madeleine28 23.08.10, 10:28 Witam Czy znacie jakiegoś dostawcę godnego polecenia? pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mariusz.102 Re: Drewno do kominka 23.08.10, 15:01 Witaj Mogę Ci polecić firmę z Wesołej. Kupuję od nich drzewo od kilku lat. Sprzedają drzewo suche, lub przynajmniej sezonowane. I najważniejsze - mówią prawdę - jak mają suche to mówią, że mają, a jak nie mają to nie kłamią... Wcześniej kupowałem w Kobyłce lub Wołominie i przywozili świeże, bardzo mokre drzewo, które tak na prawdę powinno jeszcze rok poleżeć, twierdząc, że było już jest prawie suche itd. Było co prawda trochę tańsze, ale dużo gorszej jakości. Tel: 601503579 PS. Pewnie będą chcieli od Ciebie dodatkową opłatę za transport (jeżeli jesteś z Kobyłki lub Zielonki), ale jak poprosisz o rozmowę z szefem, to przywiozą za darmo... Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine28 Re: Drewno do kominka 24.08.10, 08:17 Witam Dzięki za namiar a czy orientujesz się może, czy przywiozą mi dwa metry? Wcześniej jak szukałam, to kęcili nosem, że mało. I najważniejsze jaka jest cena za metr? Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine28 Re: Drewno do kominka 24.08.10, 11:34 Witam ponownie dzwoniłam do nich, ale minimum trzeba zamówić 4 metry. Ja potrzebuję najwyżej dwa. Niestety. Ale dzięki. m. Odpowiedz Link Zgłoś
mariusz.102 Re: Drewno do kominka 24.08.10, 12:26 Jeżeli drewno nie musi być suche, to polecam Pana z Wołomina - korzystna cena. Jeżeli jest Pan/i z Kobyłki lub Wołomina to cena może być troche niższa niż dla innych klientów (niższe koszty transportu). 604169216 lub drugi 608296049 Nie wiem jakie mają mininalne zamówienia. Odpowiedz Link Zgłoś
madeleine28 Re: Drewno do kominka 24.08.10, 15:03 Tutaj też nie wożą takich małych ilości:( Wiesz, myślałam, że sporo osób w tych okolicach ma kominki, nie tylko służące do całoroczego ogrzewania ale takie, które rozpala się okazjonalnie. Niestety. Pozdrawiam m. Odpowiedz Link Zgłoś
vovv3 Re: Drewno do kominka 08.10.10, 14:29 Jedni szukaja drewna, a inni nie wiedza co znim zrobić, ciekawe...??? Odpowiedz Link Zgłoś