by mi kolem třiceti,
          celý dlouhý život před sebou, celé krásné dvacáté století.
          4. Kdybych se narodil před sto lety v jinačí době,
          u Larischů na zahradě trhal bych květy, má lásko, tobě,
          tramvaj by jezdila přes řeku nahoru,
          slunce by zvedalo hraniční závoru
          a z oken voněl by sváteční oběd.
          5. Večer by zněla od Mojzese melodie dávnověká,
          bylo by léto tisíc devět set deset, za domem by tekla řeka,
          vidím to jako dnes: šťastného sebe,
          ženu a děti a těšínské nebe,
          ještě že člověk nikdy neví, co ho čeká,

na na na ...

(i tłumaczenie na nasze)

Gdybym się urodził przed stu laty
          w moim grodzie
          U Lariszów dla mej lubej rwałbym kwiaty
          w ich ogrodzie.
          Moja żona byłaby starsza córką szewca
          Kamińskiego, co wcześniej we Lwowie by mieszkał.
          Kochałbym ją i pieścił
          chyba lat dwieście.

Mieszkalibyśmy na Sachsenbergu,
          w kamienicy Żyda Kohna,
          najpiękniejszą z wszystkich cieszyńską perłą
          byłaby ona.
          Mówiąc - mieszałaby czeski i polski,
          szprechałaby czasem, a śmiech by miała boski.
          Raz na sto lat cud by się dokonał,
          cud się dokonał.

Gdybym sto lat temu się narodził
          byłby ze mnie introligator
          U Prochazki bym robił po dwanaście godzin
          i siedem złotych brałbym za to
          Miałbym śliczną żonę i już trzecie dziecię,
          w zdrowiu żył przez trzydzieści kilka lat na tym świecie
          I całe długie życie przed sobą,
          całe piękne dwudzieste stulecie

Gdybym się urodził przed stu laty
          i z tobą spotkał
          U Lariszów w ich ogrodzie rwałbym kwiaty
          dla ciebie, słodka.
          Tramwaj by jeździł pod górę za rzekę,
          słońce by wznosiło szlabanu powiekę
          A z okien snułby się zapach
          świątecznych potraw.

Wiatr wieczorami niósłby po mieście
          pieśni grane w dawnych wiekach.
          Byłoby lato tysiąc dziewięćset dziesięć,
          za domem by szumiała rzeka.
          Widzę tam dzisiaj nas - idących brzegiem,
          mnie, żonę, dzieci pod cieszyńskim niebem.
          Może i dobrze, że człowiek nie wie,
          co go czeka.

W kółko ostatnio słucham Nohavicy - bo koncert ma mieć we Wro, zobaczyłem plakaty i pomyślałem, zeby sobie nieco jego muzyki ściągnąć. Fajny jest
          • mrzagi01 Re: że siły nie ma już 07.11.05, 21:24
            tomek854 napisał:

>
            > W kółko ostatnio słucham Nohavicy - bo koncert ma mieć we Wro, zobaczyłem
            plaka
            > ty i pomyślałem, zeby sobie nieco jego muzyki ściągnąć. Fajny jest
            >
            i ja go cenię :) Artur Andrus w Trójce często puszcza JN

BTW-już nie wygrywasz :P
            • plawski Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 09:46

• typson Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 09:55
                "coś tam, coś tam tra lala
                nie zamieniaj serca w tward głaz"

i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to)
                • plawski Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 09:57
                  typson napisał:

> "coś tam, coś tam tra lala
                  > nie zamieniaj serca w tward głaz"
                  >
                  > i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to)

Hehe, znaczy... stereo!
                • mrzagi01 Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:14
                  typson napisał:

> "coś tam, coś tam tra lala
                  > nie zamieniaj serca w tward głaz"
                  >
                  > i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to)

mniemam że: przeżyj to sam- czyli hymn onanistów
                  • typson Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:20
                    o tak, "przezyj to sam", zapomnialem.

