woloduch1 Re: Dobranoc 01.01.07, 05:07 Dobranos wszystkim w tym Starym jeszcze (dla mnie) Roku. Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Dobranoc 27.12.06, 22:11 Co Ty sie wyglupiasz? Z kurami spac idzies? Dzien jeszcze mlody... Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Dobranoc 28.12.06, 00:53 I kto tu mówi o kurach. wszyscy już śpią, tylko ja czuwam Odpowiedz Link
woloduch1 Re: Dobranoc 28.12.06, 01:27 A jutro bedziesz spala w pociagu i cie okradna... Do lozka, skrzacie! Pozdrawiam Woloduch Odpowiedz Link
ida14 Re: Dobranoc 29.12.06, 19:26 Skrzacie! Wypraszam sobie, skrzaty budza negatywne skojarzenia z wszelkiego rodzaju psotami! Ja zaś budze tylko i wyłącznie, li i jedynie skojarzenie pozytywne. I niech mi tylko ktos powie, ze nie... A pociągiem nie jechałam tylko autobusem. Pozdrawiam Ania/ida14 Odpowiedz Link
never_enough Re: Dobranoc 29.12.06, 22:50 To już się przyznam, że ja jestem skrzatem... Nie wiedziałam, ze budzę negatywne skojarzenia... Trudno, muszę z tym żyć... Iduś, pozdrawiam Cię. Cieszę się, że Cię poznałam Odpowiedz Link
groha Re: Dobranoc 30.12.06, 00:17 Muszę stanowczo zaprotestować! Idusiu nasza kochana, troszkę Ci z tym skrzatem nie wyszło chyba, co? A może nie zrozumiałam dokładnie, jak dziennikarze tego, no... Mniejsza z tym. Jakież negatywne skojarzenia może budzić małe, przyjazne ludziom niebożątko? Pracowite w dodatku, jak mróweczka, żywiące się byle okruszyną (bo mało wymagające z natury), ciche, jak myszka, wesołe, jak iskierka oraz cieplutkie i rozkoszne, jak słoneczko? Ty nie sugeruj się tymi jakimiś ze współczesnych bajek, bo to mutanty są! Prawdziwy skrzat budzi wyłącznie dobre skojarzenia i nie ma prawa być inaczej. Tak więc, Iduś, ciesz się, że Wołoduch nazwał Cię skrzatem, a Ty Neverku - bądź nim dalej. Deficyt jest, a zapotrzebowanie na skrzaty wciąż jest duże Odpowiedz Link
ida14 Re: Dobranoc 30.12.06, 22:20 No to chyba o innych skrzatach mówimy. Takie jak opisała Groha to w moim słowniku krasnoludki, zaś skrzaty to takie psotniki co to wszystkim na złość robią. Te wszystkie znikające rzeczy, psujące się sprzęty to ich robota. mnie tak kojarza sie skrzaty Skoro jednak był to komplement to dziękuje bardzo Odpowiedz Link
lylika Re: Dobranoc 30.12.06, 22:24 Trochę się pogubiłam. Myślałam, że mówisz dobranoc. Ale zmyła! )) Odpowiedz Link
lylika Re: Dobranoc 30.12.06, 23:27 Poczytam sobie jakąś dobrą książkę. Pierwsze wydanie Lesia, które jeszcze pachnie tamtymi latami. Książki są niezawodne. Dobre książki. Książki Guruy. Książki Guruy nie zawiodły mnie nigdy. Odpowiedz Link
jot59 Re: Dobranoc 31.12.06, 00:01 Książki Guruy nie zawiodły nikogo kto szukał w nich oparcia i za to Ją kochamy. Moje pierwsze wydanie Lesia (dobre, bo do dzisiaj się nie rozpadło)nie posiada od nowości paru kartek i dlatego musiałam kupić niedawno ostatnie dla pełnego kompletu.Dobranoc. Odpowiedz Link
ida14 Re: Dobranoc 31.12.06, 00:06 Ja tylko na chwilke. wpadam i znikam, nie wiem kiedy pójde więc już mówie dobranoc Odpowiedz Link
ida14 Re: Dobranoc 09.01.07, 00:38 I znów siedze po nocach zamiast spac jak człowiek. Lece. Dobrej nocy życze Odpowiedz Link
ewanka215 Re: Dobranoc 09.01.07, 02:50 Strasznie późno zrobiło... Dawno mnie tu nie było, a to jedyna godzina, kiedy mam wolną chwilę (( I zostaje mi powiedzieć dobranoc, bo padam na klawiaturę... Odpowiedz Link