sherlock_holmes MXL 18.10.05, 09:09 1040 - masa Fiata Albea 1.2 gotowego do jazdy ;) Przypominam, że jestem ostatni! :P Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: MXLI 19.10.05, 08:07 1041 - tyle kosztuje Nokian WR w rozmairze 275/60R17 i 255/55R18 XL na www.opny.com ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes 1043 20.10.05, 10:06 1043Nm ma Mercedes CL600 tuningowany przez Kleemanna: www.avtorinok.ru/photo/photos.php?marka_id=142&model_id=2502 Odpowiedz Link
sherlock_holmes 1045 20.10.05, 11:04 1045kg waży poprzednia wersja Seata Cordoby z silnikiem 1.6 MPi w obu wersjach (75 i 100KM) Odpowiedz Link
sherlock_holmes 1047 20.10.05, 11:09 Brakło mi pomysłów, dobrze że w 1047 roku Kazimierz I Odnowiciel pokonał Miecława (mazowiecki możnowładca) czego efektem było odzyskanie Mazowsza :) Odpowiedz Link
sherlock_holmes 1048 20.10.05, 11:12 A tu juz mam dużą pomoc - 1048mm ma szerokość bagażnika w Focusie 2 sedan (między nadkolami) oraz bagażnik wspomnianego już wcześniej Peugeota 1007 - po złożeniu i usunięciu tylnych siedzeń. Odpowiedz Link
krakus.mp Co jest doktorku? 22.10.05, 00:56 Qrka na wacie.Ale mam zajebisty humor.A jeszcze dwie godziny temu byłem nabuzowany jak butelka coli po upadku ze stołu. Spe...m do wyra, bo spiący jestem.Ale za to wesoły jak nigdy.:)))))))))))))) Odpowiedz Link
krakus.mp 1050 22.10.05, 16:47 oznaczenie z boku drzwi przy Fiatach 127, z końca produkcji.Dot.poj.silnika. Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: 1050 22.10.05, 22:56 A żeby było smieszniej, Twój 1049 post to ...pojemnośc silnika 127 1050 :) Ide spać, bo mnie teść urżnął winem ;) Ma skubaniec mocną głowę :) PS. Proponuję dla prawdziwych twardzieli hiperwytrawne węgierskie "bycze" wino :) Odpowiedz Link
pap10 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.10.05, 19:53 Ludzie Kochani! Zrozumcie prosze w koncu, ze to ja jestem urodzonym zwyciezca w tym watku. Wszelkie nastepne wpisy nie maja najmniejszego sensu bo jako urodzony zwyciezca niniejszego watku i tak go wygram :] Pozdrowka! Pap :] Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 22.10.05, 22:54 Mówiąc wprost: pierdu pierdu - ja jestem zwycięzcą! :) Odpowiedz Link
krakus.mp Lotne premie 23.10.05, 10:45 To zróbmy sobie w tym wątku takie lotne premie.Kto zgarnie najwięcej takich premii, zdobędzie miano superforumowicza. Pierwsz lotna premia niech będzie przy numerze 1111!Następne co 50 wpisów. I tak aż do śmierci tego wątku lub.......założyciela. Założycielowi zyczę tradycyjnych 100 lat.:-) Pzdr. PS. SH, czyżbyś miał już pozamiatane z wolnością osobistą? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Lotne premie 23.10.05, 11:06 Byłem, głosowałem i troche ejstem podłamany. Najwięcej moherowych beretów - coś mi wizja państwa autokratycznego sie jawi :( Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Lotne premie 23.10.05, 11:09 Hehe, już prawie, ale jeszcze mam swobodę :) Odpowiedz Link
truskava Re: Lotne premie 23.10.05, 12:39 To ja cichaczem się pochwalę, że w zeszłą sobotę zdarzyło mi się zmienić tzw. stan cywilny i teraz ganiam jak głupek z jakimś metalem na paluchu ;-) A całe zamieszenia miało miejsce w Białym Dunajcu oraz Bukowinie Tatrzańskiej. Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Lotne premie 23.10.05, 12:49 truskava napisała: > To ja cichaczem się pochwalę, że w zeszłą sobotę zdarzyło mi się zmienić > tzw. stan cywilny i teraz ganiam jak głupek z jakimś metalem na paluchu ;-) > > A całe zamieszenia miało miejsce w Białym Dunajcu oraz Bukowinie Tatrzańskiej. > Winszuję. Odpowiedz Link
typson Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 10:22 niestety ten watek juz sie zapchal i posty w nim ukazuja sie z kilkuminutowym opoznieniem, pomimo tego, ze licznik przy tytule sie kreci Odpowiedz Link
kszyrztow Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 10:57 typson napisał: > niestety ten watek juz sie zapchal i posty w nim ukazuja sie z kilkuminutowym > opoznieniem, pomimo tego, ze licznik przy tytule sie kreci siema! :) snołbort żondzi :] Wygrałem? Odpowiedz Link
typson Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 11:06 > snołbort żondzi :] owszem, wsrod emerytów i mlodocianych lanserów :D Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: No to Hop do góry! 27.10.05, 22:21 A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku na nartach... BTW: 1067 - tyle waży piekny klasyk, Ford Capri MK I, wersja V8 z 3-biegowym automatem: www.capri.pl/capri/mk1-perana.php Odpowiedz Link
plawski Re: No to Hop do góry! 28.10.05, 13:12 W obozie koncentracyjnym Hans ogłasza konkurs: - dziś będziecie się ścigać między sobą! - pierwszy i ostatni, którzy dobiegną do mety zostaną rozstrzelani! - słychać rozmowy więźniów, którzy zastanawiają się, jak wybrnąć z tej zawiłej sytuacji, myślą, myślą i uradzić nic sensownego nie mogą, lecz oto Hans rozwiązuje ich problem, krzycząc: - Pierwsza dwójka na start!!!- Odpowiedz Link
typson Re: No to Hop do góry! 28.10.05, 13:23 > A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku na nart o szemrok, zabrzmialo to jakbys mial ze 45 lat i swiadomie porzucil biale szalenstwo. Ile lat miales 20 lat temu? 6? 7? 8? hehe Odpowiedz Link
typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 13:30 a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal, z unii zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To choc na Szemroku sie powyzywam Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 13:49 typson napisał: > a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal, z uni > i > zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To choc na > Szemroku sie powyzywam Słusznie! Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 15:41 plawski napisał: > typson napisał: > > > a co mi pozostalo? PiSiory dorwaly sie do koryta, rydzyk wzmacnia sygnal, > z > uni > > i > > zaraz nas wyrzuca a 3/4 mojej pensji bedzie szlo na pomoc nierobom. To ch > oc na > > Szemroku sie powyzywam > > Słusznie! ale chociaz przyznacie, że pierwszą damę to mamy najładniejszą w Unii... ;) Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 15:44 kszyrztow napisał: > ale chociaz przyznacie, że pierwszą damę to mamy najładniejszą w Unii... ;) True....True.... tiny.pl/q3s4 > > Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Typson chyba SIĘ da za wygraną ;) 28.10.05, 15:50 ale sie politycznie zrobiło :] zauważyłem, że przez Kaczyńskiego net mi wolniej chodzi... :( Odpowiedz Link
typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 28.10.05, 16:01 wg mnie pierwsza dama wyglada jak Mała Mi 90 lat pozniej (ta zlosnica z Muminków) Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:09 typson napisał: > wg mnie pierwsza dama wyglada jak Mała Mi 90 lat pozniej (ta zlosnica z Muminkó > w) Noooooo. Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:21 zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;) Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:32 kszyrztow napisał: > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;) I ten włóczykij... > > Odpowiedz Link
typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 13:50 > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;) to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 14:16 typson napisał: > > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;) > > to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;) proponuję zmianę tematu, bo w muminkach niezbyt sie orientuję, a zamierzam wygrać ;) Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 15:30 kszyrztow napisał: > typson napisał: > > > > zawsze sie tej bajki bałem... Klimacik miała dość ponury ;) > > > > to przez tą Bukę - taka wredna wlochata dziwka ;) > > proponuję zmianę tematu, bo w muminkach niezbyt sie orientuję, a zamierzam > wygrać ;) Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr. > Odpowiedz Link
typson Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 15:37 > Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr. Wobraz sobie, ze to taki przerosniety i mocno nadgniły kaczynski to Ci sie luzniej na duszy zrobi :D Odpowiedz Link
plawski Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 16:02 typson napisał: > > Ja się boję ogrów z Lorda of the Ringa!!! brrrrrr. > > Wobraz sobie, ze to taki przerosniety i mocno nadgniły kaczynski to Ci sie > luzniej na duszy zrobi :D Hehehe... już sie ich nie boję. Będę sie teraz z nich nabijał za każdym razem jak ich zobaczę. Dzieki za pozbycie się traumy. ;)) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Typson chyba nie da za wygraną ;) 02.11.05, 22:18 Ona wygląda jak "idź stąd" ;) 1085 - tyle mm ma z przodu na nogi nowa Kia Rio ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: No to Hop do góry! 02.11.05, 22:16 typson napisał: > > A ja od 20 lat nie jeżdżę na deskach. A do dziś odczuwam skutki wypadku n > a nart > > o szemrok, zabrzmialo to jakbys mial ze 45 lat i swiadomie porzucil biale > szalenstwo. Ile lat miales 20 lat temu? 6? 7? 8? > Hehe, jedna z odpowiedzi jest poprawna ;) > hehe Odpowiedz Link
plawski Re: No to Hop do góry! 03.11.05, 09:57 typson napisał: > i jeszcze 1088 to nowy prefix? Odpowiedz Link
