typson 16.10.05, 14:27 fele z audi. www.renowacjafelg.pl/ wreszcie jest jakas strona tego typu warsztatu i wszystko jest jasno napisane. Co sądzicie o cenach? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: chyba sobie wyprostuje i odmaluje 16.10.05, 18:37 ...a czy jest tam może jakiś adres, telefon lub chociaż adres e-mail?? albo ja jestem tępy albo to jest firma anonimowa. Odpowiedz Link
typson Re: chyba sobie wyprostuje i odmaluje 16.10.05, 20:38 www.renowacjafelg.pl/renowacja_felg_kontakt/ moze Ci flash nie dziala w przegladarce. Z glownej strony idziesz do "kontakt" Adres to: (jakby cos nie dzialalo) Nasz doradca ds. renowacji felg: Piotr Węgier kom: 0 660 445 995 e-mail: piotr@renowacjafelg.pl Adres naszego serwisu: P.H.U. Halina ul. Woronicza 33 02-640, Warszawa Godziny otwarcia serwisu: poniedziałek - piątek: 8 - 17 sobota: 8 - 13 tel: +48 22 843 50 71 fax: +48 22 843 50 71 Co ciekawe strona wyglada zupelnie inaczej niz gdy ja ogladalem i linkowalem po poludniu. Moze trafiles na moment podmiany strony i stad te problemy...? Odpowiedz Link
lexus400 Re: chyba sobie wyprostuje i odmaluje 16.10.05, 20:58 poludniu. Moze trafiles na moment podmiany strony i stad te problemy...? ...chyba tak, bo teraz działa bez problemu. Odpowiedz Link
typson chyba jednak nie 17.10.05, 15:08 okazalo sie ze to najzyklejszy i standardowo bardzo brudny warsztat wulkanizacyjny. Felgi prawdopodobnie gdzies woza i czardżuja za posrednictwo. Ale strona i tekst na stronie - za marketing 5+ sie nalezy ;) Co do istoty mojej wyzyty: - maja jeden lakier do malowania i odbiega on odcieniem i ziarnem od mojego oryginalnego. Ich lakier wyglada jak ten z kolpakow w TESCO. - moje ukochane polerowane ranty zostalyby spiaskowane i zamalowane po calosci www.automobil.za.pl/img_art/nasze_auto/typson/2_ronal.jpg to nie do przyjecia - prostowanie felg - od 75 pln czyli generalnie juz mi sie odechcialo, bo kolor bedzie inny i zamaluja mi ranty. Szkoda. Gosciu twierdzil, ze takie polerowane aluminium to tylko fabryka potrafi zrobic. Mi sie cos w to nie chce wierzyc, mysle, ze poprostu jest im latwiej wrzucic cos do piaskowania i pozniej do lakierowania i zainkasowac 110. Myslalem tez o opcji nr2: rant polerowany reszta wypiaskowana calosc pojechana lakierem bezbarwnym tylko gdzie to zrobic? Czy sa jakies warsztaty, gdzie lakieruja tak jak ja chce a nie tak jak im wygodnie? Juz kiedys pytalem ale zapytam raz jeszcze - czy jest jakis bezbarwny lakier w szpraju do aluminium, ktorym sam moglbym polakierowac te kolka - to zrobilbym sobie tylko ranty Odpowiedz Link