edyta95 12.04.06, 14:27 W związku ze związkiem że pisać się nie chce, listę obecności sprawdzam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g0p0s Re: Lista obecności 12.04.06, 14:39 Obecny. <Listę wychodków też chyba trzeba by...> Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 12.04.06, 14:46 Obecna. P.S. Czy książka spóźnień i książka tajnych dokumentów stanowią jedną całość? To już zacieram rączki. Bo nie wierzę, że nie znajdzie ktoś, kto jak Lesio, z powodu wiecznych uwag, nie zapragnie wreszcie z tym skończyć. Jak nic, szykuje nam się śliczny mord na kadrowej... ) Odpowiedz Link
nchyb Re: Lista obecności 12.04.06, 16:31 > powodu wiecznych uwag, nie zapragnie wreszcie z tym skończyć. Jak nic, szykuje > nam się śliczny mord na kadrowej... ) ja już nawet lody kupiłam... Odpowiedz Link
maalza Re: Lista obecności 12.04.06, 16:07 Jestem (nieśmiało) PS.Chociaz nie wiem, czy tak mozna wyskoczyc jak diabeł z pudełka, ale co mi tam Odpowiedz Link
chiara76 Re: Lista obecności 12.04.06, 17:16 nchyb napisała: > niestety, nie dotyczy chyba wypłaty... tak podejrzewałam... Może chociaż premii?? Odpowiedz Link
nchyb Re: Lista obecności 12.04.06, 18:04 > - Kiej ni mo sensu to trzeba zaparzyć świeżą... Odpowiedz Link
minerwamcg Re: Lista obecności 12.04.06, 18:09 Minerwa jest, aczkolwiek "momentalnie nepritomna". Wlecze ją za sobą zaspany Weasley. Odpowiedz Link
goonia Re: Lista obecności 12.04.06, 22:35 jestem, ale sensu zadnego ode mnie nie oczekujcie - przygotowujac popoludniowa kawe nasypalam do filizanki cukru, kawy i Vegety! Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lista obecności 13.04.06, 07:55 Wczoraj kompletnie nieobecna. Mam nadzieję, że usprawiedliwiona - byłam na dokształcie. Witam dzisiaj, pomiędzy 12 i 14 kwietnia Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Lista obecności 13.04.06, 08:38 jestem, jednym okiem wprawdzie, bo drugim się pakuję przed wyjazdem do domu. Odpowiedz Link
edyta95 Re: Lista obecności 13.04.06, 08:44 oto sens jest tu widzę kilka osób, nawet całkiem sporo, i co się pytam, czemu nie piszą, co to ma znaczyć, czemu niektórzy nie piszą już od dawna skoro żyją, na forum pisze regularnie tylko kilka osób, a reszta co wątek był "delikatnym" upomnieniem pozdrowionka Odpowiedz Link
edyta95 Re: Lista obecności 13.04.06, 09:46 truć mnie można lodami cynamonowymi od Grycana Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Lista obecności 13.04.06, 12:13 ale o co chodzi? bo jak wiadomo, jak nie wiadomo o co to pewnie o pieniadze! ale gdzie? jakie? kazde wezne! pazerny jezdem! Odpowiedz Link
goonia Re: Lista obecności 13.04.06, 18:33 lepiej cicho siedziec, pewnikiem nam przyjdzie placic, ale jak beda rozdawac to nie powiem nie Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Lista obecności 21.04.06, 23:26 edyta95 napisała: > truć mnie można lodami cynamonowymi od Grycana A są takie,bom nie spotkała?! Przynajmniej na wynos,bo w miejscu zakupu co kto chce! Mnie pasują chałwowe! Niniejszym też się melduję. Podczytuję,rozważam propozycje,usiłuję dopasować się czasowo i..nijak nie daję rady! Bardzo mi przykro z tego powodu. Chciałabym Was w końcu poznać w realu,ale tu ciągle coś staje na przeszkodzie-buuu... Odpowiedz Link
ida14 Re: Lista obecności 13.04.06, 20:17 Jedyne forumowe dziecko ekhem ekhem przeprasam "młodzież" siem meldujem Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lista obecności 14.04.06, 08:02 Żeby nie było, że mnie nie ma. Jestem. Na stanowisku, w pracy. I jeszcze nie wiem, czy jutro mnie nie będzie? Odpowiedz Link
jotka13 Re: Lista obecności 14.04.06, 11:33 jestem ,ale już mnie nie ma .... jestem w pracy, jw. atmosfery Świąt w ogóle nie odczuwam ;-(( Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 14.04.06, 13:11 Jestem. Wypiję z Wami kawę i chwilkę odpocznę, zanim drożdżowe wyrośnie. Odpowiedz Link
g0p0s Re: Lista obecności 14.04.06, 13:15 To codziennie trzeba kartę podbijać? Kurcze, mam nieobecność wczoraj. Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 14.04.06, 13:30 G0p0sie, przecież musi zaistnieć powód do otrucia kadrowej lodami od Grycana, więc odbijaj kartę i obserwuj reakcję własnego organizmu na tę formę przymusu. Może być ciekawie Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 21.04.06, 01:14 Mariken, nie trzeba lecieć po coś do nocnego? Bo gdybyś nagle zapragnęła miętówek, albo ananasa, to tylko krzyknij. Późno chodzę spać Wirtualnie przytulam Was oboje Odpowiedz Link
mariken Re: Lista obecności 21.04.06, 08:51 dziękujemy za propozycję, skorzystanie nie jest wykluczone, ale większość pokręconych produktów mam już w domu - ananasy też :o). mam też pyzy z mięsem, frytki (na wszelki wypadek), ogórki kiszone i misie haribo (mniam :o)). że już nie wspomnę o serku wiejskim ;o)). pozdrawiam krajankę (bo ja oryginalnie ze starachowic jestem), m/j & coś Odpowiedz Link
kasiula.g Re: Lista obecności 21.04.06, 08:22 Jestem jednym okiem też - drugie za blixniakami się rozdwaja i ogródek po zimie porządkuje Odpowiedz Link
mariurzka Re: Lista obecności 27.04.06, 12:08 Przytłoczona planami prezentacji maturalnych melduję swoją obecność fizyczną, stwierdzając jednocześnie całkowite wyjałowienie organu który ponoć zwie się mózgiem. Mój już nie... Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Lista obecności 27.04.06, 12:57 Jestem, tylko cały czas oglądam co się dzieje w gniazdach bocianów i orłów. Odpowiedz Link
asia.sthm Re: Lista obecności 27.04.06, 13:02 Ja przez tych Klepciow nie moge nadrobic zadnych zaleglosci rosna mi zamiast malec. Zawijasa stawiam i sie za uszy stad odciagam. Ale nadal was bardzo kocham )) Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 27.04.06, 13:17 Nie ma mnie, bowiem codziennie wizytuję dwa szpitale, jedną nową pracę, dwa domy, jeden ogródek oraz różne inne krze, a późnym wieczorem, gdy padając na twarz, zaglądam, żeby powiedzieć Wam dobranoc, Was już nie ma. Lecz, podobnie jak Asia, wciąż Was kocham. A także bardzo za Wami tęsknię Odpowiedz Link
edeka5 Re: Lista obecności 27.04.06, 15:50 Mogę się podpisać, bo mi wreszcie włączyli prąd. Odpowiedz Link
ida14 Re: Lista obecności 27.04.06, 16:12 ja też jestem i chyba sobie popłacze cicho ze złości Odpowiedz Link
jagienkaa Re: Lista obecności 27.04.06, 21:33 jestem i przepraszam za spóźnienie PS podczytuję sobie forum bo lubię. Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lista obecności 28.04.06, 09:30 spóźnienie wybaczamy ) ale nie tylko podczytuj - pisz coś czasem ) Odpowiedz Link
g0p0s Re: Lista obecności 28.04.06, 10:20 Własnie. Czy moderatorka nie może zrobić tak, że można tylko np. 3 razy wejść czytając, a potem tzreba się odezwać? Chociaż to sam nie wiem... Odpowiedz Link
bumbecki Re: Lista obecności 28.04.06, 16:40 chyba (na szczęście ) nie ma takiej opcji Odpowiedz Link
altu Re: Lista obecności 28.04.06, 11:59 ja się nie wpisuję na listę. bo tylko czytam, a na pisanie nie mam czasu.. na spotkaniach też ostatnio nie bywam. tak więc- ukryta jestem Odpowiedz Link
goonia Re: Lista obecności 28.04.06, 17:22 A to codziennie tak trzeba na liscie ptaszka stawiac? Lo matko, kolejna rzecz o ktorej trzeba pamietac. Napisalabym sobie karteluszek dla przypomnienia ale i tak go zaraz zgubie Ide sie zmagac z urokami kolejnego dnia. Ps. Idus nie placz, powiedz co Ci na serduchu lezy. Pomozemy! Odpowiedz Link
kasiakaz1 Re: Lista obecności 28.04.06, 21:23 Obecna!!! Po pewnej nieobecności, mam nadzieję że usprawiedliwionej (zmieniłam miejsce zamieszkania i dopiero dziś się dorobiłam intrenetu) Odpowiedz Link
groha Re: Lista obecności 29.04.06, 00:31 Wpisując się po północy, jestem ostatnia wczoraj, czy pierwsza dzisiaj? Odpowiedz Link
ida14 Re: Lista obecności 29.04.06, 19:45 Nie bardzo pomozecie. Chyba, że ktos wie gdzie trzymaja testy gimnazjalne. Włamałabym sie i ukradła mój. Troszke mnie matma podłamała. Za bardzo sie denerwowałam i porobiłam taaakie głupie błędy. Jestem dziś Odpowiedz Link