sherlock_holmes 26.06.07, 19:53 wiadomosci.onet.pl/1560688,11,item.html Ciekawe, może komendant ze Swinoujścia to rodzina posłanki Sobeckiej? A może od aptrzenia na toples mu sierść na dłoniach rośnie i ślepoty dostaje? ;P Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
m.a.n.n Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 26.06.07, 20:22 Idźta Syrence nakładac cyckonosz. Myślałem ze choć tak będę mógł wynagrodzić sezonowe znoje... Dodatkowo policja wlepia mandaty za granie w ogródkach piwnych - zakłócanie porządku. Hipokryzja i zaściankowość. Z drugiej mańki, co się idzie na promenadzie, to się widzi rozlane po ławkach kaszaloty z nadgabarytami na wierzchu... I to akurat nie jest najszczęśliwszy widok. Odpowiedz Link
yamasz Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 26.06.07, 20:30 No bo w sumie to podchodzi pod tzw. 'nieobyczajny wybryk'. Bo jak facet szcza w m-cu publicznym i P. waaadza to zobaczy to sie konczy mandatem. A jak szczający ma dorodniejszy 'sprzęt' od Pana waadzy to i do sądu może wniocha skierowac o ukaranie. ;p PZDR Y. :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie::: PS. ja przeciwko cycko na ulicy nie mam nic przeciw a nawet jestem za. I powinien byc przepis ze od 18 do 15 lat panie po plaży chodza topless ;P Odpowiedz Link
yamasz ps. ps. 26.06.07, 20:32 hehe. Od 18 do 25 lat miało byc. nie wiem co mnie tak na te pietnastki ściągnęło ;] Odpowiedz Link
lexus400 Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 27.06.07, 07:33 Przeciez waadza lepiej wie co gorszy obywateli i za wszelka cene chce ich uszczesliwic. Mohery nie sa zadowolone jak ladne cycki chadzaja po plazy. mysle, ze wiekszosci spoleczenstwa to nie przeszkadza a juz na pewno nie mnie. Odpowiedz Link
emes-nju Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 27.06.07, 09:22 Mysle, ze oni wszyscy powinni sie leczyc. Z sexoholizmu :-/ Odpowiedz Link
mrzagi01 wspaniała wiadomość... 27.06.07, 09:56 ... dla rożnych kieszonkowców, drobnych cwaniaczków, naciągaczy, oszustów itp: W Świnoujściu psiarnia lata za gołymi cyckami po plaży, można spokojnie popracować! Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:16 A wiecie co, gdybyście zobaczyli na oczy żonę komendanta... Wszystko wskazuje na nią. W poniedziałek znajomy czekał aż łaskawie podjadą do stłuczki przez 2h. Bo byli zajęci. Omawiali strategie działania, uczyli się jak wyglądają cycki? Kurrr.... Odpowiedz Link
m.a.n.n Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:19 cytuję: "Komendant Waldemar Ratajczak powiedział wczoraj, że nie będzie specjalnie ścigał pań opalających się w samych majtkach. - Ale policjanci patrolujący plażę będą zwracali na to uwagę - dodał. - Jeśli uznają, że któraś z pań narusza dobre obyczaje, to się tym zajmą. Nie muszą od razu karać mandatem. Mogą tylko pouczyć. Kara będzie zależała od ich oceny konkretnej sytuacji." Od rozmiaru? Ciekawe, za A pouczenie, za C++ 100pln? Wszak większe zło. szqrw Odpowiedz Link
edek40 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 14:44 Niejaki Pawel Biedziak z KG wyrazil ostrozne zdziwienie nt. tych rewelacji. Otoz polskie prawo nie przewiduje karania za takie rzeczy z automatu. Musi dojsc do obrazy uczuc czy jakos tak. I tu jest problem, poniewaz ustawa o Policji nakazuje policjantom zachowywanie w takich sytuacjach postawy neutralnej. Oni, na sluzbie, nie moga poczuc sie urazeni. Moga i musza zareagowac dopiero na obywatelski donos. Ow inspektor z trudem wyobrazal sobie rowniez kwestie materialu dowodowego dla Sadu Grodzkiego. Tyle prawo i opinia pana z KG. Odpowiedz Link
edek40 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 14:53 Tu mam 100% pewnosci. Po takim naglosnieniu sprawy na plaze wyjda szumowiny. Wspolnie z malzowinka doszlismy wiec do wniosku, ze jak opala sie topless za granica to nikogo to nie dziwi i jest OK. Tu zas pokazac cycek, to jak dac d... do pocalowania wrogowi politycznemu. Ustalilismy wiec, ze bedzie pracowac na uprawnienia kombatanckie w walce z homo-kaczoratus. Ja zas rozwaze olsniewanie slonca bialoscia mojej d...py. I pomyslec, ze kiedys trzeba bylo jakies ulotki dzwigac, aby dostac wpier... od wladzy... Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:21 m.a.n.n napisał: > A wiecie co, gdybyście zobaczyli na oczy żonę komendanta... Wszystko wskazuje n > a > nią. > > W poniedziałek znajomy czekał aż łaskawie podjadą do stłuczki przez 2h. Bo byli > zajęci. Omawiali strategie działania, uczyli się jak wyglądają cycki? Kurrr.... pewnie trenowali upychanie legitymacji, kajdanek, bloczka mandatowego, dlugopisu i.... pały :D w slipkach kąpielowych :))))) Odpowiedz Link