krakus.mp 03.11.05, 17:55 Niestety służbowe, ale zajefajne.:) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wo_bi Re: Mam nowe auto :))))) 03.11.05, 18:46 krakus.mp napisał: > Niestety służbowe, ale zajefajne.:) No to juz jak sie chwalisz autem, to juz powiedz co to za samochod... :) Pozdrawiam Wobi PS. Ja po rozmowe. Do konca nie jestem zadowolony, ale tragicznie tez nie bylo. W ciagu tygodnia dostane odpowiedz. Mam 45% szans, ze mnie wezma... :) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Mam nowe auto :))))) 03.11.05, 18:55 wo_bi napisał: > krakus.mp napisał: > > > Niestety służbowe, ale zajefajne.:) > > No to juz jak sie chwalisz autem, to juz powiedz co to za samochod... :) Duży, ciemny z czarnymi szybami.:)) Nie podam marki, by wszystkich ciekawosć zżerała. > > > Pozdrawiam > Wobi > > PS. > Ja po rozmowe. Do konca nie jestem zadowolony, ale tragicznie tez nie bylo. W > ciagu tygodnia dostane odpowiedz. Mam 45% szans, ze mnie wezma... :) Ja miałem......20%. I wygrałem. Coś mi podpowiada,że Ty też wygrasz. Nie martw się. Odpowiedz Link
wo_bi Re: Mam nowe auto :))))) 03.11.05, 19:06 krakus.mp napisał: > > Duży, ciemny z czarnymi szybami.:)) > Nie podam marki, by wszystkich ciekawosć zżerała. Moj bedzie, srebrny w miare duzy z dziwnym czyms na dachu, ale nie powiem z czym, zeby wszystkich ciekawosc zzerala ;) A jedyny minus, ze nie bedzie moj full time... Odpowiedz Link
wo_bi Re: Mam nowe auto :))))) 03.11.05, 21:53 typson napisał: > red bull no nie!!! skad wiedziales? Odpowiedz Link
typson Re: Mam nowe auto :))))) 03.11.05, 22:18 no wydaje mi sie to jedyna sensowna mozliwoscia (no jeszcze kukly restauracji spiewajacych kelnerow jezdza ale na pace pickupa a nie na dachu) pozdrawiam prince of obvious ;P Odpowiedz Link
typson Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 14:24 jeszcze nie ale za chwilke bedziecie kolegami z pracy Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 15:23 A wcale, że nie - ja tam nie pracuję ;-P i nigdy nie pracowałem (no może po za darmowym pomaganiem przy mistrzostwach świata kurierów rowerowych w zeszłym roku). A skąd przyszedł Ci typsonie taki pomysł, że ja w RB pracuję? pzdr Q Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 15:47 qrakki999 napisał: > A skąd przyszedł Ci typsonie taki pomysł, że ja w RB pracuję? > pzdr > Q A ja tam chętnie bym sie zatrudnił Red Bull Racing ;) Odpowiedz Link
typson Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 15:55 po powtorzyles pytanie, znajac juz odpowiedz Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 16:25 Eee tam taki z Ciebie detektyw:) Ale jeżeli wobi faktycznie bedzie pracował w RB to duża jest szansa że się spotkamy. pzdr Q Odpowiedz Link
typson Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 17:04 a co? Ty w Zielonej Gęsi robisz? ;-))) Odpowiedz Link
kszyrztow Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 20:11 typson napisał: > w Przyczajonym Tygryniu ;) A może w Ukrytym Ćwoku? ;) Odpowiedz Link
kszyrztow typson! 04.11.05, 20:14 a tak poza tem typson, to jakim to potworem jeździłeś to tym Lwowie? Bo odbijaki miałeś solidne... ;) Odpowiedz Link
typson Re: typson! 04.11.05, 20:22 aaa, ładami 20-costam i innymi. Trafiła sie 30letnia wołga w cierpie i nawet żygule jezdzily. Czesc zdjec pochodzi z archiwum kolegi a on jako pracujacy na miejscu (ja tylko w delegacji) porusza sie jakims Patrolem Odpowiedz Link
wo_bi Re: Mam nowe auto :))))) 04.11.05, 23:01 qrakki999 napisał: > Wobi pracujesz w Red Bullu? > pzdr > Q Nie, to nie bedzie red bull... :) Bo jeszczcze niestety nie moge powiedziec, ze cos jest... :-/ Nie lubie, takiego czekania... Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Mam nowe auto :))))) 05.11.05, 08:59 wo_bi napisał: >> Moj bedzie, srebrny w miare duzy z dziwnym czyms na dachu, ale nie powiem z > czym, zeby wszystkich ciekawosc zzerala ;) A jedyny minus, ze nie bedzie moj > full time... Coś mi się wydaje,że usiłujesz dostać się do jakiejś rozgłośni komercyjnej lub do firmy meteorologicznej. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: T5 4 motion 05.11.05, 10:57 to nieźle. tak BTW jakie teraz silniki w tym montują bo nawet nie wiem? tylko 1,9; 2; 2,5 TDI czy coś więcej? Odpowiedz Link
kolowr dlaczego źle, ze służbowe??????? 05.11.05, 22:00 toć to najlepsze pod słońcem - czesto nic nie kosztuje posiadanie i użytkowanie takowego :))))))) ja zmieniłem też służbowe na zajefajne całkiem :) niedawno punto 1.2 5d na vectrę B 2.0 dti kombi, a teraz na megane 1.6 luxe 5d - i jest extra, niezłe trzymanie i osiągi, a wypasione, że hej! tyle, że brak mi (a konkretnie rodzinie) bagażnika z vectry kombi ;) Odpowiedz Link