tomek854 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 20.06.09, 23:27 Ja tam u lexusa zauważyłem inną zależność: Usługa + Kawa + ciastko = 20% mniej niż na początku powiedziano ;-) Odpowiedz Link
t-tk Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 00:03 > Usługa + Kawa + ciastko = 20% mniej Spróbuj poeksperymentować Usługa + Gril + Browar = ? mniej ;-) Odpowiedz Link
sven_b Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 10:20 > Ja tam u lexusa zauważyłem inną zależność: > Usługa + Kawa + ciastko = 20% mniej niż na początku powiedziano ;-) A jak ew. wygląda sytuacja z czymś na ciepło? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 11:31 sven_b napisał: > > Ja tam u lexusa zauważyłem inną zależność: > > Usługa + Kawa + ciastko = 20% mniej niż na początku powiedziano ;-) > > A jak ew. wygląda sytuacja z czymś na ciepło? hehe byli tacy co z powodu braku miejsc w motelu już nocowali, na pieczone ziemniaki po "cabańsku" się załapali, wszystko zależy od możliwości czasowych odwiedzających:)) wpadnij to coś się zorganizuje, pomysłów nie brakuje;D no i oczywista oczywistość, że człowiek nie wielbłąd - napić się musi. Odpowiedz Link
sven_b Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 12:15 Lexusie, moc podziękowań. Narobiłeś mi smaku tymi ziemniakami. Jak tylko pojawi się kier. Kraków odwiedzę Twój pit stop. Oczywiście uprzedzę. Odpowiedz Link
lexus400 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 12:37 sven moja brama stoi otworem:)) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 08:16 t-tk napisał: > ...nowego cennika w firmie ;) No kurde z nieba mi spadłeś:))Nie dalej jak wczoraj szukałem tego tekstu. Dzisiaj napiszę, jutro dam ofoliować a od wtorku będę chyba wieszał każdemu klientowi pod maską na czas wykonywania usługi. Przyjechało 2-ch dziadków Fabką z problemem, że na gazie silnik nie pracuje. Jeszcze nie zdążyłem maski nawet otworzyć a już dowiedziałem się, że to może być przełącznik do wymiany albo "ten komputer od gazu", albo tylko kabelek gdzieś "się przedziurawił". Po kilku takich komentarzach musiałem gościa zapytać bezczelnie w jakim celu przyjechał do warsztatu skoro sam wie lepiej - poskutkowało na chwilę, po kilku minutach znowu zaczęło się doradzanie, już chciałem jebnąć maską i powiedzieć do widzenia ale poprosiłem grzecznie aby sobie usiadł z kolegą 4 m dalej i obserwował bez doradzania. Odpowiedz Link
xeikon Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 17:04 Skoro koledzy zrobili taką reklamę Lexusowi to nie pozostaje nic innego jak umówić się na naprawę i zakosztować tych ziemniaków i kawy.Może da się przy okazji zorganizować większy zlot miłośników grila? Odpowiedz Link
lexus400 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 17:49 Nie mam nic przeciwko zorganizowaniu takiego grilla forumowego z pieczonymi i browarkiem (dla niekierowcow oczywiscie) Odpowiedz Link
xeikon Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 21:32 lexus400 napisał: > Nie mam nic przeciwko zorganizowaniu takiego grilla forumowego z pieczonymi i > browarkiem (dla niekierowcow oczywiscie) A było kiedykolwiek spotkanie użytkowników tego forum? Fajnie byłoby się poznać w realu. Odpowiedz Link
xeikon Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 21:36 Aby Lexusa na koszta nie narażać każdy przywozi żarełko i browar. Lexus użycza grila i parking. Odpowiedz Link
t-tk Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 21.06.09, 21:48 Spoko, ja wpadne z Wyspiarskim, zabierze mnie, ma po drodze ;) Odpowiedz Link
lexus400 Re: Lexusie mam dla Ciebie propozycje... 22.06.09, 07:47 xeikon napisał: > Aby Lexusa na koszta nie narażać każdy przywozi żarełko i browar. > Lexus użycza grila i parking. hehehe do pieczonych potrzebne są ziemniaki, boczek, smalec, natka pietruszki, marchewka, cebula, kiełbasa, sól i pieprz, więc z żarełkiem sobie poradzę:)) Odpowiedz Link