sibeliuss 31.07.08, 15:03 www.probud.waw.pl/referencje.php# Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_dzidka Re: Do kawy :) 31.07.08, 15:17 Rety, super, skąd to wytrzasnąłeś? A ja jestem dzisiaj tak nieprzytomna, że zaczęłam czytac, styl mnie jakos dziwnie znajomo uderzył, pomyślałam, że to jakiś czytelnik musiał pisać... dopiero potem zobaczyłam, że i podpis znajomy... Odpowiedz Link
36krzysiek Re: Do kawy :) 31.07.08, 15:21 Może w gazecie jakoś wykorzystać? W dziale reklama? Odpowiedz Link
g0p0s Re: Do kawy :) 31.07.08, 15:22 To już kiedyś było, ale nie szkodzi, nie każdy widział. Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Do kawy :) 31.07.08, 15:30 g0p0s napisał: > To już kiedyś było, ale nie szkodzi, nie każdy widział. -- Uśmiechu szczyptę życzę Odpowiedz Link
bbbzyta Re: Do kawy :) 31.07.08, 15:26 Po prostu rozkoszne Myślę, że pan R.Ł. trzyma to w złotej ramce na honorowym miejscu, ja bym tak w każdym razie zrobiła ))) Odpowiedz Link
sibeliuss Re: Do kawy :) 31.07.08, 18:48 bbbzyta napisała: > Czy aby nie w "Zapalniczce"? -- Odpowiedz Link
madamepantalon Re: Do kawy :) 31.07.08, 23:45 Wie ktoś, czy Gurua sama projektowała swój dom? Tak z ciekawości pytam, bo w "Starym Próchnie" jest dużo o samym budowaniu, ale o projektowaniu chyba nie ma mowy? Odpowiedz Link
romy_sznajder Re: Do kawy :) 01.08.08, 00:46 > Wie ktoś, czy Gurua sama projektowała swój dom? Nie ma w Autobiografii? To musi byc w Psychobiografii, na pewno, szukalam kiedys tego nazwiska w googlach. [szukam... mam... przy okazji gacha.str. 352. a gach to ten arch., ktory ja zarazil kaplica na Orly] Grzegorz Tsu-Tse Liang, w Wawie zwiazany z Czeslawem Bieleckim (DiM), syn matki Polki i ojca Chinczyka: "Wygrywal prestizowe konkursy. Szkoda, ze mlodo zmarl, odzalowac nie moge. /..../ Zrobil dokladnie cos, co ja kocham: zestawil mi przestrzen z zakamarkami". Odpowiedz Link
ter.eska Re: Do kawy :) 01.08.08, 19:20 nie pamietam czy bylo,ale na moj glupi rozum chyba nie bo w wywiadzie u Molek narzekala,ze ma za malo pomieszczen na ksiazki i bursztyny.no to jakby projektowala,to zrobila by tak aby JEJ wystarczylo. Odpowiedz Link
maalza Re: Do kawy :) 01.08.08, 11:05 Poprawka: sibeliuss napisał: > www.probud.waw.pl/referencje.php# Rewelacja, jak to znalazłeś? Odpowiedz Link