sven_b 23.07.08, 12:48 Właśnie przyszło z adnotacją, że zrywa majtki przez głowę. pl.youtube.com/watch?v=kM-v5ShRyUo Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sven_b Re: Der Schlager 23.07.08, 12:58 Ausgezeichnet! A w ogóle to nie każdy zaczyna klip od szklanki wódki:) Odpowiedz Link
mrzagi01 Re: Der Schlager 23.07.08, 13:14 sven_b napisał: > Ausgezeichnet! A w ogóle to nie każdy zaczyna klip od szklanki wódki:) a to mnie najbardziej ujęło. Nie zadne tam ckliwe landszafty, balety, gruchajace goląbki, krysztalowa kula, tylko jeb! szklana gorzały :) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Der Schlager 23.07.08, 13:06 Ściąga majtki przez głowę, spodnie a nawet kombinezon nurka:D Odpowiedz Link
emes-nju Re: Der Schlager 23.07.08, 14:43 lexus400 napisał: > Ściąga majtki przez głowę, spodnie a nawet kombinezon nurka:D Noooo... I jak ja teraz, k..., do domu wroce?! Co kobicie powiem? Ech... Trzeba bylo sluchac madrzejszych jak uprzedzali i dobrze trzymac... Odpowiedz Link
edek40 Re: Der Schlager 23.07.08, 15:05 Ja zawsze twierdzilem, ze jezyk niemiecki jest taki aksamitny i swietnie sie nadaje do wykonywania ballad na kazdy temat. Odpowiedz Link
bassooner Re: Der Schlager 23.07.08, 15:28 Te trzy "towary" przy stoliku w kącie całkiem, całkiem... no tak ale teraz mają po sześćdziesiąt lat... ;-((( Odpowiedz Link
sven_b Re: Der Schlager 23.07.08, 16:10 Przyznam się, że za każdym razem przebywając u sąsiadów staram się wkręcać na ich różne Heimatparty. Czy to w gosthofie czy ins Parade. Tylko żona coś zawsze ma obiekcje i ktoś musi po nią iść:) Po kilku piwach już czaje tekst i technikę gibania. Ludzie też uznają że jestem swojak i przychodzą przybić 5. W sumie Niemcy fascynują mnie jako np. ludzie lubiący porzundek albo którzy znając się jak łyse konie często walą do siebie z nazwiska. Ostatnio np. - Servus Lipke, jak leci? - A, Hallo Steiner, in Ornung. :) Odpowiedz Link
jerry_72 Ten język jest okrutny 23.07.08, 18:49 Brzmi jak pieśń żołnierzy wehrmachtu. Kolejny raz utwierdzam się w przekonaniu, że za chiny ludowe nie zamieszkam w kraju niemieckojęzycznym. Odpowiedz Link
sven_b Re: Ten język jest okrutny 23.07.08, 21:38 E tam. Zobacz, Crannmer żyje i ma się dobrze:) Moja nauczycielka Dojcza mawiała: 'będziecie się teraz uczyć języka który brzmi jakby ktoś spadał z drzewa i łamał gałęzie':) Odpowiedz Link
tomek854 Re: Ten język jest okrutny 23.07.08, 23:00 Schwarce Barbara też jest fajna. A w ogóle się nabijamy, ale każdy naród ma swoje coś, tylko trzeba poznać. Ja zacząłem słuchać Jaromira Nohavicy dla jaj, potem mi się spodobało, a jak dorwałem tłumaczenia tekstów to już w ogóle mam szacun pierwsza klasa. Odpowiedz Link
mrzagi01 teraz to wam majty pozrywam :) 24.07.08, 07:30 znacie "Kleine Eisenbahnballade"? www.youtube.com/watch?v=NpyMZI6cJVY&feature=related Ein kleiner Zug sang seinen Blues von Cheetaway bis Syracus... Odpowiedz Link
lexus400 Re: teraz to wam majty pozrywam :) 24.07.08, 07:37 Kurde mrzagi normalnie majty przy zrywaniu wydepilowały mi nogi i jajka ogoliły:)) Odpowiedz Link
tomek854 Re: teraz to wam majty pozrywam :) 24.07.08, 20:31 www.youtube.com/watch?v=sJ27gdIZOe0 Bo Maryla idzie w ślady najlepszych! Odpowiedz Link