lol21ndm 14.09.04, 08:21 10 tysiecy wpisow! Gratuluje! ) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
april02 Re: 10 tysiecy 14.09.04, 08:49 Gratuluję upolowania ) Sama się czaiłam na 10.000 ale akurat dzisiaj spóźniłam się do pracy Odpowiedz Link
lol21ndm Re: 10 tysiecy 14.09.04, 09:03 april02 napisała: > Gratuluję upolowania ) Sama się czaiłam na 10.000 ale akurat dzisiaj > spóźniłam się do pracy Calkowity przypadek w moim przypadku... Zobaczylam same dziewiatki i pomyslalam: moze sie uda! Odpowiedz Link
stara.gropa Re: 10 tysiecy 14.09.04, 09:13 Magda, przeprowadziłaś się już? Jak się miewa Michałek? Odpowiedz Link
lol21ndm Re: 10 tysiecy 15.09.04, 00:51 stara.gropa napisała: > Magda, przeprowadziłaś się już? Nie, jeszcze nie... Jutro o 11-stej maja podjechac do przewozki. Z tym, ze przeprowadzac sie bede na raty... Meble dam im wywiezc, ale spac bede jeszcze tutaj (zastanawiam sie ja, ale pewnie na materacu...). Nie wiem, czy bede miala kompa tutaj, czy tam. Jesli tam, to do "zobaczenia" za 10 dni najwczesniej (no, jeszcze jutro rano wpade... a wlasciwie dzisiaj rano - jesli patrzec wedlug czasu polskiego). Przeprowadzka jeszcze w powijakach: mam bardzo duzo pakowania... ale... Dzis stwierdzilam, ze zabraknie mi pudelek, wiec po kolacji ruszylam do kolezanki (T), ktora miala troche ich na zbyciu. W drodze powrotnej postanowilam skorzystac z zaproszenia przyjaciolki (S) i wskoczyc na godzinke na piwo... (no, tak sie tylko mowi, bo piwa nie lubie...). Przegadalysmy z S. ponad dwie godziny. Wychodzac zobaczylam znajomego, ktory widzac mnie zlapal mnie za reke i zaprowadzil do stolika, gdzie siedzialy... dwie Polki! Z nimi znow przegadalam pewnie z godzine, potem jeszcze skoczylam na take away i dopiero teraz dotarlam tutaj. Jestem padnieta i ide spac. Wstaje o 5-tej rano, by dokonczyc pakowania. PLEEEEASE, NIECH MNIE KTOS OBUDZI!!! > Jak się miewa Michałek? Dziekuje, juz lepiej. W domu u Dziadkow jest mu bardzo dobrze, wiec mysle, ze moze byc problem z przekonaniem go do powrotu... Pozdrawiam. Prosze, nie rozniescie tego forum beze mnie... Odpowiedz Link