Faktycznie, ze zwrot brzmi dosc dziwnie

poki co - ostatni
                  • truskava Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:20
                    mrzagi01 napisał:

> mniemam że: przeżyj to sam- czyli hymn onanistów

Ja zawsze słyszę w wersji: "Przepij to sam...."
                    • plawski Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:34

THE LAST!!!!!
                      • truskava Re: Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:39
                        plawski napisał:

> THE LAST!!!!!

Poważnie ?
                        • typson Re: Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:47
                          on jest daleki od powagi
                          • plawski Re: Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:53
                            typson napisał:

> on jest daleki od powagi

Jakby mnie znał ;)
            • mariusz_d1 Re: że siły nie ma już 08.11.05, 11:57
              Teraz ja wygrywam !!!!!!
              • typson Re: że siły nie ma już 08.11.05, 12:01
                kazdy ma swoj dzien
                • mrzagi01 Ciemną nocą Sztyrlic.... 08.11.05, 12:10
                  ...przemierza podberliński las. Nagle ciszę nocy przerywa donośne
                  pohukiwanie. "Sowa"- pomyślał Sztyrlic. "Sam jesteś sowa..."- mruknął Bormann
                  • plawski Szlaczek 08.11.05, 13:09
                    __--==--__--==--__--++--__--++--____-----****----____
                    • typson Re: Szlaczek 08.11.05, 13:12
                      ciekawe czy sie wklei:

____ ____ ____ _ _ ____ ____ ___
                      |__| [__ | | | |__| |__/ |
                      | | ___] |___ | | | | | \ |

www.chris.com/ascii/art/html/nakedladies.html
                    • tomek854 Pompa próźniowa 08.11.05, 13:16
                      Zasada działania sprężarki z wirującym pierścieniem cieczowym jest następująca. W cylindrycznej obudowie "O", częściowo wypełnionej cieczą znajduje się wirnik skrzydełkowy "W" z piastą o dużej średnicy. Po uruchomieniu pompy, z powodu wirowania wirnika, ciecz zostanie wprowadzona w ruch okrężny i odrzucona na ściany obudowy tworząc pierścień cieczowy. Jeżeli wirnik zostanie umieszczony mimośrodowo w stosunku do obudowy, to przy piaście powstanie wolna od cieczy przestrzeń sierpowa podzielona łopatkami wirnika na oddzielne komory. Objętość komór początkowo wzrasta a po minięciu dolnego położenia maleje. Jeżeli w bocznych ścianach (tarczach), stanowiących osiowe zamknięcie komór, wyciął otwory na początku (okno ssące "S") i na końcu (okno tłoczne "T") przestrzeni sierpowej to na skutek powiększenia objętości komory gaz będzie do niej zasysany a następnie w skutek jej zmniejszania sprężany i wytłaczany na zewnątrz. Ponieważ razem ze sprężonym gazem przez okno tłoczne usuwana jest część cieczy z pierścienia musi był ona stale uzupełniana.
                      • mrzagi01 Re: Pompa próźniowa 08.11.05, 13:30
                        uzupełniana powiadasz......
                • tomek854 Re: że siły nie ma już 08.11.05, 13:13
                  dzień? Chyba swoje pięć minut :>
                  • mariusz_d1 Re: że siły nie ma już 08.11.05, 13:19
                    No właśnie i moje na wierzchu (tzn. na końcu)
                    • plawski E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 13:29
                      mariusz_d1 napisał:

> No właśnie i moje na wierzchu (tzn. na końcu)
                      • plawski Witam, jako nowy forumowicz mam następujące pytani 08.11.05, 13:40
                        e:
                        • typson Oto odpowiedź: 08.11.05, 13:43
                          • mrzagi01 troche lakoniczna... 08.11.05, 13:48

• mrzagi01 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 13:44
                          plawski napisał:

> e:
                          >
                          >
                          >
                          czy pytanie jest na dysku e: ?
                          • plawski Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:05
                            mrzagi01 napisał:

> plawski napisał:
                            >
                            > > e:
                            > >
                            > >
                            > >
                            > czy pytanie jest na dysku e: ?
                            Tak, tylko zapomniałem podać ściezki dostępu ;)
                            >
                            >
                            • tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:07
                              To ja nie mam takiego dysku. ;-)

Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-)
                              • plawski Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:12
                                tomek854 napisał:

> To ja nie mam takiego dysku. ;-)
                                > > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-)
                                Aaaa co to takiego????
                                >
                                • mrzagi01 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:25
                                  plawski napisał:

> tomek854 napisał:
                                  >
                                  > > To ja nie mam takiego dysku. ;-)
                                  > > > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-)
                                  > Aaaa co to takiego????
                                  > >
                                  a nic- Linuxiarz szpanuje ;)))))))
                                  >
                                  >
                                  • tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:29
                                    No dobra, jak dla was moge miec w /mnt/windows :-) (taki mi sie jeszcze ostał)
                                • tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:27
                                  Mój drugi dysk :-)
                              • mariusz_d1 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:20
                                To ja nie mam takiego dysku. ;-)
                                >
                                > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-)
                                >
                                a ja mam /mnt/hda
                      • mariusz_d1 Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:15
                        I znowu moje!!!!!
                        • plawski Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:22
                          mariusz_d1 napisał:

> I znowu moje!!!!!

Czyje znaczy??
                          • mariusz_d1 Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:28
                            plawski napisał:

>
                            > Czyje znaczy??
                            >
                            Jak to czyje - moje!!!!
                          • kszyrztow Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:30
                            plawski napisał:

> mariusz_d1 napisał:
                            >
                            > > I znowu moje!!!!!
                            >
                            > Czyje znaczy??

moje, a co plawski?? :P
                            • mariusz_d1 Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:34
                              kszyrztow napisał:

> plawski napisał:
                              >
                              > > mariusz_d1 napisał:
                              > >
                              > > > I znowu moje!!!!!
                              > >
                              > > Czyje znaczy??
                              >
                              > moje, a co plawski?? :P
                              >
                              Nie Twoje ale moje!!!!!
                              • plawski Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 15:02
                                mariusz_d1 napisał:

> kszyrztow napisał:
                                >
                                > > plawski napisał:
                                > >
                                > > > mariusz_d1 napisał:
                                > > >
                                > > > > I znowu moje!!!!!
                                > > >
                                > > > Czyje znaczy??
                                > >
                                > > moje, a co plawski?? :P
                                > >
                                > Nie Twoje ale moje!!!!!

Cosik pierdolicie ;)
                        • mrzagi01 a g,,,no! :P 08.11.05, 14:25

• plawski Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 14:27
                            mrzagi01 napisał:

>
                            • kszyrztow Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:07
                              chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten
                              fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :]
                              • truskava Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:22
                                kszyrztow napisał:

> chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten
                                > fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :]

No stary, nie rozumiesz znaczenia słowa "ostatni"?!?
                                To jakby odwrotność "najsampierwszego" ;-)
                                • kszyrztow Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:25
                                  truskava napisała:

> kszyrztow napisał:
                                  >
                                  > > chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten
                                  > > fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :]
                                  >
                                  >
                                  > No stary, nie rozumiesz znaczenia słowa "ostatni"?!?
                                  > To jakby odwrotność "najsampierwszego" ;-)

hmm, "ostatni" to wiem co oznacza, pytałem o nieznane mi słowo z pierwszego
                                  posta... Chyba że ty chcesz być po prostu "ostani" ;):)
                                  • plawski Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:30
                                    kszyrztow napisał:
                                    > hmm, "ostatni" to wiem co oznacza, pytałem o nieznane mi słowo z pierwszego
                                    > posta... Chyba że ty chcesz być po prostu "ostani" ;):)

Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy.
                                    ;)
                                    >
                                    >
                                    • truskava Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:41
                                      plawski napisał:

>
                                      > Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy.
                                      > ;)

A dupa, Ostani oznacza odwrotność Pirwszego :-P
                                      • plawski Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:52
                                        truskava napisała:

> plawski napisał:
                                        >
                                        > >
                                        > > Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy.
                                        > > ;)
                                        >
                                        > A dupa, Ostani oznacza odwrotność Pirwszego :-P
                                        >
                                        Racja. Tak szybko pisałem, że pojebałem. Sorki.
                                        >
    • typson jeszcze 8 do 1200 /bt 08.11.05, 16:35
      • plawski ile? Nie dosłyszałem., 08.11.05, 16:40

• typson 5 08.11.05, 16:41
      • truskava No to ruchy, bo musze zaraz wychodzić (n/t) 08.11.05, 16:41

• truskava Ocho, rozkręca sie.... :- 08.11.05, 16:43

• truskava 1198... 08.11.05, 16:46

• truskava 1199.... 08.11.05, 16:46

• truskava 1200 :-) nie mam czsau na pierdoły, musze spadac. 08.11.05, 16:46

• typson Re: 1200 :-) nie mam czsau na pierdoły, musze sp 08.11.05, 16:53
        ale chamski cycu z Ciebie, zagarnął jubileusz i do domu!

wstyd
    • typson 1201 - ktory to siem tak wykazal? 08.11.05, 16:47
      • plawski A 08.11.05, 16:53

• plawski B 08.11.05, 16:53

• typson Z 08.11.05, 16:54
      • plawski C 08.11.05, 16:53

• plawski D 08.11.05, 16:54

• truskava U 09.11.05, 09:16

• truskava P 09.11.05, 09:16

• truskava A 09.11.05, 09:16

• plawski A żeby Cię tak w Horexie przerobili..... 09.11.05, 09:57
            truskava napisała:

>
      • plawski E 08.11.05, 16:54

• plawski F 08.11.05, 16:54

• kszyrztow U 08.11.05, 19:40

• kszyrztow C 08.11.05, 19:48

• kszyrztow K 08.11.05, 19:55

• plawski ******** 08.11.05, 16:54

• plawski P 08.11.05, 16:55

• tomek854 U 08.11.05, 17:27
      • plawski L 08.11.05, 16:55

• plawski a 08.11.05, 16:55
      • plawski W 08.11.05, 16:55

• plawski s 08.11.05, 16:55

• plawski k 08.11.05, 16:56

• plawski i 08.11.05, 16:56

• plawski * 08.11.05, 16:56

• plawski r 08.11.05, 16:56

• plawski u 08.11.05, 16:56

• typson c 08.11.05, 17:48
        • typson h 08.11.05, 17:48
          • tomek854 a 08.11.05, 18:04

• plawski l 08.11.05, 16:56

• plawski e 08.11.05, 16:56

• plawski z 08.11.05, 16:57

• tomek854 Re: z 08.11.05, 18:04
          b
          • kszyrztow B 08.11.05, 19:49
            tomek854 napisał:

> b
            >
        • tomek854 y 08.11.05, 18:05

• plawski I to tyle na dzisiaj, PA! 08.11.05, 16:57

• plawski UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 16:58
          plawski napisał:

>
          • kszyrztow Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 17:03
            dżizas plawski, że Ci sie chciało... ;) Zooh chłopak :]
            • typson Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 17:06
              wyszlo "plawski*rulezI"
              • tomek854 Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 18:05
                No co ty?

Wyszło "Pulawski rucha lezby" :-)
                • plawski Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 09.11.05, 09:05
                  tomek854 napisał:

> No co ty?
                  >
                  > Wyszło "Pulawski rucha lezby" :-)

Skąd wiecie???? ;)
                  Myślałem, że to pozostanie tajemnicą.

>
            • plawski Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 17:07
              kszyrztow napisał:

> dżizas plawski, że Ci sie chciało... ;) Zooh chłopak :]

Szkoda tylko, że mozna to rozyeebać łatwo!
              Do jutra panowie!

>
              • tomek854 Co by tu wkleić żeby było mądrze... 08.11.05, 18:06
                Wkleję okno, które mi się otworzy po przytrzymaniu alt i 17 kliknięciach tabem. O

Irc wypadł

17:51 <+owner__> o wlasnie
                17:51 <+owner__> Bootel: widziales topic? ;-)
                17:52 <@Bootel> jakoś rano jakz pracy wróciłem :)
                17:52 -!- ws_ (ws) [wswieb@akson.sgh.waw.pl] has joined #wariaci
                17:52 < ws_> cześć
                17:54 -!- mode/#wariaci [+vvv Shonsu aronna ws_] by tigrysek
                17:54 <@tigrysek> cześć
                17:55 -!- thv [thv@3ffe:8010:18:1:0:0:0:5] has quit [Operation timed out]
                17:55 <@Bootel> kurde za dużo czasu spędzam na lekturze steve-digicams.com :p
                17:55 -!- Zigrin [zigrin@forumakad.pl] has left #wariaci []
                17:56 <+owner__> idem sie pouczyc albo cos
                17:56 <+ws_> ee, myślałem, że to jakieś dupy, a tu..
                17:56 <+owner__> ws_: gdzie dupy?
                17:57 <+ws_> na tym steve-digicams.com
                17:57 <+ws_> no ale w tym sęk, że akurat nie tam
                17:57 <@Bootel> ws_: wtedy to nie byłaby lektura
                17:57 <@Bootel> a propos dup.. tzreba by się rozejrzec za nowym ckm
                17:58 <+ws_> dawno nie czytałem tego prorodzinnego pisma
                17:58 <@Bootel> mi nie chodzi o czytanie ;)
                17:59 <@AggA> Dobra
                17:59 <@AggA> Kogoś od bsd mi potrzeba :>
                17:59 <@jamm> hehe
                17:59 <@jamm> znowu cos zepsulas? :>
                18:00 <@AggA> Ni :P
                18:00 <@jamm> niegrzeczna czarownica!
                18:00 <@AggA> Mam inny internet :>
                18:00 <@AggA> I panikuję :>
                18:00 <+ws_> AggA: ten ruski?
                18:00 <@AggA> ws: Kielecki :>
                18:00 <+ws_> Rosjanie mieli sobie zrobić własny internet na spółke z innymi Kambodżami
                18:00 <+ws_> bo im sie nie podoba dyktatura Stanów Zjednoczonych
                18:00 <+ws_> Kielecki?? co?? w Kielcach mają internet?
                18:00 <@AggA> No.
                18:01 -!- thv ( ) [thv@3ffe:8010:18:1:0:0:0:5] has joined #wariaci
                18:01 -!- mode/#wariaci [+o thv] by Pasibrzuch
                18:01 <+ws_> niee no.. nie pogada..
                18:02 <@Bootel> w nowym CKMie ma być Agata Mróz :)
                18:02 <+ws_> nie wiem kto to
                18:03 <@Bootel> siatkarka
    • andre_234 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.11.05, 20:55
      ostatni będą pierwszymi ?
      • typson Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.11.05, 22:22
        ototototo!
        • kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.11.05, 22:58
          no dobra... OSTANI!!! :}}}
          :p
          • typson byłeś 08.11.05, 23:45
            • kszyrztow Re: byłeś 08.11.05, 23:59
              nie doceniasz mnie typson, JESTEM :]
              AHA, ŁADNE MASZ KOŚCI POLICZKOWE - TAKIE WYDATNE ;)
    • bassooner Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 09.11.05, 01:48
      :)
    • truskava 1250 - półmetek :-) (n/t) 09.11.05, 08:55

• typson Re: 1250 - półmetek :-) (n/t) 09.11.05, 10:00
        kurne, znow sie wkręciles na jakis jubileusz
        • truskava Re: 1250 - półmetek :-) (n/t) 09.11.05, 10:35
          typson napisał:

> kurne, znow sie wkręciles na jakis jubileusz

A bo widze, że tu chłop żywemu nie przepuści, trzeba brać co swoje...
    • plawski 9 listopada, godzina 9:09 09.11.05, 09:09

• mrzagi01 już nigdy.... 09.11.05, 09:16
        ...nie będzie 9 listopada 2005, godziny 9:09
        • truskava Re: już nigdy.... 09.11.05, 09:23
          mrzagi01 napisał:

> ...nie będzie 9 listopada 2005, godziny 9:09

w życiu newver...
          • plawski BMW 09.11.05, 10:03
        • typson Re: już nigdy.... 09.11.05, 09:59

> ...nie będzie 9 listopada 2005, godziny 9:09

przesadzasz, to czysto względne ;)
    • typson Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:01
      ostatni ;)
      • plawski Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:16
        typson napisał:

> ostatni ;)

Ok. Ja naprawdę ostatni, bo musze spadać na jakiś czas.
        Ale potem sie odegram.
        HOUK.
        • typson Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:16
          Ok. Ja naprawdę ostatni, bo musze spadać na jakiś czas.
          • mariusz_d1 Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:22
            A teraz ja jestem ostatni. (Ciekawe jak długo???)
            • typson Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:23
              a jak myślisz?
              • truskava Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:36

Nooo, ja też jezdem ciekaw bardzo...
                • mrzagi01 w Szwecji... 09.11.05, 10:42
                  ... parka narąbanych łosi sterroryzowała pensjonariuszy i personel domu starców.
                • mrzagi01 w Indiach... 09.11.05, 10:43
                  ... telewizja puściła rosyjskiego pornola zamiast wiadomości
                • mrzagi01 w Ustce.... 09.11.05, 10:43
                  ... znaleziono jeża w chustce
                • mrzagi01 ... a w Pińczowie... 09.11.05, 10:44
                  ...dnieje
                  • plawski Ja nie piszę bo na razie mnie nie ma. 09.11.05, 11:02
                    mrzagi01 napisał:

> ...dnieje
                    • plawski Już jestem.... 09.11.05, 16:02
                      • kszyrztow Re: Już jestem.... 09.11.05, 16:55
                        ...przedostatni ;)
                        • typson Re: Już jestem.... 09.11.05, 16:58
                          ja też
                          • plawski Re: Już jestem.... 09.11.05, 18:16
                            no i ja
                            • plawski Do jutra 09.11.05, 18:46
                              plawski napisał:

> no i ja
                              >
                              >
                              • kszyrztow Re: Do jutra 09.11.05, 18:49
                                jakie to podłe uczucie być przedostatnim.... ;)
                                • tomek854 Re: Do jutra 09.11.05, 18:58
                                  BUM CYK CYK I TRATATATA NIE MA TO JAK LOS PIRATA!
                                  • mrzagi01 chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:21
                                    ...to ja sobie hyc! i może sie uda do rana :)))
                                    • typson Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:29
                                      z moja pomoca - na pewno
                                      • tomek854 Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:56
                                        ej!
                                        popsuliście mój rekord!
                                        • typson Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:58
                                          pseplasamy
                                          • plawski Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 09:33
                                            typson napisał:

> pseplasamy

Prosiemy.
                                            • plawski Umiera jednak....... 10.11.05, 15:23
                                              plawski napisał:

> typson napisał:
                                              >
                                              > > pseplasamy
                                              >
                                              > Prosiemy.
                                              >
                                              >
                                              • truskava Re: Umiera jednak....... 10.11.05, 16:42
                                                Spoko spoko, wszystko jest pod kontrolą, rządzi tu prawo sinusoidy -
                                                - po 7 dniach tłustych nadchodzi 7 dni chudych...
                                                • plawski Re: Umiera jednak....... 10.11.05, 18:01
                                                  truskava napisała:

> Spoko spoko, wszystko jest pod kontrolą, rządzi tu prawo sinusoidy -
                                                  > - po 7 dniach tłustych nadchodzi 7 dni chudych...

Ach, rozumiem.

>
                                                  • tomek854 HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 11.11.05, 03:19
                                                    (szatańsko zaśmiał się oryś)
                                                  • kszyrztow Re: HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 12.11.05, 12:58
                                                    pozdrawia i przejmuje pałeczkę (tylko bez skojarzeń, ok??) lidera, merytoryczny
                                                    kszyrztow ;))
                                                  • krakus.mp Ostatni jestem 13.11.05, 19:52
                                                    Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam
                                                    Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam
                                                    Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,w
                                                  • tomek854 Re: Ostatni jestem 14.11.05, 01:51
                                                    A mnie wkurza to, ze na gorze nie ma klika "skocz do ostaniej strony" tylko trzeba czekac az sie wszystko zaladuje, zeby sobie kliknac na dole. To bez sensu.
                                                  • plawski Witam w poniedziałek. 14.11.05, 09:11

• truskava Kurde, ale ten tydzień sie wlecze... (n/t) 14.11.05, 09:34

• plawski przecież dopiero co się zaczął! 14.11.05, 09:45
                                                    truskava napisała:

>
                                                    >
                                                    >
                                                  • truskava Nooo... i sie wlecze jak cholera... (n/t) 14.11.05, 09:52

• plawski naprawde? 14.11.05, 10:01
                                                    truskava napisała:

>
    • cigi wygrałem ???? ;-)))) 14.11.05, 10:07
      wygrałem???? :-)))
      • truskava 1299..., kto zgarnie kolejną premię lotną? (n/t) 14.11.05, 10:12

• kszyrztow Re: wygrałem ???? ;-)))) 14.11.05, 10:13
        nie tym razem ;)
        Siema po łikendzie... Ojj, ciężki był jak zwykle ;)
    • truskava 1300 !!!! 14.11.05, 10:13

• maniac44 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 10:49
      Ja wygrałem. :-)
      • kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 19:59
        od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :)
        • plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 20:57
          kszyrztow napisał:

> od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :)
          Jak od czwartku?? Byłem przecie.
          Zapieprz mam w robocie. Dzisiaj to chyba do rana posiedzę,,,
          Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata!
          >
          • mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 21:11
            plawski napisał:

>> Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata!
            > >
            jeaaaaaaaaa!!!!!! (aplauz na stojąco)
            • plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 21:26
              mrzagi01 napisał:

> plawski napisał:
              >
              > >> Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata!
              > > >
              > jeaaaaaaaaa!!!!!! (aplauz na stojąco)

I fala meksykańska !!!!!!!
              >
              >
          • kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 10:45
            plawski napisał:

> kszyrztow napisał:
            >
            > > od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :)
            > Jak od czwartku?? Byłem przecie.

wyobraź se, że zadałem se trud i w wyszukiwarce poszukałem Twojego ostatniego
            postu. I do wczoraj wieczór ostatni na automobilu i A-M był w czwartek. Mam
            nadzieję, że doceniasz troskę... ;)))) :P
            • plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 14:58
              kszyrztow napisał:

> plawski napisał:
              >
              > > kszyrztow napisał:
              > >
              > > > od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :)
              > > Jak od czwartku?? Byłem przecie.
              >
              > wyobraź se, że zadałem se trud i w wyszukiwarce poszukałem Twojego ostatniego
              > postu. I do wczoraj wieczór ostatni na automobilu i A-M był w czwartek. Mam
              > nadzieję, że doceniasz troskę... ;)))) :P

Doceniam, a jakże ;)
              rzeczywiście, czwartek było free a wdomu nie mam dostępu do netu.
              Byłem w robocie w niedzielę ale nie pisałem.
              >
              >
        • sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 22:41
          A ja już myślałem, że go te dwie panienki cyckami zadusiły :)
          PS. Jak widać, czasem coś czytam na forum ;)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka