krakus.mp 06.11.03, 14:40 I jestem z tego powodu zadowolony,bo dostałem bardzo dobrą cenę. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krakus.mp Re: Sprzedałem autko! 06.11.03, 14:52 h.i.p napisał: > No i czym teraz będziesz jeździł? > pozdr Witam. Sprzedałem Seja żony! Foczkę mam nadal.Będę nią jeździł jescze jakiś czas. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
franek-b Re: Sprzedałem autko! 06.11.03, 16:44 > I jestem z tego powodu zadowolony,bo dostałem bardzo dobrą cenę. Wlasciciel auta jest szczesliwy 2 razy: 1 jak kupi 2 jak sprzeda :-))) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Sprzedałem autko! 06.11.03, 17:21 franek-b napisał: > > > I jestem z tego powodu zadowolony,bo dostałem bardzo dobrą cenę. > > Wlasciciel auta jest szczesliwy 2 razy: > 1 jak kupi > 2 jak sprzeda > :-))) > > Witam. Tak samo,jak z żoną. 1 raz ,kiedy ją poślubia. 2 raz,kiedy się rozwodzi. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
guest_of_honour Re: Sprzedałem autko! 06.11.03, 21:37 Czyźbyś sprzedał auto razem z żoną i był szczęśliwy poczwórnie? ;)) Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Sprzedałem autko! 06.11.03, 21:49 guest_of_honour napisał: > Czyźbyś sprzedał auto razem z żoną i był szczęśliwy poczwórnie? > ;)) Nie! Musiałbym kupującemu jeszcze dopłacić,za to że zechciał kupić auto z żoną.Hahaha. Odpowiedz Link
krakus.mp PZU nie takie złe,jak o nim mówią 07.11.03, 14:47 Witam. Dostałem zwrot pieniążków za polisę (pakiet), z powodu sprzedaży autka. Byłem zdziwiony że na Dunajewskiego mnie tak szybko załatwili.Cała sprawa (wypełnienie dokumentów i odbiór pieniędzy)zajęła mi niecałe 25 min. Wszystko szybko i sprawnie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
allerhand Re: Sprzedałem autko! 10.11.03, 19:12 Krakusie nie chciałbym być zbyt wścibski ale czy możesz uchylic rąbek tajemnicy i powiedzieć za ile udało Ci się sprzedać auto i w jaki sposób ( giełda, komis, ogłoszenie itp. pozdr. allerhnad Odpowiedz Link
krakus.mp Re: Sprzedałem autko! 12.11.03, 10:10 allerhand napisała: > Krakusie nie chciałbym być zbyt wścibski ale czy możesz > uchylic rąbek tajemnicy i powiedzieć za ile udało Ci się sprzedać auto i > w jaki sposób ( giełda, komis, ogłoszenie itp. > > pozdr. > > allerhnad Witam. Seicento 1.1,2002r.17 tyś.km. Z ogłoszenia,za 21,500zł. Pozdrawiam. Odpowiedz Link