Dodaj do ulubionych

Ilustracje do lesia

20.01.23, 20:59
Cześć Wszystkim
Wiem, że temat przerabialiście już wieki temu ale dopiero dziś Was znalazłem. Bardzo proszę, podzielcie się ilustracjami do słowackiej wersji Lesia Pana Jana Meissnera. Szukam tego od paru lat i już straciłem nadzieję ale jak widać opatrzność czuwa nad wariatami. Znaczy pomogła znaleźć podobnych. Wdzięczny będę jak nie wiem co.
Pozdrawiam. Piotr
Obserwuj wątek
    • balamuk Re: Ilustracje do lesia 22.01.23, 15:56
      Cześć.
      Zajrzyj jeszcze raz do wątku o ilustracjach. Któraś z dziewczyn podaje tam link do Lesia w pdf na gryzoniu, link jest ok, masz jak na tacy. smile
      • piotr_qk Re: Ilustracje do lesia 23.01.23, 19:59
        Cześć
        Dziękuję za odpowiedź. Próbowałem już zanim zacząłem zawracać Wam to i owo i nie bardzo chce się otworzyć. Komunikat jest jakoby nie aktywny był. Pomożesz staremu człowiekowi ogarnąć zawiłe meandry współczesnej technologii?
        • semihora Re: Ilustracje do lesia 25.01.23, 23:24
          Wtrącę się, ale chyba pomogę wink Chodzi o link podany przez joasię_buu do serwisu mającego w nazwie chomika, sprawdziłam, naprawdę działa, da się pobrać pdf (tylko pewnie trzeba się będzie zalogować na tej stronie). Komunikat o nieaktywności wyświetla się przy linku do fotoforum, który też joasia podała.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka