margotje 14.01.09, 14:06 www.polonica.net/Kim_sa_Kaczynscy.htm Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franek-b dobre :-))))) 14.01.09, 15:37 Ciekawe czy JP2 też był żydem... Husajn był zydem... Obama itd... Odpowiedz Link
tomek854 Re: dobre :-))))) 14.01.09, 18:54 Tylko Matka Boska nie była, bo ona, jak przystało na królową Polski, jest Polką z krwi i kości, w prostej linii od Piasta Kołodzieja pochodzi. Co za tym idzie Jezus też nie był Żydem, bo u nich to się od Matki przenosi (a zresztą jego ojciec (nie: ojczym) nie ma żadnej narodowości, więc się nie liczy). Odpowiedz Link
mrzagi10 Re: dobre :-))))) 15.01.09, 13:12 tomek854 napisał: > Tylko Matka Boska nie była, bo ona, jak przystało na królową Polski, jest Polką > z krwi i kości, w prostej linii od Piasta Kołodzieja pochodzi. > Z Rzeszowszczyzny konkretnie. Odpowiedz Link
mrzagi10 a to tak ktoś poważnie, czy dla jaj???? 14.01.09, 22:32 Bo mi sie, cholera, do tej pory wydawało, że bracia mniejsi, to raczej mają szacun wśród Prawdziwych Polaków. A to chyba jacyś Jeszcze Bardziej Prawdziwi Polacy, tudzież Prawdziwi Że Ja Pierdziu Polacy. Coś jak skini-geje :)))) Odpowiedz Link
wujaszek_joe Re: a to tak ktoś poważnie, czy dla jaj???? 14.01.09, 22:48 pochodzą ze wschodnich rubieży, to pewne. Ich dziadek to jakiś carski urzędnik czy kolejarz. To wszystko przecież bez znaczenia. Ale tym bardziej odrzuca robienie przez nich Niemca z Tuska Odpowiedz Link
simr1979 Re: Ot, jakich ciekawostek mozna sie doszukac w n 15.01.09, 11:38 Faktycznie - cytowane szambo aż roi się od "ciekawostek", oto kolejna: www.polonica.net/kwasniewski_stoltzman.htm Odpowiedz Link
tomek854 Można też fajnych. 15.01.09, 22:49 Ja się na przykład dowiedziałem, ze jak Niemcy dali popalić polskiej Armii a z drugiej strony wkroczyli Sowieci to z niedobitków polskiej armii (głownie oficerów rezerwy) powstał taki sobie oddzialik który się tą wąską scieżką między Niemcami i Ruskimi przedzierał na południe pod wodzą mojego dziadziusia... Przypadkiem na to wpadłem zupełnie, googlałem za swoim nazwiskiem bo tato jakieś genealogiczne badania robi ;-) Odpowiedz Link