nan78 nan78 - punktacja 27.03.07, 11:28 0 - nie czytana; 1 - miłość zobowiązuje i zaślepia, przebrnięte; 2 - no, może i da się to czytać, ale chyba drugi raz nie będę; 3 - łee, dolna strefa, mogło być dużo lepiej, może jeszcze raz przeczytam; 4 - w górnej strefie, ale bez padania na kolana; 5 - "prawie doskonała", prawie tym razem robi niewielką różnicę; 6 - doskonała, takie kocham i już. Klin 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 5 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 4 Zwyczajne życie 5 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 5 Boczne drogi 5 Upiorny legat 4 Studnie przodków 5 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 5 Skarby 5 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 5 Dzikie białko 4 Wyścigi 5 Ślepe szczęście 5 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 4 Florencja, córka Diabła 5 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 3 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 5 Dwie głowy i jedna noga 4 Jak wytrzymać z mężczyzną 4 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 4 Wielki Diament 4 Krowa niebiańska 6 Hazard 4 Harpie 6 Złota mucha 4 Najstarsza prawnuczka 5 Depozyt 6 Przeklęta bariera 5 Książka poniekąd kucharska 4 Trudny trup 3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 0 (Nie)Boszczyk mąż 5 Pech 4 Babski motyw 4 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 4 Kocie worki 5 Mnie zabić 5 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 5 Odpowiedz Link
eulalija Pięknie 27.03.07, 12:00 Uwielbiam takie szybkie, rozsądne, zgodne osoby, poprosiłam i mam, zaraz doliczę punkty. Odpowiedz Link
aasiaasienka aasiaasienka punktacja 27.03.07, 18:55 Klin 3 Wszyscy jesteśmy podejrzani 4 Krokodyl z Kraju Karoliny 4 Całe zdanie nieboszczyka 4 Lesio 5 Zwyczajne życie 4 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 3 Boczne drogi 6 Upiorny legat 3 Studnie przodków 6 Nawiedzony dom 2 Wielkie zasługi 3 Skarby 3 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 3 Dzikie białko 2 Wyścigi 3 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 2 Wszelki wypadek 5 Florencja, córka Diabła 3 Drugi wątek 3 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 1 Autobiografia 5 Pafnucy 5 Lądowanie w Garwolinie 6 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 5 Jak wytrzymać z mężczyzną 5 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 5 Wielki Diament 5 Krowa niebiańska 6 Hazard 2 Harpie 6 Złota mucha 3 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 6 Przeklęta bariera 5 Książka poniekąd kucharska 5 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 4 (Nie)Boszczyk mąż 4 Pech 3 Babski motyw 3 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 3 Kocie worki 6 Mnie zabić 4 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 0 Odpowiedz Link
nan78 Re: Pięknie 27.03.07, 23:08 Eulalija... poczułam się uwielbianą, rozsądną i zgodną osobą... Ach! Tyle komplementów na raz. Nie wiem jak teraz będę z tym żyć. To zostawi trwały ślad na mojej psychice... "...o, już mi oko lata..." )) Odpowiedz Link
barti84 Re: Ranking książek Guruy 27.03.07, 23:50 Klin - 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani - 5 Krokodyl z Kraju Karoliny - 6 Całe zdanie nieboszczyka - 6 Lesio - 6 Zwyczajne życie - 6 Wszystko czerwone - 6 Romans wszechczasów - 6 Większy kawałek świata -6 Boczne drogi -6!!!!!! Upiorny legat - 4 Studnie przodków - 6 Nawiedzony dom - 5 Wielkie zasługi - 5 Skarby - 5 Szajka bez końca -4 2/3 sukcesu -5 Dzikie białko -5 Wyścigi -1 Ślepe szczęście -4 Tajemnica -4 Wszelki wypadek -4 Florencja, córka Diabła -1 Drugi wątek -5 Zbieg okoliczności -5 Jeden kierunek ruchu -0 Autobiografia -6 Pafnucy -0 Lądowanie w Garwolinie -3 Duża polka -4 Dwie głowy i jedna noga -4 Jak wytrzymać z mężczyzną -0 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą -1 Wielki Diament -4 Krowa niebiańska -6 Hazard -1 Harpie-0 Złota mucha -0 Najstarsza prawnuczka -0 Depozyt -5 Przeklęta bariera -4 Książka poniekąd kucharska -3 Trudny trup -3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem -0 (Nie)Boszczyk mąż -4 Pech -4 Babski motyw -4 Las Pafnucego -0 Bułgarski bloczek -4 Kocie worki -5 Mnie zabić -4 Przeciwko babom! -0 Krętka blada -4 Odpowiedz Link
eulalija Kolejnym głosującym dziękuję 28.03.07, 10:16 Aaasiiieenka (pewnie wszystkie litery pomyliłam ale nie masz kobieto litości w nicku) i Bart już zadanie wykonali, to miłe. Odpowiedz Link
eulalija Na górę 28.03.07, 14:15 Tak na wszelki wypadek do góry, może niektórych pokłuje w oczy i wezmą się do roboty. Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ranking książek Guruy 28.03.07, 14:20 Klin 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani 5 Krokodyl z Kraju Karoliny 5 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 5 Zwyczajne życie 6 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 6 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 6 Upiorny legat 5 Studnie przodków 5 Nawiedzony dom 6 Wielkie zasługi 5 Skarby 4 Szajka bez końca 3 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 3 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 5 Tajemnica 3 Wszelki wypadek 4 Florencja, córka Diabła 4 Drugi wątek 5 Zbieg okoliczności 5 Jeden kierunek ruchu 5 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 3 Jak wytrzymać z mężczyzną 4 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 4 Wielki Diament 4 Krowa niebiańska 5 Hazard 4 Harpie 6 Złota mucha 4 Najstarsza prawnuczka 5 Depozyt 5 Przeklęta bariera 4 Książka poniekąd kucharska 6 Trudny trup 3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 4 (Nie)Boszczyk mąż 5 Pech 3 Babski motyw 5 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 4 Kocie worki 4 Mnie zabić 4 Przeciwko babom! 4 Krętka blada 3 Odpowiedz Link
stara.gropa Re: Ranking książek Guruy 28.03.07, 14:23 Ja przepraszam, że tak długo nie wypełniałam ankiety. Nie znaczy to, że nie próbowałam, ale za każdym razem przy wysyłaniu pokazywał się napis, że kopiować można tylko fragment wypowiedzi, a nie całość. Chociaż klnę się na Guruę, że kopiowałam tylko tę część, co wyżej. Na szczęście dziś się udało. Odpowiedz Link
eulalija Re: Ranking książek Guruy 28.03.07, 20:39 A niech Ci Bozia w dzieciach wynagrodzi albo co lepszego przyda. Twój głos to złoty głos, teraz już wszyscy opieszali biegną do klawiatur i wypełniają, wypełniają, wypełniają ... Ja jestem taki trochę lejek forumowo-komputerowy, linków nie umiem wklejać, zdjęć nie umiem zamieścić, może i coś pochrzaniłam z objętością tego tekstu zawierającego tytuły, ja go z Worlda kopiowałam do postu. Odpowiedz Link
eulalija Zastój jakiś czy kie licho 30.03.07, 08:41 Podnoszę wątek. Mam wrażenie, że wszyscy myją okna albo co gorszego robią. Sporo osób cichcem się przewinęło w ostatnie dwa dni a nikt nie raczył ankiety wypełnić. Ja jestem trochę spowolniona, właśnie pralka wypluła pierwsze dwie firanki i deska już rozstawiona ale przecież czuwam, czekam, wielkie nadzieje mi nieco klęsną ... Odpowiedz Link
eulalija Podnoszę wątek 02.04.07, 09:16 Ja wszystko rozumiem, te okna, firany, dywany i polerowanie sreber ale jak się okno pucuje, to można pomyśleć, która książka do serca nam najbardziej przytulasta. Do roboty! Odpowiedz Link
seryjna Re: Podnoszę wątek 02.04.07, 11:22 Witam... To tylko członkowie moga wypełniać czy niestowarzyszona miłośniczka twórczości co przeczytała prawie wszystkie książki, niektóre po kilkanaście razy i prawie cała kolekcję posiada na półce też??? A co się będe pytać zresztą wypełnię sobie dla przyjemności , najwyżej nie będziecie brac pod uwagę.. Będzie tak: 0 - nie czytana; 1 - miłość zobowiązuje i zaślepia, przebrnięte; 2 - no, może i da się to czytać, ale chyba drugi raz nie będę; 3 - łee, dolna strefa, mogło być dużo lepiej, może jeszcze raz przeczytam; 4 - w górnej strefie, ale bez padania na kolana; 5 - "prawie doskonała", prawie tym razem robi niewielką różnicę; 6 - doskonała, takie kocham i już Klin Wszyscy jesteśmy podejrzani - 6 Krokodyl z Kraju Karoliny - 5 Całe zdanie nieboszczyka - 6 Lesio - 6 w moim prywatnym rankingu najlepsza, mam juz drugi egzemplarz na wykonczeniu Zwyczajne życie - 3 Wszystko czerwone - 6 - zaraz po Lesiu!! Romans wszechczasów - 5 Większy kawałek świata - 4 Boczne drogi - 5 Upiorny legat - 4 Studnie przodków - 4 Nawiedzony dom - 6 Wielkie zasługi - 4 Skarby - 4 Szajka bez końca - 5 2/3 sukcesu - 3 Dzikie białko - 6 Wyścigi - 3 Ślepe szczęście - 4 Tajemnica - 4 Wszelki wypadek - 3 Florencja, córka Diabła - 3 Drugi wątek - 3 Zbieg okoliczności - 4 Jeden kierunek ruchu - 0 Autobiografia - 5 Pafnucy - 0 Lądowanie w Garwolinie - 5 Duża polka - 4 Dwie głowy i jedna noga - 4 Jak wytrzymać z mężczyzną - 0 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą - 0 Wielki Diament - 5 Krowa niebiańska - 5 Hazard - 0 Harpie - 5 Złota mucha - 4 Najstarsza prawnuczka - 6 Depozyt - 6 Przeklęta bariera - 6 Książka poniekąd kucharska - 0 Trudny trup - 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem - 0 (Nie)Boszczyk mąż - 4 Pech - 4 Babski motyw - 3 Las Pafnucego - 0 Bułgarski bloczek - 2 Kocie worki - 3 Mnie zabić - 3 Przeciwko babom! - 3 Krętka blada - 2 viola j. Odpowiedz Link
eulalija Re: Podnoszę wątek 02.04.07, 11:57 Ależ owszem, czemu nie, niestowarzyszonym też należy się. Twój głos będzie traktowany na równi z pozostałymi, dlatego latam po wszystkich wątkach, wywołuję odwiedzające to forum duszyczki. Ale w uprzejmości swojej uzupełnij kwestię "Klina" bo nic przy nim nie ma. Odpowiedz Link
kasiakaz1 kasiakaz1 - punktacja 02.04.07, 17:44 Jak już zostałam wywołana do tablicy to wypełniam... Eulalija! Jesteś wielka! Będzie tak: 0 - nie czytana; 1 - miłość zobowiązuje i zaślepia, przebrnięte; 2 - no, może i da się to czytać, ale chyba drugi raz nie będę; 3 - łee, dolna strefa, mogło być dużo lepiej, może jeszcze raz przeczytam; 4 - w górnej strefie, ale bez padania na kolana; 5 - "prawie doskonała", prawie tym razem robi niewielką różnicę; 6 - doskonała, takie kocham i już. Klin 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 5 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 6 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 5 Upiorny legat 4 Studnie przodków 5 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 5 Skarby 5 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 5 Dzikie białko 6 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 6 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 4 Florencja, córka Diabła 4 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 3 Jeden kierunek ruchu 4 Autobiografia5 Pafnucy0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 3 Dwie głowy i jedna noga 4 Jak wytrzymać z mężczyzną 4 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 4 Wielki Diament 3 Krowa niebiańska 4 Hazard 4 Harpie 4 Złota mucha 3 Najstarsza prawnuczka 3 Depozyt 4 Przeklęta bariera 4 Książka poniekąd kucharska 3 Trudny trup 2 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 3 (Nie)Boszczyk mąż 4 Pech 3 Babski motyw 2 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 3 Kocie worki 2 Mnie zabić 0 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 0 Odpowiedz Link
joasia72 Re: joasia72 - punktacja 02.04.07, 19:47 No to u mnie tak: Klin 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani 5 Krokodyl z Kraju Karoliny 5 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 5 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 4 Większy kawałek świata 5 Boczne drogi 6 Upiorny legat 5 Studnie przodków 6 Nawiedzony dom 6 Wielkie zasługi 4 Skarby 4 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 4 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 4 Florencja, córka Diabła 6 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 2 Autobiografia 5 Pafnucy 6 Lądowanie w Garwolinie 4 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 3 Jak wytrzymać z mężczyzną 3 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 3 Wielki Diament 6 Krowa niebiańska 5 Hazard 4 Harpie 5 Złota mucha 6 Najstarsza prawnuczka 4 Depozyt 4 Przeklęta bariera 4 Książka poniekąd kucharska 4 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 3 (Nie)Boszczyk mąż 4 Pech 4 Babski motyw 4 Las Pafnucego 6 Bułgarski bloczek 4 Kocie worki 4 Mnie zabić 4 Przeciwko babom! 4 Krętka blada 4 pozdrawiam Joanna Odpowiedz Link
eulalija Kolejnym głosującym dziękuję 03.04.07, 09:08 Joasia i Kasiakaz już zauważone, doliczę Was jak tylko przebrnę przez prasowanie. Następni wpisywacze są bardzo oczekiwani. Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Ranking książek Guruy 03.04.07, 16:32 Klin 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani 4 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 4 Zwyczajne życie 5 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 6 Większy kawałek świata 5 Boczne drogi 6 Upiorny legat 4 Studnie przodków 6 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 4 Skarby 4 Szajka bez końca 3 2/3 sukcesu 3 Dzikie białko 4 Wyścigi 3 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 3 Florencja, córka Diabła 2 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 3 Jeden kierunek ruchu 2 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 6 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 5 Jak wytrzymać z mężczyzną 6 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 6 Wielki Diament 5 Krowa niebiańska 4 Hazard 2 Harpie 5 Złota mucha 4 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 4 Przeklęta bariera 6 Książka poniekąd kucharska 5 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 6 (Nie)Boszczyk mąż 5 Pech 4 Babski motyw 4 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 2 Kocie worki 6 Mnie zabić 5 Przeciwko babom! 5 Krętka blada 1 Odpowiedz Link
eulalija Re: Ranking książek Guruy 03.04.07, 16:48 Przestraszyłeś się? Dzięki, zaraz doliczę. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Re: Ranking książek Guruy 03.04.07, 21:13 > 0 - nie czytana; > 1 - miłość zobowiązuje i zaślepia, przebrnięte; > 2 - no, może i da się to czytać, ale chyba drugi raz nie będę; > 3 - łee, dolna strefa, mogło być dużo lepiej, może jeszcze raz przeczytam; > 4 - w górnej strefie, ale bez padania na kolana; > 5 - "prawie doskonała", prawie tym razem robi niewielką różnicę; > 6 - doskonała, takie kocham i już. Klin 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani 5 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 6 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 5 Upiorny legat 4 Studnie przodków 5 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 4 Skarby 4 Szajka bez końca 5 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 6 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 5 Tajemnica 3 Wszelki wypadek 3 Florencja, córka Diabła 3 Drugi wątek 3 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 3 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 5 Dwie głowy i jedna noga 5 Jak wytrzymać z mężczyzną 4 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 4 Wielki Diament 5 Krowa niebiańska 6 Hazard 4 Harpie 5 Złota mucha 6 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 5 Przeklęta bariera 5 Książka poniekąd kucharska 4 Trudny trup 3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 3 (Nie)Boszczyk mąż 6 Pech 4 Babski motyw 4 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 2 Kocie worki 4 Mnie zabić 3 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 4 Jest to ocena mocno subiektywna i nie zaręczam,że po kolejnym przeczytaniu całej chmielewskobiblioteki ten ranking mógłby wyglądać inaczej! Na razie jest jak jest i tyle! Do Ciebie Eulalijo! Odpowiedz Link
eulalija Cytrynko 03.04.07, 21:22 Wszystkie te punktacje są subiektywne aż do bólu, i chyba o to chodziło, jak kilka tygodni temu dochodzilśmy do wniosku, że można spróbowac zrobić ranking. Dziękuję, że dopisałaś się do tego. Odpowiedz Link
cytrynka6543 Do Eulaliji 03.04.07, 21:30 Mnie też jest jest miło,tym bardziej,że sprawiłam przyjemnośc nie tylko Tobie,nie tylko TWCh ale i sobie! Pozdrawiam już prawie świątecznie. Odpowiedz Link
april02 April - ranking 03.04.07, 22:15 0 - nie czytana; 1 - miłość zobowiązuje i zaślepia, przebrnięte; 2 - no, może i da się to czytać, ale chyba drugi raz nie będę; 3 - łee, dolna strefa, mogło być dużo lepiej, może jeszcze raz przeczytam; 4 - w górnej strefie, ale bez padania na kolana; 5 - "prawie doskonała", prawie tym razem robi niewielką różnicę; 6 - doskonała, takie kocham i już. Klin - 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani - 6 Krokodyl z Kraju Karoliny - 6 Całe zdanie nieboszczyka - 6 Lesio - 6 Zwyczajne życie - 6 Wszystko czerwone - 6 Romans wszechczasów - 6 Większy kawałek świata - 6 Boczne drogi - 6 Upiorny legat - 5 Studnie przodków - 6 Nawiedzony dom - 6 Wielkie zasługi - 4 Skarby - 4 Szajka bez końca - 4 2/3 sukcesu - 4 Dzikie białko - 5 Wyścigi - 2 Ślepe szczęście - 4 Tajemnica - 3 Wszelki wypadek - 4 Florencja, córka Diabła - 3 Drugi wątek - 3 Zbieg okoliczności - 2 Jeden kierunek ruchu - 3 Autobiografia - 5 Pafnucy - 0 Lądowanie w Garwolinie - 5 Duża polka - 3 Dwie głowy i jedna noga - 2 Jak wytrzymać z mężczyzną - 5 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą - 5 Wielki Diament - 4 Krowa niebiańska - 4 Hazard - 3 Harpie - 3 Złota mucha - 3 Najstarsza prawnuczka - 5 Depozyt - 4 Przeklęta bariera - 5 Książka poniekąd kucharska - 5 Trudny trup - 1 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem - 4 (Nie)Boszczyk mąż - 3 Pech - 2 Babski motyw - 2 Las Pafnucego - 0 Bułgarski bloczek - 1 Kocie worki - 4 Mnie zabić - 4 Przeciwko babom! - 4 Krętka blada - 2 Odpowiedz Link
eulalija Wątek na górę 04.04.07, 10:14 April i Cytrynka już doliczone, ja wiem, że teraz wszyscy z zapałem czytają Zapalniczkę ale ja jeszcze nie mam więc się czepiam. Odpowiedz Link
eulalija Na górę 04.04.07, 22:04 Na wszelki wypadek dla Meduzy i Jotki43, żeby mogły znaleźć. I Tgosia ma do poprawki dwie pozycje. I Ojciec Założyciel też by mógł ... no chyba, że nie może. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Ranking książek Guruy 04.04.07, 22:36 ?? - "było coś takiego, ale po przeczytaniu kiedyś tam, kompletnie nie pamiętam, o co w tym chodziło". Klin - 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani - 6 Krokodyl z Kraju Karoliny - 6 Całe zdanie nieboszczyka - 10! Lesio - 20!! Zwyczajne życie - 6 Wszystko czerwone - 6 Romans wszechczasów- 6 Większy kawałek świata- 6 Boczne drogi - 6 Upiorny legat - 4 Studnie przodków - 6 Nawiedzony dom - 11 Wielkie zasługi -6 Skarby -5 Szajka bez końca - 3 2/3 sukcesu -3 Dzikie białko - 5 Wyścigi -1 Ślepe szczęście - 2 Tajemnica -?? Wszelki wypadek - 1 Florencja, córka Diabła - 4 Drugi wątek - ?? Zbieg okoliczności - ?? Jeden kierunek ruchu - 0 Autobiografia - 100!! Pafnucy -0 Lądowanie w Garwolinie -6 Duża polka - 3 Dwie głowy i jedna noga - 3 Jak wytrzymać z mężczyzną - 0 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą - 0 Wielki Diament - 6 Krowa niebiańska - 4 Hazard - 1 Harpie - 6 Złota mucha - 3 Najstarsza prawnuczka Depozyt - 2 Przeklęta bariera - 6 Książka poniekąd kucharska - 3 Trudny trup Jak wytrzymać ze sobą nawzajem - 0 (Nie)Boszczyk mąż - 6 Pech - 2 Babski motyw - 2 Las Pafnucego - 2 Bułgarski bloczek - 1 Kocie worki - 4 Mnie zabić - 3 Przeciwko babom! - 0 Krętka blada - ZERO BEZWZGLĘDNE Odpowiedz Link
groha Re: Ranking książek Guruy 04.04.07, 22:42 Dzidko, powiadam Ci - igrasz z ogniem... ))) Odpowiedz Link
meduza7 Meduza7 - punktacja 04.04.07, 23:31 łomatko, jak specjalnie dla mnie (i Jotki) wątek podciągany, no to muszę. No i teraz moje braki wyjdą na jaw... i na co mi to było... Klin 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 4 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 5 Wszystko czerwone 5 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 5 Upiorny legat 4 Studnie przodków 4 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 4 Skarby 5 Szajka bez końca 3 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 4 Wyścigi 3 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 3 Wszelki wypadek 3 Florencja, córka Diabła 3 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 2 Jeden kierunek ruchu 5 Autobiografia 4 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 2 Dwie głowy i jedna noga 1 Jak wytrzymać z mężczyzną 4 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 3 Wielki Diament 2 Krowa niebiańska 1 Hazard 0 Harpie 2 Złota mucha 1 Najstarsza prawnuczka 0 Depozyt 2 Przeklęta bariera 2 Książka poniekąd kucharska 4 Trudny trup 1 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 0 (Nie)Boszczyk mąż 2 Pech 1 Babski motyw 2 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 1 Kocie worki 2 Mnie zabić - brnę... Przeciwko babom! 0 Krętka blada 0 nie wiem, czy przy takiej liczbie zer ja się jeszcze mogę zaliczać do Szanownego Grona. Odpowiedz Link
eulalija Igranie z ogniem? 05.04.07, 08:12 Igranie z ogniem to w porównaniu z tym co Dzidka robi miła, bezpieczna rozrywka. Ona drażni głodnego tygrysa, któremu w zadku utkwił 5-cio calowy kolec akacji. Odpowiedz Link
the_dzidka Re: Igranie z ogniem? 05.04.07, 19:31 Chłe, chłe. Eulalija, wszystko powyżej szóstek przerób na szóstki, a znaki zapytania na jedynki, i cyk. Odpowiedz Link
eulalija To by było na tyle 05.04.07, 15:40 Oczywiście na dziś. Trochę muszę zawody pozmieniać, praczka, prasowaczka, kucharka, sprzątaczka, niekoniecznie z garbem i w ciąży, więc już dziś nie będę na Was czatować i z gardła Wam wydzierać. Dzidka, popraw swój ranking, albo przynajmniej daj mi pozwolenie na zliczenie w myśl zasad, a znaki zapytania przerobimy na jedynki. Tgosia, uzupełnij dwie pozycjie. A tak w ogóle to moja propozycja, żebyście sobie kopiowali do Worda i odsyłali do mnie małpą jest aktualna, jakoś Was poumieszczam (chyba ...) Odpowiedz Link
tgosia44 tgosia44- punktacja (popr) 05.04.07, 18:48 Klin 6 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 6 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 6 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 6 Upiorny legat 5 Studnie przodków 6 Nawiedzony dom 6 Wielkie zasługi 5 Skarby 5 Szajka bez końca 5 2/3 sukcesu 5 Dzikie białko 5 Wyścigi 5 Ślepe szczęście 5 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 4 Florencja, córka Diabła 5 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 4 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 5 Duża polka 5 Dwie głowy i jedna noga 5 Jak wytrzymać z mężczyzną 5 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 5 Wielki Diament 4 Krowa niebiańska 4 Hazard 5 Harpie 5 Złota mucha 5 Najstarsza prawnuczka 4 Depozyt 5 Przeklęta bariera 3 Książka poniekąd kucharska 5 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 5 (Nie)Boszczyk mąż 5 Pech 5 Babski motyw 4 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 5 Kocie worki 4 Mnie zabić 4 Przeciwko babom! 4 Krętka blada 5 Strasznie przepraszam, nie wiem jak to się stało, że zjadłam dwie oceny Odpowiedz Link
karodziejka Karodziejka- punktacja 05.04.07, 16:35 Jako rzadki tutaj niestety gość dopisuję się spóźniona... Klin 3 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 5 Całe zdanie nieboszczyka 5 Lesio 6 Zwyczajne życie 4 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 4 Większy kawałek świata 4 Boczne drogi 4 Upiorny legat 4 Studnie przodków 4 Nawiedzony dom 5 Wielkie zasługi 5 Skarby 5 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 5 Wyścigi 5 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 3 Wszelki wypadek 3 Florencja, córka Diabła 5 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 3 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 4 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 4 Jak wytrzymać z mężczyzną 3 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 3 Wielki Diament 4 Krowa niebiańska 4 Hazard 3 Harpie 5 Złota mucha 5 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 3 Przeklęta bariera 4 Książka poniekąd kucharska 0 Trudny trup 0 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 0 (Nie)Boszczyk mąż 3 Pech 3 Babski motyw 5 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 0 Kocie worki 2 Mnie zabić 0 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 2 Odpowiedz Link
saurini Re: Ranking książek Guruy 05.04.07, 18:05 To ja sie dopisuje - jako nowa - wezwana do tablicy przy poprzednim poscie Klin 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani 5 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 4 Zwyczajne życie 5 Wszystko czerwone 5 Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 5 Boczne drogi 5 Upiorny legat 4 Studnie przodków 5 Nawiedzony dom 6 Wielkie zasługi 6 Skarby 6 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 6 Dzikie białko 4 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 5 Wszelki wypadek 5 Florencja, córka Diabła 4 Drugi wątek 4 Zbieg okoliczności 4 Jeden kierunek ruchu 4 Autobiografia 6 Pafnucy 5 Lądowanie w Garwolinie 4 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 5 Jak wytrzymać z mężczyzną 5 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 5 Wielki Diament 6 Krowa niebiańska 6 Hazard 4 Harpie 6 Złota mucha 6 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 4 Przeklęta bariera 6 Książka poniekąd kucharska 6 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 5 (Nie)Boszczyk mąż 5 Pech 5 Babski motyw 5 Las Pafnucego 5 Bułgarski bloczek 5 Kocie worki 6 Mnie zabić 5 Przeciwko babom! 4 Krętka blada 5 Odpowiedz Link
tuptus10 Re: Ranking książek Guruy 16.05.07, 21:19 Klin - 4 Wszyscy jesteśmy podejrzani -6 Krokodyl z Kraju Karoliny -6 Całe zdanie nieboszczyka -6 Lesio -6 po stokroć !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zwyczajne życie -6 Wszystko czerwone -6 Romans wszechczasów -5 Większy kawałek świata -6 Boczne drogi -5 Upiorny legat -5 Studnie przodków -5 Nawiedzony dom -6 ( to była pierwsza książka Chmielewskiej , którą przeczytałam) Wielkie zasługi -5 Skarby -5 Szajka bez końca-5 2/3 sukcesu -4 Dzikie białko -4 Wyścigi -1 Ślepe szczęście -5 Tajemnica -5 Wszelki wypadek -6 Florencja, córka Diabła -5 Drugi wątek -5 Zbieg okoliczności -5 Jeden kierunek ruchu -2 Autobiografia -6 Pafnucy -0 Lądowanie w Garwolinie -3 Duża polka -5 Dwie głowy i jedna noga -5 Jak wytrzymać z mężczyzną -2 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą -2 Wielki Diament -3 Krowa niebiańska -6 Hazard -1 Harpie -6 Złota mucha -6 Najstarsza prawnuczka -4 Depozyt -4 Przeklęta bariera -4 Książka poniekąd kucharska -3 Trudny trup -3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem -0 (Nie)Boszczyk mąż -4 Pech -4 Babski motyw -3 Las Pafnucego -0 Bułgarski bloczek -3 Kocie worki -4 Mnie zabić -4 Przeciwko babom! -0 Krętka blada -3 Zapalniczka -6 Odpowiedz Link
lylika Re: Ranking książek Guruy 16.05.07, 23:21 A to się Eulalijska ucieszy. Znowu nowa duszyczka w Rankingu. Cześć Tuptusiu. Rozwiniesz się na forum czy tylko dla Rankingu i Eulalijskiej jesteś dostępny? Tak czy tak witamy serdecznie. Odpowiedz Link
tuptus10 Re: Ranking książek Guruy 17.05.07, 09:20 Obecna jestem od dawna ale do tej pory jako "czytaczka" forum. Chmielewską wielbię od - hmmm...można już chyba powiedziecieć , że dziesięcioleci A na forum zaglądam niemalże codziennie , zwłaszcza jak mi smutno , jak mi źle. Odpowiedz Link
eulalija Jednak muszę Was kochać 05.04.07, 21:57 Dziękuję za jasność sytuacji od Tgosi (boszee, gdzie ja się Ciebie nie naszukałam, nie nawoływałam), Dzidko, tak myślałam, że najpierw serce wzięło górę, u mnie jakby serce podpowiadało to byłyby punkty z zerami nie mieszczącymi się na ekranie, nowym duszyczkom, Kczarodziejce (chyba tak to było), wywołanej Sarinam (dobrze piszę?) bardzo dziękuję. Wszystko pięknie podliczę, wszystkie duszyczki oporne będę nadal w puszczy nawoływać. Odpowiedz Link
eulalija Re: Jednak muszę Was kochać 05.04.07, 22:00 Wy też musicie mnie kochać, w nickach to zrobiłam lepszy bajzel niż mam aktualnie w kuchni. Duszyczki baaaardzo przepraszam. Odpowiedz Link
zorija ranking 06.04.07, 11:24 Klin - 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani - 0 Krokodyl z Kraju Karoliny - 0 Całe zdanie nieboszczyka - 5 Lesio - 6 Zwyczajne życie - 0 Wszystko czerwone - 0 Romans wszechczasów -5 Większy kawałek świata - 5 Boczne drogi - 5 Upiorny legat - 5 Studnie przodków - 0 Nawiedzony dom - 5 Wielkie zasługi - 5 Skarby - 5 Szajka bez końca - 0 2/3 sukcesu - 3 Dzikie białko - 5 Wyścigi - 0 Ślepe szczęście - 0 Tajemnica - 0 Wszelki wypadek - 0 Florencja, córka Diabła - 0 Drugi wątek - 5 Zbieg okoliczności - 0 Jeden kierunek ruchu - 0 Autobiografia - 0 Pafnucy - 0 Lądowanie w Garwolinie - 0 Duża polka - 0 Dwie głowy i jedna noga - 3 Jak wytrzymać z mężczyzną - 0 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą - 0 Wielki Diament - 0 Krowa niebiańska -4 Hazard - 0 Harpie - 5 Złota mucha - 0 Najstarsza prawnuczka - 0 Depozyt - 0 Przeklęta bariera - 0 Książka poniekąd kucharska - 0 Trudny trup - 3 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem - 0 (Nie)Boszczyk mąż - 0 Pech -0 Babski motyw - 0 Las Pafnucego - 0 Bułgarski bloczek - 4 Kocie worki - 4 Mnie zabić - 0 Przeciwko babom! - 0 Krętka blada - 4 Oj, ale zaległości! Muszę szybko nadrobić. Odpowiedz Link
bbbzyta bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:03 Oto mój ranking, cyferki wystukane nosem na klawiaturze, bo jednocześnie obiema ręcamy oczy zakrywam ze wstydu. Wyniki jak u analfabety jakiejś :[ Ale jak mawiał mój fizyk w podstawówce, stawiając komuś dwóję (wtedy były dwóje ): "Masz szanse...". To ja też jeszcze mam szanse coś przeczytać. Z szacuneczkiem - pełna optymizmu bbbzyta Klin - 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani - 4 Krokodyl z Kraju Karoliny - 4 Całe zdanie nieboszczyka - 6 Lesio - 6 Zwyczajne życie - 0 Wszystko czerwone - 4 Romans wszechczasów - 6 Większy kawałek świata - 0 Boczne drogi - 0 Upiorny legat - 4 Studnie przodków - 4 Nawiedzony dom - 4 Wielkie zasługi - 4 Skarby - 0 Szajka bez końca - 0 2/3 sukcesu - 4 Dzikie białko - 0 Wyścigi - 0 Ślepe szczęście - 0 Tajemnica - 0 Wszelki wypadek - 0 Florencja, córka Diabła - 0 Drugi wątek - 0 Zbieg okoliczności - 0 Jeden kierunek ruchu - 0 Autobiografia - 6 Pafnucy - 0 Lądowanie w Garwolinie - 0 Duża polka - 0 Dwie głowy i jedna noga - 0 Jak wytrzymać z mężczyzną - 0 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą - 0 Wielki Diament - 0 Krowa niebiańska - 0 Hazard - 0 Harpie - 0 Złota mucha - 0 Najstarsza prawnuczka - 0 Depozyt - 0 Przeklęta bariera - 0 Książka poniekąd kucharska - 6 Trudny trup - 0 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem - 0 (Nie)Boszczyk mąż - 0 Pech - 0 Babski motyw - 0 Las Pafnucego - 0 Bułgarski bloczek - 0 Kocie worki - 0 Mnie zabić - 0 Przeciwko babom! - 0 Krętka blada - 0 Odpowiedz Link
lylika Re: bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:05 Phi, i tak jesteś lepsza od mężydła. To jest Stefanmarii. )) Odpowiedz Link
eulalija Re: bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:09 To Ty i Stefanmaria to stadło? No, patrzcie, niby taka wścibska, namolna, ucho, oko, magnetofonik, a tego nie wypatrzyłam. To się tu przyznam, że zmobilizowałam Mojego Lepszą Połowę, on do nas popisać nie zajrzy bo twierdzi, że boi się wariatów, ale, że dużo przeczytał to już zagłosował. Odpowiedz Link
lylika Re: bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:16 eulalija napisała: > To Ty i Stefanmaria to stadło? No, patrzcie, niby taka wścibska, namolna, ucho, > > oko, magnetofonik, a tego nie wypatrzyłam. > > To się tu przyznam, że zmobilizowałam Mojego Lepszą Połowę, on do nas popisać > nie zajrzy bo twierdzi, że boi się wariatów, ale, że dużo przeczytał to już > zagłosował. ... Doprawdy??? Że my stadło z mężydłem Stefanmarią, to chyba wszyscy wią, ale ty się utajniłaś. Kto zacz? Odpowiedz Link
eulalija Re: bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:45 lylika napisała: > Kto zacz? Dekade, ten sam od ponad 22 lat. Odpowiedz Link
lylika Re: bbbzyta, czyli wielka kompromitacja :-))) 19.04.07, 13:47 Tak podejrzewałam. )) Męska punktacja. ))) Odpowiedz Link
eulalija Bbbzyta 19.04.07, 13:06 Dziękuję za obywatel ..., nie, nie obywatelską, Chmielewską postawę, odwagę w przyznaniu się do zaniedbań na polu i podjęcie zobowiązań w zakresie. Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Bbbzyta 19.04.07, 13:14 Dzięki za słowa uznania i zachęty )) i przepraszam, że się podpięłam w miejscu dziwnem a niespodziewanem. Zamiary jak to każdy Polak i Polka miałam jak najlepsze, a wyszło jak wyszło Odpowiedz Link
eulalija The_dzidka do poprawki 09.04.07, 11:41 Brak punktów przy "Trudnym trupie" i "Najstarszej prawnuczce". A już Cię pochwaliłam. Nie chwal dnia przed zachodem słońca a baby przed śmiercią. Odpowiedz Link
eulalija Meduza7 do poprawki 09.04.07, 11:43 Co robimy z "brnę" przy "Mnie zabić"? Może tak jak u Szefowej? Lilika zdecydowała się na zero w takiej sytuacji. Ale może wolisz jedynkę? A może już przebrnęłaś? Odpowiedz Link
