Dodaj do ulubionych

morderca!!!!!!!!

16.10.06, 16:10
fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/pijany-ojciec-za-kierownica-zabil-czteroletnia-corke,806686,2943

TAK CZY NIE???

Dla mnie TAK.
Tylko niech ktoś zacznie tego typa bronić!
Obserwuj wątek
    • edek40 Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 16:14
      No chyba byl pijany. Z tego powodu jego poczytalnosc byla ograniczona. Mysle, ze sad pogrozi mu paluszkiem, da rok w zawiasach i wyrazi zal z powodu tragicznej smierci coreczki.
    • plawski Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 16:20
      krakus.mp napisał:

> TAK CZY NIE???
      >
      Jeżeli rzeczywiście był pijany to nie mamy o czym dyskutować.
      Karę już poniósł, tylko czemu kosztem życia własnego dziecka?
      Wódka jest dla ludzi... myślących.
      • krakus.mp Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 16:24
        plawski napisał:

> krakus.mp napisał:
        >
        > > TAK CZY NIE???
        > >
        > Jeżeli rzeczywiście był pijany to nie mamy o czym dyskutować.
        > Karę już poniósł, tylko czemu kosztem życia własnego dziecka?

A co,miał zabić kogoś innego?

> Wódka jest dla ludzi... myślących.

O tak.
        On też myślał,tylko inaczej.Myślał że mu się uda.
        >

• plawski Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 16:31
          krakus.mp napisał:

>
          > > Karę już poniósł, tylko czemu kosztem życia własnego dziecka?

> A co,miał zabić kogoś innego?

No coś Ty??? Chodzi mi o śmierć ogólnie. Gdyby się zabił sam to pies go drapał.
          A tak to nieważene czy córka, czy ktoś inny. Może z rozpędu źle się wysłowiłem
          (wypisałem:)))>

> > Wódka jest dla ludzi... myślących.
          >
          > O tak.
          > On też myślał,tylko inaczej.Myślał że mu się uda.

Jak widać, myślenie (i to po voodzie) nie najlepiej wszystkim wychodzi.
          A jeśli ktoś wie, że głupieje po voodzi to niech wcale nie pije.
          > >
          >
          >
          >
          >
    • lexus400 Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 18:32
      Opisana sytuacja nie podlega zadnym komentarzom - debil i tyle malo tego, ze
      pijany to jeszcze nie zadbal o to aby dziecko siedzialo nalezycie. Mozna
      wnioskowac z tego, ze zrobil wszystko co mogl aby dziecko zabic. Przykre to ale
      niestety prawdziwe, ile jeszcze szkod wodka wyrzadzi na tym swiecie. Zawsze sie
      zastanawiam co powoduje ludzmi siadajacymi za kierownice na fleku, czy nie zdaja
      sobie sobie sprawy z konsekwencji i ewentualnych skutkow???
      • sherlock_holmes Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 21:13
        Niestety - nic dodać, nic ująć. Może tylko to dodam, że za dużo ludzi znam, którzy "dobrze się zapowiadali", a wódka ich zeszmaciła :(
        • pizza987 Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 21:22
          A mnie najbardziej boli to jak widzę jak stoczył się mój nablizszy swego czasu przyjaciel, dzięki którem poznałem moją żonę. Próbowaliśmy go cokolwiek naprostować kilka razy w pewnej grupie znajomych, ale się na nas wypiął. Żal mi tych lat, żal mi tych wariackich akcji jakie robiliśmy, żal mi tych różnych marzeń (siedzieliśmy swego czasu nad jeziorem na Mazurach-dotarliśmy tam o 2.36 w nocy po starcie z Pruszkowa o 20.00. Piliśmy piwko-pierwsze i ostatnie tej nocy i jak już zaczęło świtać dzoszliśmy do wniosku że trzeba kupić na spółkę działkę na Mazurach. I CWS). A teraz jak go widzę to po prostu nie wiem co mam mówić. Wiem że próbowałem mu pomóc, ale odtrącał równo wszelkie próby. Ma 31 lat i jest bliski bycia wrakiem..... Całe szczęście że nie ma prawa jazdy i tyle jeszcze poczucia powagi że nie próbuje niczym jeździć jak jest przesunięty w fazie...
    • pizza987 Re: morderca!!!!!!!! 16.10.06, 21:17
      W książce S. Kinga przeczytałem jeden tekst i bardzo mi się spodobał: "ak zabijesz tylko siebi, jesteś bohaterem, ale jeżeli weźmiesz jeszcze kogoś ze sobą jesteś psim gównem". Pozwólcie że na tym zakończę swój komentarz....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka