edeka5 19.05.05, 12:05 I co Wy na to? info.onet.pl/1099293,69,item.html Czerwone górą !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
groha Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 12:58 Łagodna jestem, jak baranek wielkanocny, zero agresji, często przegrywam, a w mojej szafie - wszystko czerwone. No i jak to jest? ) Piłki nożnej nie cierpię, pewnie dlatego)) Odpowiedz Link
xkropka Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 13:03 To ja jednak chyba kupię ten żakiet, któremu się od jakiegoś czasu przygladam (czerwony, oczywiście) i może w końcu pójdę podręczyć szefa o porządne szkolenie... Odpowiedz Link
sloggi Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 13:43 Lubię czerwień, ale niestety wyglądam w niej tragicznie. Wolę podziwiać innych. Odpowiedz Link
groha Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 14:07 Tragicznie, to się zazwyczaj wygląda w czerni. W czerwieni - zwykle rumiano) Może dobierasz niewłaściwy odcień? ) Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 14:24 Dobre. P.S. Na naszym forum zawsze się można ubawić. Przynajmniej ja tak mam. Odpowiedz Link
goonia Re: Wszystko czerwone 19.05.05, 19:18 wszystko juz jasne, do niedawna nie cierpialam wrecz czerwonego, ale calkiem przegrana jeszcze nie jestem Odpowiedz Link
groha Re: Wszystko czerwone 25.05.05, 11:56 Poszłam na całość i kupiłam czerwony parasol na balkon! Pod nim wszystko, absolutnie wszystko, jest czerwone, nawet to zielone) Teraz mam małe, balkonowe Allerod (w języku pośrednim) ) Brakuje tylko lampy oświetlającej nogi bez reszty kadłuba, ale takowa już się nie zmieści Odpowiedz Link
czekolada72 Re: Wszystko czerwone 25.05.05, 13:07 A ja nabyłam wczoraj czerwona bluzeczke i nawet Dziecko łaskawie zgodziło się nie wyrywać mi jej Teraz tylko duzó słoneczka trza Odpowiedz Link