bumbecki 11.01.04, 20:27 Rzeczywiscie nastapila zmiana terminu (pod presja) na 14-15 lutego z ew. zozszerzeniem na 16 (poniedzialek) dla chetnych. Bumbecki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafeszpulka Re: BURSZTYNY - nowy termin 12.01.04, 09:43 to ja sie nawet zglosze tym razem-)) Odpowiedz Link
smitte Re: BURSZTYNY - nowy termin 12.01.04, 10:39 Brawo, brawo, Jezu, jak się cieszę, mam wolny piątek i pół soboty, no i niedzielę, rzecz jasna, będę mogła Was godnie powitać i w ogóle zobaczyć, zapraszam, byle ten mróz trochę odpuścił ale może już będzie wiosna!!! Hip hip hurrrrrra! Odpowiedz Link
klarisa Re: BURSZTYNY - nowy termin 12.01.04, 12:27 No proszę ogólna radość.I jaka presja!!! Oczywiście też jadę. Odpowiedz Link
biuralistka Re: BURSZTYNY - nowy termin 13.01.04, 00:05 Witam serdecznie Ja się oczywiście wpisuję, mimo iż usłyszałam dziś od znajomego, co to ma okno z widokiem na morze codzienie, że jest: ślisko, mokro, brzydko i przede wszystkim brak bursztynów. To musi się zmienić do czasu wyjazdu Pozdrawiam w godzinę duchów. B. Odpowiedz Link
smitte Re: BURSZTYNY - nowy termin 13.01.04, 11:43 Jako wysłannik na Pomorzu potwierdzam, aktualnie jest obrzydliwie, chlapa, breja na ulicach, szaro, ale wcale nie zimno ostatnio! Ponadto wieje strasznie, gdyby ktoś miał jakieś wątpliwości. Bursztyna, jak tu mieszkam trzy lata już, nie widziałam ani jednego na plaży, ale nigdy nie wstawałam o 6 rano jak to Gura coś tam wspominała, ze tak trzeba. Ale za to w sklepach bursztynów wiecej niż dostatek, więc skądś je oni muszą brać. Możemy śledztwo w temacie przeprowadzić. Zapowiada się całkiem spora ekipa, kto się jeszcze dołącza? Odpowiedz Link
mariurzka Re: BURSZTYNY - nowy termin 13.01.04, 13:09 Bardzo żałuję, że nie będę mogła szaleć z Wami! Myślałam o terminie przełom stycznia - lutego i nawet zaczęłam czynić wstępne działanai w tym temacie, ale termin najnowszy niestety mi nie pasuje... 14 lutego mam studniówkę w mojej szkole i chciałabym na niej być - moja polonistyczna trzódka raczej by mi tego nie darowała) Jakoś ostatnio nie wychodzą mi spotkania z WAMI, CZEGO BARDZO ŻAŁUJĘ!!!!! Ps. A u mnie za oknem pieknie! Biało, śniegu po pachy (albo i wyżej), aż chciałoby się poszaleć na dworze, a nie siedzieć w pracy! Może przyjedziecie na Roztocze? ) Pozdrawiam! Szef Lublina Odpowiedz Link
paskudek1 Re: BURSZTYNY - nowy termin 14.01.04, 13:01 no to teraz prosze trzymac kciuki mocno i solidnie - cisnienie mi zleciało na łeb na szyję, do 10 lutego jestm na zwolnieniu, więc jakby co to BARDZO UPRZEJMIE PROSZE CZEPIAĆ SIE TELEFONICZNIE zwłaszcza jeśli będą jakieś spotkania w stolycy Bo bardzo chcemy być. A na bursztyny postaram sie pojechać. ps. bumbecki i Klarissa mam nadzieję, że spokojnie i cało dotarły do domków?? Klarysko, kolega nie wywalił Cie z samochodu? Odpowiedz Link
edeka5 Re: BURSZTYNY - nowy termin 14.01.04, 13:09 Kciuki trzymam i Ty Paskudku trzymaj się, bo jeszcze masz czas ) Odpowiedz Link