falconetti.01 26.05.07, 23:13 Jest niepisaną stolicą różnej maści wykolejeńców. fakty.interia.pl/prasa/news/poznan-ulubionym-miastem-gejow,916843 Ale że Poznań? Nie podoba mi się to.:-( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lexus400 Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 07:18 Jezeli te dane sa prawdziwe to jest to przerazajace. Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 10:34 lexus400 napisał: > Jezeli te dane sa prawdziwe to jest to przerazajace. A co Cie tak najbardziej przeraza w tej statystyce, Lex?????? Ktos z nich zaglada CI do portfela? Zjada Twoj chleb? Robi Twoja robote? A skad wiesz czy lekarz, ktory uratowal CI niedawno zycie nie jest gejem??????? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 19:34 margotje napisała: > lexus400 napisał: > > > Jezeli te dane sa prawdziwe to jest to przerazajace. > > A co Cie tak najbardziej przeraza w tej statystyce, Lex?????? .........chwila - nikogo nie obrazilem, nie wyzwalem, nie uzylem zadnego epitetu - czy moze mi sie nie podobac ta statystyka czy musze kochac gejow???? do kurwy nedzy nigdy nie lubialem nie lubie i nie bede lubial gejow - mam chyba do tego prawo. Odpowiedz Link
bassooner Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 21:06 lexus400 napisał: "nigdy nie lubialem nie lubie i nie bede lubial gejow - mam chyba do tego prawo" OK-masz jak najbardziej...można ich nie lubić i można ich lubić, można ich nawet kochać, ale grunt to nie prać ich po mordach tylko dlatego, że są gejami, czy lesbijkami, czy żydami-idąc dalej...a swoją drogą, gdyby np. z muzyki wyeliminować żydów i gejów, to wierzcie mi, niewiele by zostało. Odpowiedz Link
simr1979 Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 11:18 lexus400 napisał: > .........chwila - nikogo nie obrazilem, nie wyzwalem, nie uzylem zadnego epitet > u Tak sądzisz....? Ciekawe, jak byś zeznawał, gdybyś na co drugim forum i w co drugiej gazecie czytał, jak to ludzie nie lubią elektroników grzebiących w mechanice....;) Odpowiedz Link
winnix Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 16:18 Ej, Lex, możesz ich nie lubić, Twoje prawo, chociaż nie rozumiem tego całego "nielubienia" gejów. Ja na przykład nie lubię Cyganów, ale mogę wymienić konkretne rzeczy, za które mają u mnie potężne minusy, a ty masz coś konkretnego przeciwko gejom? Nie chodzi o to, żeby ich kochać i wielbić, ale wypowiadanie się w stylu "dane sa przerażające" jest po prostu głupie. Nie chcę Cię denerwować, ale z czystej ciekawości, masz jakieś racjonalne argumenty za tym "nielubieniem"? Całe te dyskusje na temat homoseksualizmu są dla mnie jakąś kompletną abstrakcją, co to za różnica co kto w łóżku robi. A mój kolega się ucieszył, bo jest stanu wolnego i dla niego ta statystyka oznacza mniejsza konkurencję (statystycznie wśród homoseksualistów więcej jest gejów niż lesbijek) ;))))) Odpowiedz Link
st1545 Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 16:29 > A mój kolega się ucieszył, bo jest stanu wolnego i dla niego ta statystyka > oznacza mniejsza konkurencję (statystycznie wśród homoseksualistów więcej jest > gejów niż lesbijek) ;))))) Dość pokrętna logika, ale nie chcę wnikać ;-) > [...]Ja na przykład nie lubię Cyganów, ale mogę wymienić > konkretne rzeczy, za które mają u mnie potężne minusy, Też generalizujesz... tzn. masz taki zamier ewentualny :-P Ja bym się powstrzymał.. A na miejscu admninów spuściłbym cały ten wątek tam, gdzie jego miejsce, czyli do szamba. pozdrawiam, tomek Odpowiedz Link
lexus400 Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 16:36 > A na miejscu admninów spuściłbym cały ten wątek tam, gdzie jego miejsce, czyli > do szamba. > pozdrawiam, tomek Tez bym tak zrobil z tym watkiem ale nie chcialbym aby byly pozniej teksty, ze dziala tutaj cenzura aczkolwiek nie jest to temat motoryzacyjny wiec chyba nikt nie bedzie mial nic przeciwko???? Odpowiedz Link
