Dodaj do ulubionych

Sierżant Cruchot byłby dumny

26.06.07, 19:53
wiadomosci.onet.pl/1560688,11,item.html
Ciekawe, może komendant ze Swinoujścia to rodzina posłanki Sobeckiej? A może od aptrzenia na toples mu sierść na dłoniach rośnie i ślepoty dostaje? ;P
Obserwuj wątek
    • m.a.n.n Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 26.06.07, 20:22
      Idźta Syrence nakładac cyckonosz. Myślałem ze choć tak będę mógł wynagrodzić
      sezonowe znoje...

Dodatkowo policja wlepia mandaty za granie w ogródkach piwnych - zakłócanie
      porządku.

Hipokryzja i zaściankowość.

Z drugiej mańki, co się idzie na promenadzie, to się widzi rozlane po ławkach
      kaszaloty z nadgabarytami na wierzchu... I to akurat nie jest najszczęśliwszy widok.
      • yamasz Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 26.06.07, 20:30
        No bo w sumie to podchodzi pod tzw. 'nieobyczajny wybryk'.
        Bo jak facet szcza w m-cu publicznym i P. waaadza to zobaczy to sie konczy
        mandatem. A jak szczający ma dorodniejszy 'sprzęt' od Pana waadzy to i do sądu
        może wniocha skierowac o ukaranie. ;p
        PZDR Y.
        :::Puści klamę, ruszy i na horyzoncie zniknie:::
        PS. ja przeciwko cycko na ulicy nie mam nic przeciw a nawet jestem za. I
        powinien byc przepis ze od 18 do 15 lat panie po plaży chodza topless ;P
        • yamasz ps. ps. 26.06.07, 20:32
          hehe. Od 18 do 25 lat miało byc. nie wiem co mnie tak na te pietnastki
          ściągnęło ;]
          • emes-nju Re: ps. ps. 27.06.07, 09:20
            Feudowska pomylka? :-P~
    • lexus400 Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 27.06.07, 07:33
      Przeciez waadza lepiej wie co gorszy obywateli i za wszelka cene chce ich
      uszczesliwic. Mohery nie sa zadowolone jak ladne cycki chadzaja po plazy. mysle,
      ze wiekszosci spoleczenstwa to nie przeszkadza a juz na pewno nie mnie.
    • emes-nju Re: Sierżant Cruchot byłby dumny 27.06.07, 09:22
      Mysle, ze oni wszyscy powinni sie leczyc. Z sexoholizmu :-/
    • mrzagi01 wspaniała wiadomość... 27.06.07, 09:56
      ... dla rożnych kieszonkowców, drobnych cwaniaczków, naciągaczy, oszustów itp:
      W Świnoujściu psiarnia lata za gołymi cyckami po plaży, można spokojnie popracować!
      • m.a.n.n Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:16
        A wiecie co, gdybyście zobaczyli na oczy żonę komendanta... Wszystko wskazuje na
        nią.

W poniedziałek znajomy czekał aż łaskawie podjadą do stłuczki przez 2h. Bo byli
        zajęci. Omawiali strategie działania, uczyli się jak wyglądają cycki? Kurrr....
        • m.a.n.n Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:19
          cytuję:

"Komendant Waldemar Ratajczak powiedział wczoraj, że nie będzie specjalnie
          ścigał pań opalających się w samych majtkach.
          - Ale policjanci patrolujący plażę będą zwracali na to uwagę - dodał. - Jeśli
          uznają, że któraś z pań narusza dobre obyczaje, to się tym zajmą. Nie muszą od
          razu karać mandatem. Mogą tylko pouczyć. Kara będzie zależała od ich oceny
          konkretnej sytuacji."

Od rozmiaru? Ciekawe, za A pouczenie, za C++ 100pln? Wszak większe zło. szqrw
          • edek40 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 14:44
            Niejaki Pawel Biedziak z KG wyrazil ostrozne zdziwienie nt. tych rewelacji. Otoz polskie prawo nie przewiduje karania za takie rzeczy z automatu. Musi dojsc do obrazy uczuc czy jakos tak. I tu jest problem, poniewaz ustawa o Policji nakazuje policjantom zachowywanie w takich sytuacjach postawy neutralnej. Oni, na sluzbie, nie moga poczuc sie urazeni. Moga i musza zareagowac dopiero na obywatelski donos. Ow inspektor z trudem wyobrazal sobie rowniez kwestie materialu dowodowego dla Sadu Grodzkiego.

Tyle prawo i opinia pana z KG.
            • mrzagi01 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 14:48
              mohery będą patrolować i kablować
              • edek40 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 14:53
                Tu mam 100% pewnosci. Po takim naglosnieniu sprawy na plaze wyjda szumowiny.

Wspolnie z malzowinka doszlismy wiec do wniosku, ze jak opala sie topless za granica to nikogo to nie dziwi i jest OK. Tu zas pokazac cycek, to jak dac d... do pocalowania wrogowi politycznemu. Ustalilismy wiec, ze bedzie pracowac na uprawnienia kombatanckie w walce z homo-kaczoratus. Ja zas rozwaze olsniewanie slonca bialoscia mojej d...py. I pomyslec, ze kiedys trzeba bylo jakies ulotki dzwigac, aby dostac wpier... od wladzy...
        • mrzagi01 Re: wspaniała wiadomość... 27.06.07, 10:21
          m.a.n.n napisał:

> A wiecie co, gdybyście zobaczyli na oczy żonę komendanta... Wszystko wskazuje n
          > a
          > nią.
          >
          > W poniedziałek znajomy czekał aż łaskawie podjadą do stłuczki przez 2h. Bo byli
          > zajęci. Omawiali strategie działania, uczyli się jak wyglądają cycki? Kurrr....

pewnie trenowali upychanie legitymacji, kajdanek, bloczka mandatowego, dlugopisu
          i.... pały :D w slipkach kąpielowych :)))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka