Dodaj do ulubionych

Ja pierdole:/

07.06.06, 09:12
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3399947.html
Aaaaaaaaaa - wyc sie tylko chce
Q
Obserwuj wątek
    • truskava Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:27
      Już miałem wkleić tego linka, ale byłeś szybszy...

Tak to jest, jak darmozjady dorwą się do koryta, to zamiast zająć się
      prawdziwą pracą, potrafią tylko pozorować pracę i robić szum.
      Łączę się w bólu...
      • palovlad Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:34
        Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje?
        • plawski Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:46
          palovlad napisał:

> Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje?

Owszem, Kaczsrawa.
        • qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:47
          A moze przenieśmy Warszawę nie wiem, do Estonii?

Albo wyłapmy tych debili i gdzies zbunkrujmy.
          Q
        • mrzagi01 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 09:57
          palovlad napisał:

> Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje?

ja mam propozycje żeby Warszawe zupełnie zlikwidować bo to same tylko kłopoty,
          korki w mieście, na weekendy robicie korki na trasach do kurortów, demonstracje,
          autostrady czy obwodnice oprotestowujecie, co inwestycja to afera etc.. a i tak
          większość warszawiaków jest zamiejscowa, zakupy robicie w Radomiu bo taniej a
          mieszkacie po Konstancinach, Milanówkach, Pruszkowach itp...
          Więc tak jak po wojnie z poniemieckich rozbiórek cały naród budował stolice, tak
          należy przeprowadzić proces odwrotny i dzielnica po dzielnicy rozparcelować
          warszawe po równo do innych miast. zrolować asfalt poprzenosić mosty, pałace,
          muzea itd itd. a na starym miejscu pozostawić obiekty rządowe, sejm i Kaczora.
          Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z namiotami
          i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolska
          • qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 10:48
            mrzagi01 napisał:

> palovlad napisał:
            >
            > > Spoko, zmienmy nazwe miasta. Moze ktos ma jakies propozycje?
            >
            > ja mam propozycje żeby Warszawe zupełnie zlikwidować bo to same tylko kłopoty,
            > korki w mieście, na weekendy robicie korki na trasach do kurortów,

Q: z tymi 'kurortami' to pojechałeś mrzagi he, he, he - chodzi Ci zapewne o
            zapyziałe skupiska smażalni frytek i budek z rozwodnionym browarem, gdzie
            prawdzi maczo w beemkach z ubiegłego wieku rwą lachony na wisiory, kajdany i
            fingle???

demonstracje

Q: demonsrtacje to najlepsze robią akurat ludzie z południa - np. górnicy he,
            he, he
            > ,
            > autostrady czy obwodnice oprotestowujecie, co inwestycja to afera etc.. a i
            tak
            > większość warszawiaków jest zamiejscowa,

Q: to fakt - ale tak jest wszedzie:)

> zakupy robicie w Radomiu bo taniej a

Q: ??? chyba zwariowałeś - do Janek się jedzie 45 minut z centrum a potem
            jeszcze jest 85 km do Radomia? To srajtaśma taniej w Bristolu wyjdzie przy tych
            cenach benzyny:)

> mieszkacie po Konstancinach, Milanówkach, Pruszkowach itp...

Q: eee tam - to wszystko powinno sie nazywać Warszawa - granic wyraźnych nie ma
            a burdel w samorządach identyczny:) Po za tym najwiecej warszafiaków mieszkać
            teraz bedzie na Tarchominie (bo najtaniej) i Ursynowie (bo prestiżowo - taka
            yntelygencka dzielnica)

> Więc tak jak po wojnie z poniemieckich rozbiórek cały naród budował stolice,
            ta
            > k
            > należy przeprowadzić proces odwrotny i dzielnica po dzielnicy rozparcelować
            > warszawe po równo do innych miast. zrolować asfalt poprzenosić mosty, pałace,
            > muzea itd itd. a na starym miejscu pozostawić obiekty rządowe, sejm i Kaczora.

Q: Kto przy zdrowych zmysłach weźmie Kaczora - ale moze Kraków by wziął to całe
            rządowo-sejmowo-prezydenckie gówno? Górnicy by mieli bliżej na strajki:)

> Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z
            namiotami
            > i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolska

Q: eee - niech jeżdżą tam gdzie bedzie nowa stolyca - tutaj niech wiatr chula
            bo psy to juz od dawna dupami szczekają - widac w TV ich codziennie:/

pzdr
            Q
            • mrzagi01 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 10:56
              qrakki999 napisał:

> Q: Kto przy zdrowych zmysłach weźmie Kaczora - ale moze Kraków by wziął to całe
              >
              > rządowo-sejmowo-prezydenckie gówno? Górnicy by mieli bliżej na strajki:)
              >
              > > Na powarszawski step będą sobie mogli nie wadząc nikomu przyjeżdzać z
              > namiotami
              > > i śpiworami na ustawki górnicy, pielęgniarki, geje i młodzież wszechpolsk
              > a
              >
              > Q: eee - niech jeżdżą tam gdzie bedzie nowa stolyca - tutaj niech wiatr chula
              > bo psy to juz od dawna dupami szczekają - widac w TV ich codziennie:/
              >
              > pzdr
              > Q

nie nie- władza- stolyca zostaje na starym miejscu na mazowszu, jak mówie- tylko
              obiekty rządowe wśród stepu, całą resztę się rozprasza po polsce
              • qrakki999 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 11:30
                mrzagi01 napisał:

> nie nie- władza- stolyca zostaje na starym miejscu na mazowszu, jak mówie-
                tylk
                > o
                > obiekty rządowe wśród stepu, całą resztę się rozprasza po polsce
                >
                >
                Q: a nie lepiej wynając od Mongolii jakies przestrzenie - mi się tutaj podoba i
                tu mieszkam od urodzenia (z przerwą obecnie na podwarszawe) - lepiej wywalić
                władze:)

pzdr
                Q
                • tomek854 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 16:44
                  O, jestem za!

Choć nie jestem fanem Warszawy, to na to nie zasłużyła, żeby takie debilne władze znosic :-)
    • typson Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 11:41
      bromski - chyba rzeczywiscie go matka bromem karmiła. Cieżki umysł, ...wa mać
      • tomek854 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 16:46
        A idź, kurwa

Ja i tak bojkotuję te porąbane zmiany nazw - jak i więszkość wrocławian których słyszę.

Plac Czerwony jest czerwony, a nie żadnej solidarności, a plac pierwszego maja bedzie pierwszym majem - z całym szacunkiem dla JP II

A Marszałkowska!!! Toż to jedyna ulica w Warszawie która jednocześnie jest mi znajoma z nazwy i wiem która to w terenie!!!
        • lexus400 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 20:08
          > A Marszałkowska!!! Toż to jedyna ulica w Warszawie która jednocześnie jest mi z
          > najoma z nazwy i wiem która to w terenie!!!

Dla mnie Marszałkowska jest znana jeszcze z historii jako Marszałkowska i z tego
          co wiem nawet komunistyczne władze ZSRR nie dały jej rady a były przecież
          przymiarki do zmiany nazwy (chyba w latach 50-tych). Stało się modne w tym kraju
          zmienianie nazw ulic, placów itp. w momencie objęcia władzy przez nowych władców.
    • cracovian Na 4 lipca trzeba zdazyc! 07.06.06, 17:31
      Aleje Pulaskiego to jest to!
    • marekatlanta71 Re: Ja pierdole:/ 07.06.06, 18:51
      Jeszcze zmienic nazwe Alei Jerozolimskich na ul. Ks. Rydzyka i juz bedzie ladnie...
    • mejson.e PKP 07.06.06, 19:55
      Łączę się w bólu, ale błagam o lepszy dobór tytułów wątków, bo nie da sie
      przeglądać listy w obecności rodziny!

A jeśli ktoś dobrze rozszyfruje mój tytuł to wie, że też lubię czasem bluznąć,
      ale nie publicznie, pliiiz!

Pozdrawiam,
      Mejson
      --
      Automobil
      Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
      • qrakki999 Re: PKP 08.06.06, 08:47
        Postaram się.
        Q
      • tomaszek874 Re: PKP 08.06.06, 09:46
        mejson.e napisał:
        > A jeśli ktoś dobrze rozszyfruje mój tytuł to wie, że też lubię czasem bluznąć,
        > ale nie publicznie, pliiiz!

Mejsonie, albo jestem za młody albo za niewyspany ale nijak go nie moge rozszyfrować nicenzuralnie:)
        Proszę mnie oświecić - choćby na maila :)
        • mejson.e Re: PKP 08.06.06, 10:05
          tomaszek874 napisał:

"Mejsonie, albo jestem za młody albo za niewyspany ale nijak go nie moge
          rozszyfrować nicenzuralnie:)"

Ta dzisiejsza młodzież...

Pięknie, #####, pięknie...

Pozdrawiam,
          Mejson
          --
          Automobil
          Forum pozytywnie zakręconych automaniaków.
          • tomaszek874 Re: PKP 08.06.06, 10:25
            a te ##### to co?
            :D eh. teraz jak patrze na skrót to takie oczywiste. przed kawa miałem trochę przyćmiony umysł. dziękuję za okazaną wyrozumiałość :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka