mrzagi01 28.01.08, 08:45 wczoraj byłem, a oto najpiękniejsza scena: www.youtube.com/watch?v=X8weKKUTAlo&feature=related Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emes-nju Re: asterix na olimpiadzie 28.01.08, 10:58 Zrecenzuj krotko, bo jestem wielkim, ale wybradnym :-P milosnikiem Asterixa. Pierwsza czesc byla zbyt idiotyczna jak na moj gust. Za to Asterix i Kleopatra bardzo mi sie podobal :-) Odpowiedz Link
qwertys22 Re: asterix na olimpiadzie 28.01.08, 11:12 emes-nju napisał: > Za to Asterix i Kleopatra bardzo mi sie podobal :-) Muszę się zgodzić ze względu na największy atut tego filmu, czyli Bellucci w kąpieli (i nie tylko)... ;) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: asterix na olimpiadzie 28.01.08, 11:21 emes-nju napisał: > Zrecenzuj krotko, bo jestem wielkim, ale wybradnym :-P milosnikiem Asterixa. Pi > erwsza czesc byla zbyt idiotyczna jak na moj gust. Za to Asterix i Kleopatra ba > rdzo mi sie podobal :-) > wieelki plus- Brutus i dubbing Szyca www.youtube.com/watch?v=ddThvqR2VAs minus- Asterix (Clavier- ten z poprzednich części jakiś taki bardziej asterixowy jest ;) ogólnie- IMHO nieco może słabszy od Kleopatry, ale 2 godziny dobrej zabawy gwarantowane. Odpowiedz Link
tomek854 Re: asterix na olimpiadzie 28.01.08, 12:30 Co to kurde, przygody Germana Asterixa von Jemioła? A fuj! Odpowiedz Link