Dodaj do ulubionych

pora ustalić Styczniowe

10.01.14, 23:39

madanau napisała w innym watku :

> "Asiu" bede w Warszawie od 24 do poludnia dnia 26 stycznia myslisz, ze dalo by
> rade ustawic wasze styczniowe na, ktores z tych dni ?
> Nie chce sie pchac przed szereg pomysl z kasynem wpadl mi jak chochlik do glowy
> wink - zostawie decyzje zainteresowanym ja moge z wami nawet w czasie gradobicia
> pod parasolem w parku miejskim wink Macie to cos w sobie wink

i nalezy sie za przeproszeniem ustosunkowac...

Mado zwrocilas sie do mnie, a ja jestem daleko, mnie nie bedzie.
Dlatego otwieram nowy watek na styczniowe, bo watki umawiajace zwykle rozrastaja sie do zacnych rozmiarow ku uciesze gawiedzi.

Miejsce spotkan masz w zajawce wraz z globusem, wiec ta kwestia juz z glowy.

wedlug twego grafika znaczy: piatek 25 stycznia pasuje jak ulal

Co Towarzystwo na to ? ....i juz sie nie wtracam.
Obserwuj wątek
    • papuga_ara Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 11:56
      Cholera! Piątek to wypada 24 stycznia, a ja jestem już wtedy umówiona. Sama się w innym wątku ucieszyłam, że fajnie by było połączyć styczniowe z tym, że Mada jest w Polsce, ale nie wiedziałam, że to będzie akurat 24. A to 24ego mam w pocie czoła ustalone z większą grupą osób już od jakiegoś czasu i przesunąć nie idzie. Ale jak ustalicie styczniowe na ten piątek to i tak będę z Wami duchem.
      • asia.sthm Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 15:07
        No tak, Asia nie umie porzadnie popatrzec w kalendarz, moze kopnąć bedzie potrafila hi hi.

Tak czy siak juz sie nie wtrącam big_grin
        • papuga_ara Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 17:10
          Asieńko, miłości moja, Ty w nic nie kop chwilowo, dobra?
          • kocio_pierzaczek Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 20:59
            A tym bardziej w kalendarz. Bo jak jak cię kopnę w rzyć...
            • asia.sthm Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 21:23
              No to tym sposobem wybijam sobie wszelkie kopanie z głowy... jak sie jakas piłka trafi to pogłówkuję wink
      • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 11.01.14, 23:07
        Ja tak. Chyba, że w paradę wejdzie jakiś wisiel, to wtedy wa ba. Ale ogólnie to piękna kobieta anons, dam czy ryja.
    • g0p0s Re: pora ustalić Styczniowe 12.01.14, 05:40
      Asiu, indywidualnie ludzie się przed moim towarzystwem bronią, ułatwię im zadanie i nie będę swoją osobą zawracał głowy spotkaniami. Było, minęło.
      • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 12.01.14, 06:32
        Yyyy? Przeciwnie wprost, dla mnie jakbyś miał przyjść, byłoby jeszcze jednym argumentem, żeby też.
      • tutul Re: pora ustalić Styczniowe 12.01.14, 09:20
        Focha strzelasz,czy komplementów się domagasz? I co,już na zawsze?

Moim zdaniem nie kaza wymówka jest dobra...
        • tutul Re: pora ustalić Styczniowe 12.01.14, 09:22
          Jak zwykle post wskoczył na nieodpowiednie miejsce.

A ja tak jak Minerwa.Na chwilę obecną gotowa ,i na głowie będę stawać,zeby tak zostało.
          • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 13.01.14, 09:21
            Mnie 24 też pasuje. Zamawiać stolik?
            • kocio_pierzaczek Re: pora ustalić Styczniowe 13.01.14, 20:13
              Chcieć, bym chciała, tylko jakieś choróbsko mnie zaczyna rozbierać. Może przejdzie...
              • papuga_ara Re: pora ustalić Styczniowe 13.01.14, 23:56
                O Jessssuuuu, Goposie! No ręce mi opadły wzdłuż i wszerz.
                No poobrażajmy się wszyscy teraz.
                No to ja się obrażam, że się umawiacie na 24-ego. O. Foch (duży, żeby nie było).
                Acha, i teraz wypada sobie pójść, jak foch, to foch.
                No na litość boską..... sad
                • kocio_pierzaczek Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 12:06
                  A jak opadają ręce wszerz? smile
                  Ale masz rację. Mnie się już nawet nie chcę focha strzelić, zaczynam na cudze obojętnieć.
                  • tutul Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 13:44
                    Każda wymówka jest dobra...?
              • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 18:52
                Mnie takze ... mam nadzieje, ze do wyjazdu mi przejdzie smile - bedzie dobrze kociu musi wink
            • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 19.01.14, 09:07
              Adres Galeri znany - a jak godzinowo ?
              Nie chcialabym "wpasc" jak na filmie na napis "Koniec" ... piatek mam styk na maxa bede w pociagu... uncertain
      • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 17:44
        Brzmi bardzo ciekawie !
        Zamiast splowac przez lewe ramie ze szczescia - ze "Ciebie" nie znam... Zaczyna mnie to bardzo ciekawic - a moze bys tak jednak przyszedl chodź na chwile - mozesz nawet stanac bokiem i wyglosic monolog w przestrzen - latwiej bylobymi stwierdzic dlaczego wlasciwie "indywidualnie ludzie się przed twoim towarzystwem bronią " !?!?..- nie daj sie prosic g0p0s wink
    • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 17:32
      Dziekuje Asienkowink - dziwacznie bylo mi otwierac watek styczniowe... to tak jakb przychodzic na spotkanie bez zaproszenia ale we fraku wink
      24 w piatek czemu nie -przyjade wieczorem do Wa-Wy i przybieżam mozliwe, ze z walizka, ktora upchne pod stolem- bedzie na czym nogi postawic wink
      Dziekuje, za reszte ustosunkowujacych sie do tematu wpisow wink
      • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 14.01.14, 17:57
        To i dobrze, może się jakieś gremium ustuka. Ja się ciutkę spóźnię, bo mam nabożeństwo u metodystów smile - ale stęskniłam się za Wami okropnie. G0p0s słyszał?
        • ewa9717 Re: pora ustalić Styczniowe 19.01.14, 10:35
          Słuchaj, G0p0sie. G0p0s nie słucha,
          a przecie nie jest, cholera, głuch(a)!

I niech weźmie pod uwagę użycie przecinków wink
          • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 19.01.14, 11:51
            Ewo, przecinki piękne smile.
            Mado standardowo spotkanie zaczyna się około 19, dasz radę?
            • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 19.01.14, 13:33
              Popchne pociag a dam ewentualnie wpadne nie uczesana mam nadzieje, ze tam nie jest zbyt jasno?
              Pytanie wielkiej wagi jako, ze nie mam zielonego w obyciu z komunikacja Wa-wy -moze wiecie jak dojechac z dworca glownego do Galeri ?
    • balamuk Re: pora ustalić Styczniowe 22.01.14, 19:35
      No i co? <pyta członek-korespondent zza krzaka>
      • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 22.01.14, 20:48
        Czesc i czolem potwierdzam mam nadzieje, ze sie zobaczymy prawdopodobnie bedzie ciezko zlapac mi internet przez nastepne dni a wiec do zobaczenia w Bramie ok 19
        • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 22.01.14, 22:55
          Hm, to jakby Ci przypadkiem wpadł net, posłuchaj: z Dworca Centralnego jedź jakimkolwiek tramwajem do ronda de Gaulle'a (przystanek Muzeum Narodowe), przejdź kawałek w lewo, na Nowy Świat, tam wsiądź w autobus 180, który zawiezie Cię do Placu Zamkowego. Stamtąd idź prosto Świętojańską, Rynkiem Starego Miasta, Nowomiejską, Freta - do Rynku Nowego Miasta. Tam skręć w prawo i znajdź Bramę.
          • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 22.01.14, 23:00
            Hej! Przperaszam, warszawianka ze mnie jak z koziej rzyci trąba. Na śmierć zapomniałam o 175, które jeździ z Dworca Centralnego prościusieńko jak w pysk strzelił na Plac Zamkowy. Czyli odpada przesiadka na Nowym Świecie.
            • madanau Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 05:04
              Dobry,dobry minerwo jestes perla! smile dziekuje, za wskazowki - dam rade 175wink
              Czy bilety autobusowe mozna nabyc u was w autobusie- czy kiosku trzeba szukac ???
              Robie nalesniki kto chce niech wpada 05:02
              • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 07:47
                W autobusach na ogół są automaty wyłącznie na kartę - więc jeśli chcesz się pozbyć drobniaków, lepiej poszukaj kiosku smile
                • tutul Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 12:34
                  No i niedaś.Jak stąd dookoła swiata.
                  Od wczoraj gorączka osiąga koniec skali termometru ( prawie-39stC). Leżę i zdycham
                  Bawcie się dobrze,a ja będę o was myśleć.(jak dam radę)
                  • goonia Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 17:46
                    To ja sobie nad Wami polatam i poszeleszcze. Moze nawet przeciag zrobie.
                    • kocio_pierzaczek Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 17:53
                      Polatamy im razem, Gooniu.
    • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 19:24
      Będę ok. 19.30. Sprawdziłam, że o 19.06 mam 118 z Placu Konstytucji, powinnam na 19.30 być.
      • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 23.01.14, 22:59
        Dupa, żebym jeszcze mogła mieć pretensje do siebie to nie, czynnik zewnętrzny mnie tak urządził. Mam jutro zajęcia do 21. Mogę być w bramie o 21.30. Zadzwonię żeby sprawdzić czy jeszcze kto jest, ale i tak jestem niezadowolona.
        Kto będzie jeszcze poza Madą i Minerwą?
        • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 01:54
          Problem w tym, że i Minerwy może nie być... Dziecko mi się pochorowało, jutro zobaczę, czy bardzo, czy tylko trochę. Jak trochę, to nie ma sprawy, będę i to nawet niespóźniona.
          • asia.sthm Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 11:01
            Zaczyna sie robic niemalze dramatycznie. Zamykam oczy.

Za chorowitkow trzymam kciuki. O ludzie, co za usmarkane czasy!
          • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 17:13
            Cholibka, no niedaś wyszedł. Arthur ma robotę poza domem, młode chore, myślałam, że podrzucę cioci, ale w obecnym stanie się nie nadaje, a jeszcze w sytuacji bezsamochodowej.
            • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 17:15
              Kurde, ja wychodzę na zajęcia i nie będę miała za bardzo dostępu do sieci. Czy to że nie będzie Minerwy oznacza, że nikogo nie będzie?????? Co z madą????
              • asia.sthm Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 17:30
                Bozesztymoj, ale popelina. Dzwon do Bramy , niech ja rozpoznaja i dadza wiesci. Zeby dziewczyna sie nie naczekala nadaremno.

Alez pech! ja juz w zyciu zadnego watka nie rozpoczne, nawet z pistoletem przy glowie.
                • balamuk Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 17:35
                  Hej, towarzyszko, nie ma żadnej gwarancji, że jak nie rozpoczniesz, to wszystko pójdzie jak po maśle! Nikt nie ma Madowego numeru telefonu?
                • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 19:37
                  Przepraszam okropnie, strasznie mi źle, Arthura niet, Chomik ma gorączkę, a co gorsza i ja się czuje niewyraźnie, co jest skądinąd całkowicie normalne, biorąc pod uwagę, że wirusówki są zaraźliwe. A kolega lekarz miał dzisiaj dyżur na IP, wiec na oddziale go nie było i nie miał mi kto napisać dzieła sztuki pt. "Recepta na groprinosin w czasach zarazy". Buuu.
                  • balamuk Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 19:51
                    Zdrowiejcie zdrowo i szybciutko.
                    Ale jeszcze raz - czy ktoś zadzwonił do Bramy albo do Mady? Nie sądzę, żeby jej nasze unoszące się duchy wystarczyły. sad
                    • salam_ji Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 21:15
                      O cholibka... Mada bez dostepu do netu może sobie wszystko pomysleć...
                      • balamuk Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 21:33
                        Toż dlatego piszę o telefonach...
                      • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 24.01.14, 21:41
                        Co Mada pomyślała to ja nie jestem pewna, posiedziała chwilę u Dziewczyn i poszła w świat. Na szczęście Dziewczyny porządne i pozwoliły jej sprawdzić forum i status, żeby wiedziała co się dzieje.
                        A teraz oczekuję grupowego posypywania głów popiołem. Ja się już korzyła telefonicznie, ale jeszcze raz internetowe wielkie błagalnie o wybaczenie ślę do Ciebie Mado.

• madanau Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 16:36
                          ... posiedzialam do 20.20 zadzwonilam do znajmych ... i prozaicznie poszlismy cos zjesc...
                          Jutro wracam do domu... dziewczyny w Bramie mile bardzo...
                          Co pomyslalam... nie nie bylam zla... troche tak przykro...szkoda... ale tak bywa.. takie jest zycie czasami poprostu nie wypala...
                          Pozdrawiam was serdecznie M
                          • asia.sthm Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 16:58
                            wszystkie paznokcie sobie poobrywalam z nerwow wczoraj.
                            Walne sie w piersi i powiem od serca - to byl nieszczesliwy zbieg okolicznosci, czarna godzina, licho...lub wypadek bez precedensu. .... predzej bym smierci sie spodziewala... w wykonaniu pani Ireny Kwiatkowskiej.

Mado, zuch jestes i aniol kobieta.

PS. wymienienie sie nr telefonu powinno byc obowiazkowe - wpisujemy w statut czy dobrowolnie kazdy sie podda?
                            • balamuk Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 17:09
                              W statut. sad
                              Mado, całusy, dzielna dziewczyna!
                              • ewa9717 Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 17:44
                                Obumia ręcymia: dobra człowieka!
                        • minerwamcg Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 18:49
                          Już się składałam w pięć, teraz jeszcze składam się w siedem... Pokarało mnie zresztą skutecznie, bo czuje się całkiem nieżywo.
                          • szkorbut-lumbago Re: pora ustalić Styczniowe 25.01.14, 19:05
                            Ja to już większość numerów mam (z Madowym i jednym szwedzkim włącznie wink) za chwilę będę jak wielka skrzynka kontaktowa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka