sherlock_holmes 17.08.05, 11:19 www.allegro.pl/show_item.php?item=60837828 Normalnie opis taki, że 5-latek by chyba lepszy zrobił :) A propos - nie ma ktos używanego, nie kradzionego radia? Najlepiej do Opla (takie bez wyświetlacza) :) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mrzagi01 Re: Ręce opadają :) 17.08.05, 11:51 a ja po tym jak mi zajumali "soniaczka" kupiłem sobie "dżejwisia". przy okazji okazało się że "soniaczek" byl od nowości z defektem, bo jak sie robiło wilgotno to siadał prawy kanał- pokładając dużą wiaręw magię marki stawiałem że to jakieś zwarcie w kablach w aucie- a tu okazało się że "dżejwisiowi" wilgoć nie szkodzi- fajnie- może paser zbierze oklep po ryju za wciskanie bubla :)))) BTW- moja mamusia ma Grundysia w swojej Korsuni, ale nie odda :)))))) Odpowiedz Link
typson Re: Ręce opadają :) 17.08.05, 12:23 Ja mam starego soniacza bez wyswietlacza (bo sie nie podswietla), poge Ci wyslac poczta za koszty przesylki ;) Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ręce opadają :) 17.08.05, 15:05 Mnie raczej chodziło o firmowe radia Blaupunkta/Grundiga, które korzystaja z wyświetlacza na konsoli środkowej. Ale dzięki za chęć pomocy :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Ręce opadają :) 17.08.05, 21:39 sherlock_holmes napisał: > Mnie raczej chodziło o firmowe radia Blaupunkta/Grundiga, które korzystaja z wy > świetlacza na konsoli środkowej. Ale dzięki za chęć pomocy :) > sh, zmieniles auto? Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: Ręce opadają :) 18.08.05, 08:38 Jakiś czas temu pisałem, że stałem się (nie)szczęśliwym użytkownikiem okratowanej Astry kombi z przebiegiem dobijającym do 300 tys.km. No i siakies radyjko by spasiło :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Ręce opadają :) 17.08.05, 22:57 sherlock_holmes napisał: > www.allegro.pl/show_item.php?item=60837828 > > Normalnie opis taki, że 5-latek by chyba lepszy zrobił :) > > A propos - nie ma ktos używanego, nie kradzionego radia? Najlepiej do Opla (tak > ie bez wyświetlacza) :) > A czego się spodziewasz po dresie? Odpowiedz Link