kasiula.g kasiula.g - punktacja 09.04.07, 12:40 poczułam się wywołana, :d , z braku częstych wizyt dokonuję dzieła Klin 5 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 4 Zwyczajne życie 4 Wszystko czerwone 6!!! Romans wszechczasów 5 Większy kawałek świata 4 Boczne drogi 4 Upiorny legat 4 Studnie przodków 4 Nawiedzony dom 4 Wielkie zasługi 4 Skarby 4 Szajka bez końca 4 2/3 sukcesu 4 Dzikie białko 4 Wyścigi 4 Ślepe szczęście 4 Tajemnica 3 Wszelki wypadek 3 Florencja, córka Diabła 3 Drugi wątek 2 Zbieg okoliczności 2 Jeden kierunek ruchu 3 Autobiografia 3 Pafnucy 6 Lądowanie w Garwolinie 4 Duża polka 4 Dwie głowy i jedna noga 4 Jak wytrzymać z mężczyzną 1 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 1 Wielki Diament 2 Krowa niebiańska 2 Hazard 3 Harpie 3 Złota mucha 1 Najstarsza prawnuczka 6 Depozyt 4 Przeklęta bariera 6 Książka poniekąd kucharska 5 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 1 (Nie)Boszczyk mąż 4 Pech 4 Babski motyw 5 Las Pafnucego 6 Bułgarski bloczek 4 Kocie worki 1 Mnie zabić 2 Przeciwko babom! 3 Krętka blada 2 Zapalniczka 5 Odpowiedz Link
lylika Re: Ranking książek Guruy 09.04.07, 12:55 Szanowny Cerberze, dobrze dopingujesz. Dokończyłam Krętkę i Bloczek. Czy mogę podać punktację? Jeśli tak, to po 3 punkty dla obu. Odpowiedz Link
eulalija Liliko 09.04.07, 14:08 Z bólem serca (a właściwie to nawet nie serca, juz tam gdzieś Cię policzyłam, podsumowałam) zrobię to dla Ciebie, a co, Święta są, podobno zwierzęta ..., nie to nie ta pora roku, to widok za oknem mylący. Odpowiedz Link
lylika Re: Liliko 10.04.07, 09:46 Dziękuję uprzejmie za pozytywne rozpatrzenie mojej prośby. Jednocześnie donoszę, że to nie Święta były dopingiem i nie zwierzęta, co to ludzkim głosem... tylko szpitalny korytarz i godziny na nim spędzone oraz białe nocki. )) Odpowiedz Link
lylika Re: Liliko 10.04.07, 10:21 eulalija napisała: > A jak się Brat czuje? ... Lekarze mówią, że za szybko zdrowieje. Chyba go wyrzucą. )) Łazi po oiomie (10 łóżek i wszystkie zajęte) ciągnąc za sobą kroplówkę na stojaku, kontroluje wszystkie aparatury, sprawdza czy kroplówki dobrze schodzą, przykrywa odkrytych, odkrywa tych, którym za gorąco, podaje poidełka, smaruje kremikiem spierzchnięte usta, przyczesuje potargane grzywki - siostrą miłosierdzia chyba zostanie . )) Odpowiedz Link
krowa_w_kropki Re: Ranking książek Guruy 09.04.07, 13:39 Klin 6 Wszyscy jesteśmy podejrzani 6 Krokodyl z Kraju Karoliny 6 Całe zdanie nieboszczyka 6 Lesio 6 Zwyczajne życie 6 Wszystko czerwone 6 Romans wszechczasów 6 Większy kawałek świata 6 Boczne drogi 6 Upiorny legat 6 Studnie przodków 6 Nawiedzony dom 6 Wielkie zasługi 6 Skarby 6 Szajka bez końca 5 2/3 sukcesu 6 Dzikie białko 4 Wyścigi 6 Ślepe szczęście 6 Tajemnica 4 Wszelki wypadek 6 Florencja, córka Diabła 6 Drugi wątek 5 Zbieg okoliczności 6 Jeden kierunek ruchu 6 Autobiografia 6 Pafnucy 0 Lądowanie w Garwolinie 3 Duża polka 5 Dwie głowy i jedna noga 6 Jak wytrzymać z mężczyzną 5 Jak wytrzymać ze współczesną kobietą 5 Wielki Diament 5 Krowa niebiańska 5 Hazard 6 Harpie 5 Złota mucha 6 Najstarsza prawnuczka 5 Depozyt 5 Przeklęta bariera 5 Książka poniekąd kucharska 0 Trudny trup 4 Jak wytrzymać ze sobą nawzajem 0 (Nie)Boszczyk mąż 6 Pech 6 Babski motyw 5 Las Pafnucego 0 Bułgarski bloczek 6 Kocie worki 5 Mnie zabić 6 Przeciwko babom! 0 Krętka blada 4 Zapalniczka 6 Odpowiedz Link
krowa_w_kropki krowa_w_kropki punktacja 09.04.07, 14:45 zapomniałam zmienić nazwę mojego wątku z punktacją, jest powyżej. Od razu powiem że niezmiernie wysokie oceny mi się ulęgły, gdyż po latach, nieraz wielu, wracam teraz do wszystkich powiesci Chmielewskiej, i ze zdumeniem stwierdzam,że te, które mi się kiedyś nie podobały, obecnie czytam z przyjemnością i ogromnym upodobaniem Odpowiedz Link
eulalija Kropkowana miła 09.04.07, 16:08 krowa_w_kropki napisała: > zapomniałam zmienić nazwę mojego wątku z punktacją, Nie Ty pierwsza, nie Ty ostatnia. Bałagan to tu większość robi, ale ja bystra dziewczynka jestem, wyłapuję co trzeba. Zauważyłam Twoje wysokie oceny. Cały ten ranking jest bardzo subiektywny, każdemu wolno oceniać jak czuje. Z dużym żalem stawiałam jedynki, ale jak mam inaczej ocenić coś, do czego z całą pewnością już nie wrócę? Owszem, z półki nie zdejmę, nie wyrzucę do kubła, niech stoi, niech się na niej kurz zbiera ale czytać już nie będę. Ale są i takie, które już wymieniłam na nowszy model i takie, które wielkim głosem o wymianę krzyczą (ale ciągle jest komplet kartek tylko na wietrze nie wolno czytać). Odpowiedz Link
eulalija Do opornych i powolnych 10.04.07, 12:57 Macie łatwiej, przez parę dni nie będę opornych ścigać po wątkach. Właśnie dotarła paczka z książkami, oprócz Zapalniczki mam cztery inne książki do przeczytania, wprawdzie czytam szybko ale trochę się zejdzie. The_dzidka i Meduza7 proszone są o ustosunkowanie się do moich uwag ciut wyżej. Ale ja wrócę! I jak nie zobaczę wszystkich oczekiwanych wpisów to! No! Odpowiedz Link
lylika Re: Do opornych i powolnych 10.04.07, 13:48 Cerber pozwoli skorzystać ze swoich łamów? Chyba pozwoli. To ważne. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14722&w=60114535&wv.x=2&a=60504071 Odpowiedz Link