wowo5 21.08.09, 03:47 Takim autem elektrycznym bym nie pogardzil. Podoba mi sie tez opcja wyboru baterii czyli zasiegu. www.leftlanenews.com/tesla-model-s.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marekatlanta71 Re: Tesla Model S 21.08.09, 16:16 Te dwa wielkie ekrany walace po oczach w nocy musza pewnie ulatwiac jazde? A powaznie to samochod jest rewelacyjny. Choc np. Fisker Karma mi sie bardziej podoba - zarowno z uwagi na wyglad jak i na technologie (cos jak Volt). Odpowiedz Link
wowo5 Re: Tesla Model S 22.08.09, 03:41 marekatlanta71 napisał: > Te dwa wielkie ekrany walace po oczach w nocy musza pewnie ulatwiac jazde? Moze idzie je sciemnic. > A powaznie to samochod jest rewelacyjny. Choc np. Fisker Karma mi sie bardziej > podoba - zarowno z uwagi na wyglad jak i na technologie (cos jak Volt). Jakby jeszcze z klima wyciagal naprawde te 300 mil to go biore w ciemno. Co tam nawet jezeli wyciagnie 200 mil ale z klima i w normalnych warunkach, a nie tylko z gorki i bez klimy. Odpowiedz Link