mrzagi01 21.11.03, 11:50 celem wprowadzenia sie w dobry nastroj wraz z nadchodzacym łykendem:) maddox.xmission.com/c.cgi?u=ugly_cars www.uglycars.co.uk/ Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
greenblack Re: ugly cars :) 21.11.03, 12:05 Avalanche akurat mi się podoba. www.bmw.de/de/produkte/automobiles/index2.html?model=7series www.bmw.de/de/produkte/automobiles/index2.html?model=5series&brand=sedan www.renault.pl/RenaultSITe/cars/megane_2_coupe/home/index.html Odpowiedz Link
ak_1 Re: ugly cars :) 21.11.03, 20:58 Subaru Baja brzydki ??? mi sie bardzo podoba. www.opel.com.pl/action/go?cntryCd=PL&langCd=pl&webSiteId=GBPPL&page=vectra www.opel.de/shop/cars/meriva/gallery/photo/01/content.act www.polo.pl www.touran.pl Pozd. AK Odpowiedz Link
sherlock_holmes Re: ugly cars :) 22.11.03, 09:13 ak_1 napisał: > Subaru Baja brzydki ??? mi sie bardzo podoba. > > www.opel.com.pl/action/go?cntryCd=PL&langCd=pl&webSiteId=GBPPL&page=vectra > > www.opel.de/shop/cars/meriva/gallery/photo/01/content.act > www.polo.pl > www.touran.pl > > Pozd. AK Poza Meriva, wszystkie pozostale to rowniez moje typy :))) Odpowiedz Link
cc_2003 Re: ugly cars :) 21.11.03, 23:11 AZTEK! I to ma mieć coś wspólnego z Toyotą Matrix??? Ameriken stajl, łał! Odpowiedz Link
ak_1 Re: ugly cars :) 22.11.03, 09:04 cc_2003 napisał: > AZTEK! > I to ma mieć coś wspólnego z Toyotą Matrix??? > Ameriken stajl, łał! Chyba tylko przeznaczenie, dla mlodych i zyjacych aktywnie ludzi. Pozdrawaim AdamK. Odpowiedz Link
cc_2003 Re: ugly cars :) 22.11.03, 20:12 wyspałem się i od razu lepiej ;-))) sorry, pomyliły mi się modele pontiaca. Odpowiedz Link
martyynka Re: ugly cars :) 22.11.03, 23:39 Citroen DS brzydki????????? Nie zgadzam się stanowczo! No i nowa Megi też jest ok. Rozsmieszyła mnie skoda estelle i to co o niej napisali:) No a reszta...w wielu wypadkach się zgadzam! Odpowiedz Link