cracovian Jak nie wygram tutaj to na pewno na Allegro! 03.11.05, 19:11 Luksus jest na sprzedaz! Odpowiedz Link
plawski Re: Jak nie wygram tutaj to na pewno na Allegro! 04.11.05, 12:32 A ile dajesz za Lexa? Odpowiedz Link
kszyrztow Re: 1100 :-) 04.11.05, 15:49 nie no typson, mój szacunek do Twojej osoby rośnie z każdym wpisem... Wątek okazał sie nielada sukcesem :]] Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: 1102 i konca nie widać 04.11.05, 16:13 słuchajcie. gdzie można zgłaszać na gazetowym forum kandydaturę na autora najdłuższego wątku ?? ;-) Odpowiedz Link
plawski Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;)))))))) 04.11.05, 18:00 tomaszek874 napisał: > słuchajcie. gdzie można zgłaszać na gazetowym forum kandydaturę na autora najdł > uższego wątku ?? ;-) > Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 04.11.05, 18:49 w sumie tak. zgłosze to zamkną wątek, bo zbyt obciąża serwer :D Odpowiedz Link
typson Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 04.11.05, 19:47 wontek moze miec co najwyzej 2500 wpisow (z tytulowym wlacznie). Jest taki na A-M forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=18574334&s=0 założył go niejaki "zienć" - gość portalu. Powodzenia w lekturze Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 12:41 takie ograniczenie psuje zabawe. i tak wiadomo że rekordu nie będzie :-) Odpowiedz Link
typson Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 16:26 ale tu nie chodzi o rekord tylko o to, kto bedzie ostatni Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 06.11.05, 17:50 ok. więc proponuję uatrakcyjnienie zabawy i obstawianie nie tyle zwycięsców co przewidywanego terminu rozstrzygnięcia konkursu. oczywiście jeśli autor pozwoli na takie wariacje ;-) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: 1113 07.11.05, 14:30 ale choojenka na tym forum... Wpis średnio co godzinę... Trza to zmienić! :) Odpowiedz Link
plawski Re: 1113 07.11.05, 14:34 kszyrztow napisał: > ale choojenka na tym forum... Wpis średnio co godzinę... Trza to zmienić! :) > Tiaaaaa... Odpowiedz Link
kszyrztow plawski, mam ambitny plan 07.11.05, 14:44 wypowiedzmy się, nawet najgłupiej, na 5 najstarszych wątków na tym forum. Czekam na sygnał do startu. :) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 15:12 i po ptokah, plawski się zgapił i stawia wódę! :)) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 16:48 no i widzisz typson? Pozskutkowało - forum znów żyje! :) A ja znów ostatni!! ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: START!! 07.11.05, 17:08 Co za głupi wontek :-) Dobrze, że go nie śledzę :D Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:14 tomek854 napisał: > Co za głupi wontek :-) Dobrze, że go nie śledzę :D a powinieneś, gdyż temat musi być wyjątkowo porywający, sądząc po ilości rzeczowych wpisów ;)) > Odpowiedz Link
plawski Re: START!! 07.11.05, 17:05 kszyrztow napisał: > i po ptokah, plawski się zgapił i stawia wódę! > :)) Hola, Hola!!! Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i bielany z mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?! ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:09 plawski napisał: > Hola, Hola!!! > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i bielany z > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?! > ;) Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdrowie - bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twarz :) Odpowiedz Link
plawski Re: START!! 07.11.05, 17:16 kszyrztow napisał: > plawski napisał: > > > Hola, Hola!!! > > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i biela > ny z > > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?! > > ;) > > Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdrowie - > bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twarz :) O kurwa, to muszę się przygotować psychicznie bo w tym roku już swój przydział łyknąłem. ;) Ale czego się nie robi dla dobra Forum! > > Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 17:22 plawski napisał: > kszyrztow napisał: > > > plawski napisał: > > > > > Hola, Hola!!! > > > Nie zagapił się tylko był na mieście w cholernych korkach - praga i > biela > > ny z > > > mokotawa. To jak się miałem nie zagapić?! > > > ;) > > > > Jak widzisz, w korkach tracisz nie tylko czas i pieniądze, ale także zdro > wie - > > > bo tą flaszke tak czy siak wypijemy... ;) I to będzie minimum 0.7 na twar > z :) > > O kurwa, to muszę się przygotować psychicznie bo w tym roku już swój przydział > łyknąłem. ;) > Ale czego się nie robi dla dobra Forum! Ale z typsonem i jakimiś chętnymi typami z Wawy można by było kiedyś... ;)Oby nie z szymim i unterem.. ostatni, ufff ;) Odpowiedz Link
typson Re: START!! 07.11.05, 17:59 mi po łikendzie łeb pęka... Teraz jakos naszlo mnie na browary, woody juz nie moge. Wieczorami po pracy wale sobie drina, potem dwa. No i zauwazylem, ze ostatnio 0,7 konczy mi sie w dwa dni. To juz przegiecie a wątroby nie ma na allegro w dziale zdrowie wiec musze zwolnic tępa Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 07.11.05, 19:05 słusznie typson prawisz. Mnie też już wontrupka szarpie, ale możemy sie chwilke poszanować, żeby potem ze zdwojona siłą zaatakować i zrobić jakiegoś browara jak ludzie. Mam kurwa takie wrażenie, że mogłoby być śmisznie ;) Odpowiedz Link
typson Re: START!! 07.11.05, 19:28 A co tak kurwujesz ol de tajm? Czyzbys mial dzis za duzo agenturalnych ulotek za wycieraczkami? Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 08.11.05, 12:33 sugerujesz typson, że się niekulturalnie wyrażam, czy cuś? ;) Pamiętaj, że brać snołbordowa to absolutny freestyle - w piśmie i mowie także, hehe. Odpowiedz Link
typson Re: START!! 08.11.05, 12:43 skoro tak to powinienes byl tapisac, ze: > brać snołbordowa to absolutny KURWA freestyle - w piśmie i mowie także, hehe. a poza tym, nie wiem czy jestes familjar z nowym dżezi-okresleniem, ze jak cos jest super to mowi sie "na pełnej kurwie" Odpowiedz Link
kszyrztow Re: START!! 08.11.05, 13:14 typson napisał: > skoro tak to powinienes byl tapisac, ze: > > > brać snołbordowa to absolutny KURWA freestyle - w piśmie i mowie także, h > ehe. Słusznie, ale chciałem podnieść poziom dyskusji ;) > > a poza tym, nie wiem czy jestes familjar z nowym dżezi-okresleniem, ze jak cos > jest super to mowi sie "na pełnej kurwie" No niestety mój wiek i praca od świtu do nocy nie zawsze pozwala mi być na absolutnym topie. Spytam jedynie: A co to kurwa znaczy, jaki stan opisuje?? ;) Odpowiedz Link
typson Re: START!! 08.11.05, 13:21 "na pełnej kurwie" - jest zwrotem wielce uniwersalnym - wypasiony, super, zajebisty, etc. Przykladowo mozesz zamast mowic: - ale masz zajefajny zamochod powiedziec: - masz fure na pelnej kurwie Odpowiedz Link
typson Re: START!! 08.11.05, 13:22 dodam jeszcze, ze sformulowanie to zaslyszalem przypadkiem - rzekla tak jedna kobieta do drugiej wyrazajac zachwyt ogolny nad jej nowa sukienka i zrobionymi paznokciami Odpowiedz Link
plawski A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:24 robic tak: media.putfile.com/ryan37 Odpowiedz Link
typson Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:28 kurne, słaby nie jest! Odpowiedz Link
plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:33 typson napisał: > kurne, słaby nie jest! Ci są też nizgorsi ;) tiny.pl/xm7g Odpowiedz Link
plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:38 plawski napisał: > typson napisał: > > > kurne, słaby nie jest! > > Ci są też nizgorsi ;) > > tiny.pl/xm7g > > > Hehe, są po prostu "na pełnej kurwie" ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 15:56 nie ufam Ci plawski, nie zapodam na swoim kompie... ;)) napewno jakiś wajrus... :> Odpowiedz Link
plawski Re: A jak już wypijemy tę flaszkę to będziemy 08.11.05, 16:29 kszyrztow napisał: > nie ufam Ci plawski, nie zapodam na swoim kompie... ;)) > napewno jakiś wajrus... :> Plawski the Bug, of kros. > Odpowiedz Link
tomek854 Re: Widać koniec! Moderator ukróci tę zabawę ;))) 07.11.05, 17:03 i moskaliki mają tak samo :-) Odpowiedz Link
typson Re: że siły nie ma już 07.11.05, 19:58 moj kolega to spiewal za kazdym razem gdy wychodzil z klatki z bloku ;) (wiadomo bylo kto idzie ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: że siły nie ma już 07.11.05, 20:55 Ja wam też ładną piosenkę wkleję: Jaromir Nohavica - Tesinska (cieszyńska) 1. Kdybych se narodil před sto lety v tomhle městě, u Larischů na zahradě trhal bych květy své nevěstě, moje nevěsta by byla dcera ševcova z domu Kamiňskich odněkud ze Lvova, kochal bym ja i pieščil, chyba lat dwieščie. 2. Bydleli bychom na Sachsenbergu v domě u žida Kohna, nejhezčí ze všech těšínských šperků byla by ona, mluvila by polsky a trochu česky, pár slov německy, a smála by se hezky, jednou za sto let zázrak se koná, zázrak se koná. 3. Kdybych se narodil před sto lety, byl bych vazačem knih, u Prohazků dělal bych od pěti do pěti a sedm zlatek za to bral bych, měl bych krásnou ženu a tři děti, zdraví bych měl a bylo by mi kolem třiceti, celý dlouhý život před sebou, celé krásné dvacáté století. 4. Kdybych se narodil před sto lety v jinačí době, u Larischů na zahradě trhal bych květy, má lásko, tobě, tramvaj by jezdila přes řeku nahoru, slunce by zvedalo hraniční závoru a z oken voněl by sváteční oběd. 5. Večer by zněla od Mojzese melodie dávnověká, bylo by léto tisíc devět set deset, za domem by tekla řeka, vidím to jako dnes: šťastného sebe, ženu a děti a těšínské nebe, ještě že člověk nikdy neví, co ho čeká, na na na ... (i tłumaczenie na nasze) Gdybym się urodził przed stu laty w moim grodzie U Lariszów dla mej lubej rwałbym kwiaty w ich ogrodzie. Moja żona byłaby starsza córką szewca Kamińskiego, co wcześniej we Lwowie by mieszkał. Kochałbym ją i pieścił chyba lat dwieście. Mieszkalibyśmy na Sachsenbergu, w kamienicy Żyda Kohna, najpiękniejszą z wszystkich cieszyńską perłą byłaby ona. Mówiąc - mieszałaby czeski i polski, szprechałaby czasem, a śmiech by miała boski. Raz na sto lat cud by się dokonał, cud się dokonał. Gdybym sto lat temu się narodził byłby ze mnie introligator U Prochazki bym robił po dwanaście godzin i siedem złotych brałbym za to Miałbym śliczną żonę i już trzecie dziecię, w zdrowiu żył przez trzydzieści kilka lat na tym świecie I całe długie życie przed sobą, całe piękne dwudzieste stulecie Gdybym się urodził przed stu laty i z tobą spotkał U Lariszów w ich ogrodzie rwałbym kwiaty dla ciebie, słodka. Tramwaj by jeździł pod górę za rzekę, słońce by wznosiło szlabanu powiekę A z okien snułby się zapach świątecznych potraw. Wiatr wieczorami niósłby po mieście pieśni grane w dawnych wiekach. Byłoby lato tysiąc dziewięćset dziesięć, za domem by szumiała rzeka. Widzę tam dzisiaj nas - idących brzegiem, mnie, żonę, dzieci pod cieszyńskim niebem. Może i dobrze, że człowiek nie wie, co go czeka. W kółko ostatnio słucham Nohavicy - bo koncert ma mieć we Wro, zobaczyłem plakaty i pomyślałem, zeby sobie nieco jego muzyki ściągnąć. Fajny jest Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: że siły nie ma już 07.11.05, 21:24 tomek854 napisał: > > W kółko ostatnio słucham Nohavicy - bo koncert ma mieć we Wro, zobaczyłem plaka > ty i pomyślałem, zeby sobie nieco jego muzyki ściągnąć. Fajny jest > i ja go cenię :) Artur Andrus w Trójce często puszcza JN BTW-już nie wygrywasz :P Odpowiedz Link
typson Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 09:55 "coś tam, coś tam tra lala nie zamieniaj serca w tward głaz" i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to) Odpowiedz Link
plawski Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 09:57 typson napisał: > "coś tam, coś tam tra lala > nie zamieniaj serca w tward głaz" > > i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to) Hehe, znaczy... stereo! Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:14 typson napisał: > "coś tam, coś tam tra lala > nie zamieniaj serca w tward głaz" > > i w tym momence z reguly mam torsje lub rozwolnienie (lub to i to) mniemam że: przeżyj to sam- czyli hymn onanistów Odpowiedz Link
typson Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:20 o tak, "przezyj to sam", zapomnialem. Faktycznie, ze zwrot brzmi dosc dziwnie poki co - ostatni Odpowiedz Link
truskava Re: Kochaj mnie! miłości daj mi znak! 08.11.05, 10:20 mrzagi01 napisał: > mniemam że: przeżyj to sam- czyli hymn onanistów Ja zawsze słyszę w wersji: "Przepij to sam...." Odpowiedz Link
truskava Re: Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:39 plawski napisał: > THE LAST!!!!! Poważnie ? Odpowiedz Link
plawski Re: Nad rzeczką opodal krzaczka.... 08.11.05, 10:53 typson napisał: > on jest daleki od powagi Jakby mnie znał ;) Odpowiedz Link
mrzagi01 Ciemną nocą Sztyrlic.... 08.11.05, 12:10 ...przemierza podberliński las. Nagle ciszę nocy przerywa donośne pohukiwanie. "Sowa"- pomyślał Sztyrlic. "Sam jesteś sowa..."- mruknął Bormann Odpowiedz Link
plawski Szlaczek 08.11.05, 13:09 __--==--__--==--__--++--__--++--____-----****----____ Odpowiedz Link
typson Re: Szlaczek 08.11.05, 13:12 ciekawe czy sie wklei: ____ ____ ____ _ _ ____ ____ ___ |__| [__ | | | |__| |__/ | | | ___] |___ | | | | | \ | www.chris.com/ascii/art/html/nakedladies.html Odpowiedz Link
tomek854 Pompa próźniowa 08.11.05, 13:16 Zasada działania sprężarki z wirującym pierścieniem cieczowym jest następująca. W cylindrycznej obudowie "O", częściowo wypełnionej cieczą znajduje się wirnik skrzydełkowy "W" z piastą o dużej średnicy. Po uruchomieniu pompy, z powodu wirowania wirnika, ciecz zostanie wprowadzona w ruch okrężny i odrzucona na ściany obudowy tworząc pierścień cieczowy. Jeżeli wirnik zostanie umieszczony mimośrodowo w stosunku do obudowy, to przy piaście powstanie wolna od cieczy przestrzeń sierpowa podzielona łopatkami wirnika na oddzielne komory. Objętość komór początkowo wzrasta a po minięciu dolnego położenia maleje. Jeżeli w bocznych ścianach (tarczach), stanowiących osiowe zamknięcie komór, wyciął otwory na początku (okno ssące "S") i na końcu (okno tłoczne "T") przestrzeni sierpowej to na skutek powiększenia objętości komory gaz będzie do niej zasysany a następnie w skutek jej zmniejszania sprężany i wytłaczany na zewnątrz. Ponieważ razem ze sprężonym gazem przez okno tłoczne usuwana jest część cieczy z pierścienia musi był ona stale uzupełniana. Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: że siły nie ma już 08.11.05, 13:19 No właśnie i moje na wierzchu (tzn. na końcu) Odpowiedz Link
plawski E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 13:29 mariusz_d1 napisał: > No właśnie i moje na wierzchu (tzn. na końcu) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 13:44 plawski napisał: > e: > > > czy pytanie jest na dysku e: ? Odpowiedz Link
plawski Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:05 mrzagi01 napisał: > plawski napisał: > > > e: > > > > > > > czy pytanie jest na dysku e: ? Tak, tylko zapomniałem podać ściezki dostępu ;) > > Odpowiedz Link
tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:07 To ja nie mam takiego dysku. ;-) Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-) Odpowiedz Link
plawski Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:12 tomek854 napisał: > To ja nie mam takiego dysku. ;-) > > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-) Aaaa co to takiego???? > Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:25 plawski napisał: > tomek854 napisał: > > > To ja nie mam takiego dysku. ;-) > > > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-) > Aaaa co to takiego???? > > a nic- Linuxiarz szpanuje ;))))))) > > Odpowiedz Link
tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:29 No dobra, jak dla was moge miec w /mnt/windows :-) (taki mi sie jeszcze ostał) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:27 Mój drugi dysk :-) Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Witam, jako nowy forumowicz mam następujące p 08.11.05, 14:20 To ja nie mam takiego dysku. ;-) > > Ale za to mam odpowiedzi mnóstwo do wyboru w /mnt/hdb :-) > a ja mam /mnt/hda Odpowiedz Link
plawski Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:22 mariusz_d1 napisał: > I znowu moje!!!!! Czyje znaczy?? Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:28 plawski napisał: > > Czyje znaczy?? > Jak to czyje - moje!!!! Odpowiedz Link
kszyrztow Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:30 plawski napisał: > mariusz_d1 napisał: > > > I znowu moje!!!!! > > Czyje znaczy?? moje, a co plawski?? :P Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 14:34 kszyrztow napisał: > plawski napisał: > > > mariusz_d1 napisał: > > > > > I znowu moje!!!!! > > > > Czyje znaczy?? > > moje, a co plawski?? :P > Nie Twoje ale moje!!!!! Odpowiedz Link
plawski Re: E tam. Na końcu to je moje. 08.11.05, 15:02 mariusz_d1 napisał: > kszyrztow napisał: > > > plawski napisał: > > > > > mariusz_d1 napisał: > > > > > > > I znowu moje!!!!! > > > > > > Czyje znaczy?? > > > > moje, a co plawski?? :P > > > Nie Twoje ale moje!!!!! Cosik pierdolicie ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:07 chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :] Odpowiedz Link
truskava Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:22 kszyrztow napisał: > chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten > fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :] No stary, nie rozumiesz znaczenia słowa "ostatni"?!? To jakby odwrotność "najsampierwszego" ;-) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:25 truskava napisała: > kszyrztow napisał: > > > chciałem typsona zapytać, co oznacza zwrot z postu otwierającego ten > > fascynujący wątek, konkretnie chodzi o "ostani" :] > > > No stary, nie rozumiesz znaczenia słowa "ostatni"?!? > To jakby odwrotność "najsampierwszego" ;-) hmm, "ostatni" to wiem co oznacza, pytałem o nieznane mi słowo z pierwszego posta... Chyba że ty chcesz być po prostu "ostani" ;):) Odpowiedz Link
plawski Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:30 kszyrztow napisał: > hmm, "ostatni" to wiem co oznacza, pytałem o nieznane mi słowo z pierwszego > posta... Chyba że ty chcesz być po prostu "ostani" ;):) Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy. ;) > > Odpowiedz Link
truskava Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:41 plawski napisał: > > Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy. > ;) A dupa, Ostani oznacza odwrotność Pirwszego :-P Odpowiedz Link
plawski Re: a g,,,no! :P prim 08.11.05, 16:52 truskava napisała: > plawski napisał: > > > > > Ostani oznacza dokładnie to samo co Pirwszy. > > ;) > > A dupa, Ostani oznacza odwrotność Pirwszego :-P > Racja. Tak szybko pisałem, że pojebałem. Sorki. > Odpowiedz Link
typson Re: 1200 :-) nie mam czsau na pierdoły, musze sp 08.11.05, 16:53 ale chamski cycu z Ciebie, zagarnął jubileusz i do domu! wstyd Odpowiedz Link
kszyrztow Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 17:03 dżizas plawski, że Ci sie chciało... ;) Zooh chłopak :] Odpowiedz Link
tomek854 Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 18:05 No co ty? Wyszło "Pulawski rucha lezby" :-) Odpowiedz Link
plawski Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 09.11.05, 09:05 tomek854 napisał: > No co ty? > > Wyszło "Pulawski rucha lezby" :-) Skąd wiecie???? ;) Myślałem, że to pozostanie tajemnicą. > Odpowiedz Link
plawski Re: UDAŁO się!!! Nikt się nie wgryzł! 08.11.05, 17:07 kszyrztow napisał: > dżizas plawski, że Ci sie chciało... ;) Zooh chłopak :] Szkoda tylko, że mozna to rozyeebać łatwo! Do jutra panowie! > Odpowiedz Link
tomek854 Co by tu wkleić żeby było mądrze... 08.11.05, 18:06 Wkleję okno, które mi się otworzy po przytrzymaniu alt i 17 kliknięciach tabem. O Irc wypadł 17:51 <+owner__> o wlasnie 17:51 <+owner__> Bootel: widziales topic? ;-) 17:52 <@Bootel> jakoś rano jakz pracy wróciłem :) 17:52 -!- ws_ (ws) [wswieb@akson.sgh.waw.pl] has joined #wariaci 17:52 < ws_> cześć 17:54 -!- mode/#wariaci [+vvv Shonsu aronna ws_] by tigrysek 17:54 <@tigrysek> cześć 17:55 -!- thv [thv@3ffe:8010:18:1:0:0:0:5] has quit [Operation timed out] 17:55 <@Bootel> kurde za dużo czasu spędzam na lekturze steve-digicams.com :p 17:55 -!- Zigrin [zigrin@forumakad.pl] has left #wariaci [] 17:56 <+owner__> idem sie pouczyc albo cos 17:56 <+ws_> ee, myślałem, że to jakieś dupy, a tu.. 17:56 <+owner__> ws_: gdzie dupy? 17:57 <+ws_> na tym steve-digicams.com 17:57 <+ws_> no ale w tym sęk, że akurat nie tam 17:57 <@Bootel> ws_: wtedy to nie byłaby lektura 17:57 <@Bootel> a propos dup.. tzreba by się rozejrzec za nowym ckm 17:58 <+ws_> dawno nie czytałem tego prorodzinnego pisma 17:58 <@Bootel> mi nie chodzi o czytanie ;) 17:59 <@AggA> Dobra 17:59 <@AggA> Kogoś od bsd mi potrzeba :> 17:59 <@jamm> hehe 17:59 <@jamm> znowu cos zepsulas? :> 18:00 <@AggA> Ni :P 18:00 <@jamm> niegrzeczna czarownica! 18:00 <@AggA> Mam inny internet :> 18:00 <@AggA> I panikuję :> 18:00 <+ws_> AggA: ten ruski? 18:00 <@AggA> ws: Kielecki :> 18:00 <+ws_> Rosjanie mieli sobie zrobić własny internet na spółke z innymi Kambodżami 18:00 <+ws_> bo im sie nie podoba dyktatura Stanów Zjednoczonych 18:00 <+ws_> Kielecki?? co?? w Kielcach mają internet? 18:00 <@AggA> No. 18:01 -!- thv ( ) [thv@3ffe:8010:18:1:0:0:0:5] has joined #wariaci 18:01 -!- mode/#wariaci [+o thv] by Pasibrzuch 18:01 <+ws_> niee no.. nie pogada.. 18:02 <@Bootel> w nowym CKMie ma być Agata Mróz :) 18:02 <+ws_> nie wiem kto to 18:03 <@Bootel> siatkarka Odpowiedz Link
andre_234 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.11.05, 20:55 ostatni będą pierwszymi ? Odpowiedz Link
kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 08.11.05, 22:58 no dobra... OSTANI!!! :}}} :p Odpowiedz Link
kszyrztow Re: byłeś 08.11.05, 23:59 nie doceniasz mnie typson, JESTEM :] AHA, ŁADNE MASZ KOŚCI POLICZKOWE - TAKIE WYDATNE ;) Odpowiedz Link
typson Re: 1250 - półmetek :-) (n/t) 09.11.05, 10:00 kurne, znow sie wkręciles na jakis jubileusz Odpowiedz Link
truskava Re: 1250 - półmetek :-) (n/t) 09.11.05, 10:35 typson napisał: > kurne, znow sie wkręciles na jakis jubileusz A bo widze, że tu chłop żywemu nie przepuści, trzeba brać co swoje... Odpowiedz Link
truskava Re: już nigdy.... 09.11.05, 09:23 mrzagi01 napisał: > ...nie będzie 9 listopada 2005, godziny 9:09 w życiu newver... Odpowiedz Link
typson Re: już nigdy.... 09.11.05, 09:59 > ...nie będzie 9 listopada 2005, godziny 9:09 przesadzasz, to czysto względne ;) Odpowiedz Link
plawski Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:16 typson napisał: > ostatni ;) Ok. Ja naprawdę ostatni, bo musze spadać na jakiś czas. Ale potem sie odegram. HOUK. Odpowiedz Link
typson Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:16 Ok. Ja naprawdę ostatni, bo musze spadać na jakiś czas. Odpowiedz Link
mariusz_d1 Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:22 A teraz ja jestem ostatni. (Ciekawe jak długo???) Odpowiedz Link