winnix Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 21:16 > Też generalizujesz... tzn. masz taki zamier ewentualny :-P > Ja bym się powstrzymał.. Nic nie poradzę. Wiem, że są wśród nich porządni ludzie, ale większość z którymi miałam do czynienia doprowadziła mnie do sformułowania opinii, że ich nie lubię. > A na miejscu admninów spuściłbym cały ten wątek tam, gdzie jego miejsce, czyli > do szamba. Eeee, przecież normalna dyskusja jest, zaraz przestaniecie odpisywać i wątek zniknie w otchłani archiwum :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 16:33 winnix napisała: ...... ale z czystej ciekawości, masz jakieś racjonalne argumenty za > tym "nielubieniem"? Tak mam konkretne argumenty z powodu ktorych ich nie lubie lecz nie jest to jednak temat na forum. Nie wiem czy jest jakas roznica miedzy terazniejszymi gejami a PEDALAMI z lat np.1976-79 tak czy owak nie lubie ich i mam takie prawo a moja tolerancyjnosc wobec gejow oznacza zupelna obojetnosc czyli nie zwracanie na nich uwagi, zadnego nie obrazam, nie wytykam palcami ale tez nie chce miec zadnego kontaktu z takimi osobami i do szalu doprowadza mnie to w jaki sposob oni domagaja sie rownych praw czyli wszelkiego rodzaju demonstracje, parady itp..... Odpowiedz Link
st1545 Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 18:28 lexus400 napisał: > moja tolerancyjnosc wobec gejow oznacza zupelna obojetnosc > [...]do szalu doprowadza mnie to w jaki sposob > oni domagaja sie rownych praw Odpowiedz Link
winnix Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 21:14 > a moja tolerancyjnosc wobec gejow oznacza zupelna obojetnosc czyli nie zwracani > e > na nich uwagi, zadnego nie obrazam, nie wytykam palcami No i git, o to mi chodziło. A z tymi paradami, to sami sobie pętlę kręcą i spora część gejów jest przeciwna tego typu manifestacjom. Równych praw szczerze im życzę, tak samo jak szczerze sobie życzę równych praw jeśli chodzi o karierę, o wiarę (a ściślej jej brak) i o fakt żyję w nieformalnym związku. Niestety długa droga przed nami w tych wszystkich sprawach. Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 10:30 falconetti.01 napisał: > Jest niepisaną stolicą różnej maści wykolejeńców. "wykolejeńców"??????? A kto dal ci prawo nazywać tych ludzi wykolejeńcami? Nie żyją na niczyj rachunek, pracują tak samo ciężko (może nawet bardziej) niż tacy jak ty, zajmują eksponowane stanowiska.. Mogłabym wyliczać w nieskończoność wartości, o które przeciętny gej przewyższa przeciętniaka, który gejów wykolejeńcami nazywa. Moze ty nie wiesz co oznacza słowo "wykolejeniec"? Odsyłam zatem do ogólnie dostępnych słowników języka polskiego. Odpowiedz Link
falconetti.01 Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 11:03 margotje napisała: > falconetti.01 napisał: > > > Jest niepisaną stolicą różnej maści wykolejeńców. > > "wykolejeńców"??????? > A kto dal ci prawo nazywać tych ludzi wykolejeńcami? > Nie żyją na niczyj rachunek, pracują tak samo ciężko (może nawet bardziej) niż > tacy jak ty, zajmują eksponowane stanowiska.. Mogłabym wyliczać w nieskończonoś > ć > wartości, o które przeciętny gej przewyższa przeciętniaka, który gejów > wykolejeńcami nazywa. > Moze ty nie wiesz co oznacza słowo "wykolejeniec"? Odsyłam zatem do ogólnie > dostępnych słowników języka polskiego. > Pisząc o wykolejeńcach,nie miałem na myśli tylko tych kochających inaczej. Nie mam nic,do takich ludzi.Użyłem niefortunnego określenie, bo myślałem również o innych "nieszczęśnikach".Taki pan Sobczuk też jest znaną postacią Krakowa, tylko troszeczkę się zboczył. Masz rację w 100%. Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 11:05 falconetti.01 napisał: > margotje napisała: > > > falconetti.01 napisał: > Pisząc o wykolejeńcach,nie miałem na myśli tylko tych kochających inaczej. > Nie mam nic,do takich ludzi.Użyłem niefortunnego określenie, bo myślałem > również o innych "nieszczęśnikach".Taki pan Sobczuk też jest znaną postacią > Krakowa, tylko troszeczkę się zboczył. > > Masz rację w 100%. Dziekuje za sprostowanie Odpowiedz Link
st1545 Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 12:10 > falconetti.01 napisał: > > Pisząc o wykolejeńcach,nie miałem na myśli tylko tych kochających inaczej > > Nie mam nic,do takich ludzi.Użyłem niefortunnego określenie, bo myślałem > > również o innych "nieszczęśnikach". margotje napisała: > Dziekuje za sprostowanie W artykule nie znalazłem ani słowa o ludziach, których by można nazwać wykolejeńcami. Wg mnie powyższe "sprostowanie" to o wiele za mało. Moim zdaniem autorzy pierwszych postów w wątku powinni zdobyć się na coś więcej niż "nie mam nic do takich ludzi". pozdrawiam, tomek Odpowiedz Link
bassooner Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 13:22 Dyrektor mojego teatru jest gejem, dyrektor Teatru Wielkiego jest gejem, kierownik baletu mojego teatru jest gejem, jak i również kilku tancerzy z mojego teatru i z opery to geje, dyrektorka Polskiego Teatru Tańca to lesbijka, a niektórzy z jej tancerzy (których znam) to geje, pewna pani, która wykładała na AM jest teraz panem...i wiecie co...wcale mi to nie przeszkadza, bo to bardzo sympatyczni ludzie i tyle. Wolę ich spotkać w ciemnej uliczce, po zmroku, niż jakiś poprawnie-seksualnych karków z pitbullem na smyczy i tępym, agresywnym, metanabolowym wzrokiem. Odpowiedz Link
edgar22 Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 17:28 > Dyrektor mojego teatru jest gejem, dyrektor Teatru Wielkiego jest gejem, > kierownik baletu mojego teatru jest gejem, jak i również kilku tancerzy z > mojego teatru i z opery to geje, dyrektorka Polskiego Teatru Tańca to > lesbijka, a niektórzy z jej tancerzy (których znam) to geje I jeszcze okazuje się, że w Teletubisiach też... wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,4180267.html Odpowiedz Link
crannmer Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 17:42 bassooner napisał: > i wiecie co...wcale mi to nie przeszkadza, bo to bardzo > sympatyczni ludzie i tyle. Pewnej parze pan, z ktorymi jestesmy bardzo dlugo zaprzyjaznieni, powierzylbym nie tylko wlasny samochod (szczegolnie, ze jedna z nich jezdzi lepiej, niz wiekszosc mezczyzn), ale dalbym wlasne dzieci pod opieke przy osobistej nieobecnosci. Czy to moze ja tez juz jestem ofiara perwersji, propagandy zboczen, pederastii i antykoncepcji, tudziez szeroko pojetej cywilizacji smierci? MfG C. Dewulotopodobne, w_r_e_d_n_e i inne trole sa w smietniku Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 21:30 Falconetti, a co rozumiesz przez "miałem na myśli tylko tych kochających inaczej"? Bo geje maja te same uczucia co Ty, ja i cala reszta homo sapiens!. Odpowiedz Link
bassooner Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 21:36 Może miał na myśli, że atakują inne...wejścia...;-))) Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 21:39 To niech to tak, k-a sformuluje! Bo co tutaj- do ch.waldka - maja uczucia wyzsze (milosc)????? Odpowiedz Link
bassooner Re: Myślałem że Kraków 27.05.07, 21:42 Aleś Ty nerwusiata, jak osa normalnie...;-))) Odpowiedz Link
margotje Re: Myślałem że Kraków 28.05.07, 14:15 bassooner napisał: > Aleś Ty nerwusiata, jak osa normalnie...;-))) Nic na to nie poradze, Bassoooniu ;((( Odpowiedz Link