qrakki999 07.06.06, 09:12 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399947.html Aaaaaaaaaa - wyc sie tylko chce Q Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
truskava Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:27 Już miałem wkleić tego linka, ale byłeś szybszy... Tak to jest, jak darmozjady dorwą się do koryta, to zamiast zająć się prawdziwą pracą, potrafią tylko pozorować pracę i robić szum. Łączę się w bólu... Odpowiedz Link
palovlad Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:34 Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje? Odpowiedz Link
plawski Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:46 palovlad napisał: > Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje? Owszem, Kaczsrawa. Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:47 A moze przenieśmy Warszawę nie wiem, do Estonii? Albo wyłapmy tych debili i gdzies zbunkrujmy. Q Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:57 palovlad napisał: > Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje? ja mam propozycje żeby Warszawe zupełnie zlikwidować bo to same tylko kłopoty, korki w mieście, na weekendy robicie korki na trasach do kurortów, demonstracje, autostrady czy obwodnice oprotestowujecie, co inwestycja to afera etc.. a i tak większość warszawiaków jest zamiejscowa, zakupy robicie w Radomiu bo taniej a mieszkacie po Konstancinach, Milanówkach, Pruszkowach itp... Więc tak jak po wojnie z poniemieckich rozbiórek cały naród budował stolice, tak należy przeprowadzić proces odwrotny i dzielnica po dzielnicy rozparcelować warszawe po równo do innych miast. zrolować asfalt poprzenosić mosty, pałace, muzea itd itd. a na starym miejscu pozostawić obiekty rządowe, sejm i Kaczora. Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z namiotami i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolska Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 10:48 mrzagi01 napisał: > palovlad napisał: > > > Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje? > > ja mam propozycje żeby Warszawe zupełnie zlikwidować bo to same tylko kłopoty, > korki w mieście, na weekendy robicie korki na trasach do kurortów, Q: z tymi 'kurortami' to pojechałeś mrzagi he, he, he - chodzi Ci zapewne o zapyziałe skupiska smażalni frytek i budek z rozwodnionym browarem, gdzie prawdzi maczo w beemkach z ubiegłego wieku rwą lachony na wisiory, kajdany i fingle??? demonstracje Q: demonsrtacje to najlepsze robią akurat ludzie z południa - np. górnicy he, he, he > , > autostrady czy obwodnice oprotestowujecie, co inwestycja to afera etc.. a i tak > większość warszawiaków jest zamiejscowa, Q: to fakt - ale tak jest wszedzie:) > zakupy robicie w Radomiu bo taniej a Q: ??? chyba zwariowałeś - do Janek się jedzie 45 minut z centrum a potem jeszcze jest 85 km do Radomia? To srajtaśma taniej w Bristolu wyjdzie przy tych cenach benzyny:) > mieszkacie po Konstancinach, Milanówkach, Pruszkowach itp... Q: eee tam - to wszystko powinno sie nazywać Warszawa - granic wyraźnych nie ma a burdel w samorządach identyczny:) Po za tym najwiecej warszafiaków mieszkać teraz bedzie na Tarchominie (bo najtaniej) i Ursynowie (bo prestiżowo - taka yntelygencka dzielnica) > Więc tak jak po wojnie z poniemieckich rozbiórek cały naród budował stolice, ta > k > należy przeprowadzić proces odwrotny i dzielnica po dzielnicy rozparcelować > warszawe po równo do innych miast. zrolować asfalt poprzenosić mosty, pałace, > muzea itd itd. a na starym miejscu pozostawić obiekty rządowe, sejm i Kaczora. Q: Kto przy zdrowych zmysłach weźmie Kaczora - ale moze Kraków by wziął to całe rządowo-sejmowo-prezydenckie gówno? Górnicy by mieli bliżej na strajki:) > Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z namiotami > i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolska Q: eee - niech jeżdżą tam gdzie bedzie nowa stolyca - tutaj niech wiatr chula bo psy to juz od dawna dupami szczekają - widac w TV ich codziennie:/ pzdr Q Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 10:56 qrakki999 napisał: > Q: Kto przy zdrowych zmysłach weźmie Kaczora - ale moze Kraków by wziął to całe > > rządowo-sejmowo-prezydenckie gówno? Górnicy by mieli bliżej na strajki:) > > > Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z > namiotami > > i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolsk > a > > Q: eee - niech jeżdżą tam gdzie bedzie nowa stolyca - tutaj niech wiatr chula > bo psy to juz od dawna dupami szczekają - widac w TV ich codziennie:/ > > pzdr > Q nie nie- władza- stolyca zostaje na starym miejscu na mazowszu, jak mówie- tylko obiekty rządowe wśród stepu, całą resztę się rozprasza po polsce Odpowiedz Link
qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 11:30 mrzagi01 napisał: > nie nie- władza- stolyca zostaje na starym miejscu na mazowszu, jak mówie- tylk > o > obiekty rządowe wśród stepu, całą resztę się rozprasza po polsce > > Q: a nie lepiej wynając od Mongolii jakies przestrzenie - mi się tutaj podoba i tu mieszkam od urodzenia (z przerwą obecnie na podwarszawe) - lepiej wywalić władze:) pzdr Q Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 16:44 O, jestem za! Choć nie jestem fanem Warszawy, to na to nie zasłużyła, żeby takie debilne władze znosic :-) Odpowiedz Link
typson Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 11:41 bromski - chyba rzeczywiscie go matka bromem karmiła. Cieżki umysł, ...wa mać Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 16:46 A idź, kurwa Ja i tak bojkotuję te porąbane zmiany nazw - jak i więszkość wrocławian których słyszę. Plac Czerwony jest czerwony, a nie żadnej solidarności, a plac pierwszego maja bedzie pierwszym majem - z całym szacunkiem dla JP II A Marszałkowska!!! Toż to jedyna ulica w Warszawie która jednocześnie jest mi znajoma z nazwy i wiem która to w terenie!!! Odpowiedz Link
lexus400 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 20:08 > A Marszałkowska!!! Toż to jedyna ulica w Warszawie która jednocześnie jest mi z > najoma z nazwy i wiem która to w terenie!!! Dla mnie Marszałkowska jest znana jeszcze z historii jako Marszałkowska i z tego co wiem nawet komunistyczne władze ZSRR nie dały jej rady a były przecież przymiarki do zmiany nazwy (chyba w latach 50-tych). Stało się modne w tym kraju zmienianie nazw ulic, placów itp. w momencie objęcia władzy przez nowych władców. Odpowiedz Link
marekatlanta71 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 18:51 Jeszcze zmienic nazwe Alei Jerozolimskich na ul. Ks. Rydzyka i juz bedzie ladnie... Odpowiedz Link
mejson.e PKP 07.06.06, 19:55 Łączę się w bólu, ale błagam o lepszy dobór tytułów wątków, bo nie da sie przeglądać listy w obecności rodziny! A jeśli ktoś dobrze rozszyfruje mój tytuł to wie, że też lubię czasem bluznąć, ale nie publicznie, pliiiz! Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: PKP 08.06.06, 09:46 mejson.e napisał: > A jeśli ktoś dobrze rozszyfruje mój tytuł to wie, że też lubię czasem bluznąć, > ale nie publicznie, pliiiz! Mejsonie, albo jestem za młody albo za niewyspany ale nijak go nie moge rozszyfrować nicenzuralnie:) Proszę mnie oświecić - choćby na maila :) Odpowiedz Link
mejson.e Re: PKP 08.06.06, 10:05 tomaszek874 napisał: "Mejsonie, albo jestem za młody albo za niewyspany ale nijak go nie moge rozszyfrować nicenzuralnie:)" Ta dzisiejsza młodzież... Pięknie, #####, pięknie... Pozdrawiam, Mejson -- Automobil Forum pozytywnie zakręconych automaniaków. Odpowiedz Link
tomaszek874 Re: PKP 08.06.06, 10:25 a te ##### to co? :D eh. teraz jak patrze na skrót to takie oczywiste. przed kawa miałem trochę przyćmiony umysł. dziękuję za okazaną wyrozumiałość :) Odpowiedz Link