truskava Re: Coś Wam powiem w tajemnicy 09.11.05, 10:36 Nooo, ja też jezdem ciekaw bardzo... Odpowiedz Link
mrzagi01 w Szwecji... 09.11.05, 10:42 ... parka narąbanych łosi sterroryzowała pensjonariuszy i personel domu starców. Odpowiedz Link
mrzagi01 w Indiach... 09.11.05, 10:43 ... telewizja puściła rosyjskiego pornola zamiast wiadomości Odpowiedz Link
plawski Ja nie piszę bo na razie mnie nie ma. 09.11.05, 11:02 mrzagi01 napisał: > ...dnieje Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Do jutra 09.11.05, 18:49 jakie to podłe uczucie być przedostatnim.... ;) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Do jutra 09.11.05, 18:58 BUM CYK CYK I TRATATATA NIE MA TO JAK LOS PIRATA! Odpowiedz Link
mrzagi01 chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:21 ...to ja sobie hyc! i może sie uda do rana :))) Odpowiedz Link
tomek854 Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 01:56 ej! popsuliście mój rekord! Odpowiedz Link
plawski Re: chyba wszyscy poszli spać.... 10.11.05, 09:33 typson napisał: > pseplasamy Prosiemy. Odpowiedz Link
plawski Umiera jednak....... 10.11.05, 15:23 plawski napisał: > typson napisał: > > > pseplasamy > > Prosiemy. > > Odpowiedz Link
truskava Re: Umiera jednak....... 10.11.05, 16:42 Spoko spoko, wszystko jest pod kontrolą, rządzi tu prawo sinusoidy - - po 7 dniach tłustych nadchodzi 7 dni chudych... Odpowiedz Link
plawski Re: Umiera jednak....... 10.11.05, 18:01 truskava napisała: > Spoko spoko, wszystko jest pod kontrolą, rządzi tu prawo sinusoidy - > - po 7 dniach tłustych nadchodzi 7 dni chudych... Ach, rozumiem. > Odpowiedz Link
tomek854 HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 11.11.05, 03:19 (szatańsko zaśmiał się oryś) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA 12.11.05, 12:58 pozdrawia i przejmuje pałeczkę (tylko bez skojarzeń, ok??) lidera, merytoryczny kszyrztow ;)) Odpowiedz Link
krakus.mp Ostatni jestem 13.11.05, 19:52 Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam Wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,wygrywam,w Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ostatni jestem 14.11.05, 01:51 A mnie wkurza to, ze na gorze nie ma klika "skocz do ostaniej strony" tylko trzeba czekac az sie wszystko zaladuje, zeby sobie kliknac na dole. To bez sensu. Odpowiedz Link
kszyrztow Re: wygrałem ???? ;-)))) 14.11.05, 10:13 nie tym razem ;) Siema po łikendzie... Ojj, ciężki był jak zwykle ;) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 19:59 od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :) Odpowiedz Link
plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 20:57 kszyrztow napisał: > od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :) Jak od czwartku?? Byłem przecie. Zapieprz mam w robocie. Dzisiaj to chyba do rana posiedzę,,, Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata! > Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 21:11 plawski napisał: >> Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata! > > jeaaaaaaaaa!!!!!! (aplauz na stojąco) Odpowiedz Link
plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 21:26 mrzagi01 napisał: > plawski napisał: > > >> Pozdrawiam Wszystkich Fanów Najdłuższego Wątku Świata! > > > > jeaaaaaaaaa!!!!!! (aplauz na stojąco) I fala meksykańska !!!!!!! > > Odpowiedz Link
kszyrztow Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 10:45 plawski napisał: > kszyrztow napisał: > > > od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :) > Jak od czwartku?? Byłem przecie. wyobraź se, że zadałem se trud i w wyszukiwarce poszukałem Twojego ostatniego postu. I do wczoraj wieczór ostatni na automobilu i A-M był w czwartek. Mam nadzieję, że doceniasz troskę... ;)))) :P Odpowiedz Link
plawski Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 15.11.05, 14:58 kszyrztow napisał: > plawski napisał: > > > kszyrztow napisał: > > > > > od czwartku nie ma plawskiego - zaczynam sie martwić... :) > > Jak od czwartku?? Byłem przecie. > > wyobraź se, że zadałem se trud i w wyszukiwarce poszukałem Twojego ostatniego > postu. I do wczoraj wieczór ostatni na automobilu i A-M był w czwartek. Mam > nadzieję, że doceniasz troskę... ;)))) :P Doceniam, a jakże ;) rzeczywiście, czwartek było free a wdomu nie mam dostępu do netu. Byłem w robocie w niedzielę ale nie pisałem. > > Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: kto się wpisze ostatni - wygrywa!! 14.11.05, 22:41 A ja już myślałem, że go te dwie panienki cyckami zadusiły :) PS. Jak widać, czasem coś czytam na forum ;) Odpowiedz Link