krakus.mp 16.02.06, 18:20 Witam Od jakiegoś czasu ROXY FM puszcza muzykę tej kapeli www.royksopp.com/photos/index.html Utwór "what else is there" z płyty The Understanding mnie powala na kolana. Rewelka. Pzdr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wulfila Re: Ta muza mnie kręci 16.02.06, 19:32 no, nawet niezłe, przy okazji sobie sciągnąłem ;) Odpowiedz Link
mejson.e Ładnie grają panie doktorze... 16.02.06, 22:54 Odgrzebałem ostatnio dwie zakurzone płyty Kansas "Leftoverture" i "Point of Know Return" i stwierdziłem, ze zapomniałem jaka to rewelacja. A z wynalazków polecam Within Temptation, które ostatnio mężnie walczy z Floydami. Jest tyle pięknej muzyki na tym świecie. Eeech... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
typson Re: Ładnie grają panie doktorze... 16.02.06, 23:54 wyjscie jest jedno - wylaczyc radio, kupowac, sciagac, whatever - byleby poznawac nowa muzyke i sluchac tego co sie lubi a nie co do glowy wtlaczaja. ostatnio coraz czesciej podlaczam ipoda do auta, czesto tez uzywam go w parcy (taki nawyk sluchania z czasow, gdy w biurze w pokoju mialem wieze z olbrzymimi kolumnami do dyspozycji) Odpowiedz Link
mejson.e Nowa muzyka 17.02.06, 09:01 Prawda, że w radiu mielą tę samą sieczkę, trochę lepiej jest nocami - np. autorskie programy Mana, Kaczkowskiego, Stelmacha w PR3 i Orzecha w RDC. Kupiłem przenośny odtwarzacz CD i czasami słucham tego zamiast radia. Gdyby nie kumple to bym chyba kisił się w tym zestawie muzyki, a tak mam ciagle coś nowego. Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
frax1 Re: Ta muza mnie kręci 17.02.06, 22:32 Melody AM miażdżyła :) Pozatym polecam pościągać teledyski tej formacji.... REWELACJA. Pozdrawiam Odpowiedz Link