iwonaszalona1 01.01.14, 13:55 W sylwestrową noc w okolicach ulicy Ossowskiej zaginął mały york. Piesek był bez obroży. Wszelkie informacje proszę kierować pod numer - 516 520 726. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
felis Re: zaginął mały york 01.01.14, 18:37 Kilka minut po północy mały piesek (to mógł być york) biegł jak oszalały 11 listopada w stronę Armii Ludowej. Nie wiem, czy taki mały piesek jest w stanie pokonać taki duży dystans, ale może warto rozwiesić tam jakieś ogłoszenia. Mam nadzieję, że piesek się znajdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
iwonaszalona11 Re: zaginął mały york 01.01.14, 20:16 Dziękuję za informację i słowa otuchy. To mógł być on, bo faktycznie mój piesek popędził jak oszalały. Odpowiedz Link Zgłoś
barbarach_pl Re: zaginął mały york 02.01.14, 07:26 Ja też widziałam na 11 listopada (patrz petardy na Bankówce) małego pieseczka który biegł niezwykle szybko w stronę Armii Ludowej. Czy był to york nie wiem bo w w uprawianym tam horrorze petardowym i dymach mało było widać. Może w bardziej spokojnym i normalnym miejscu ktoś się nim mógł zająć. Powodzenia w poszukiwaniach. Odpowiedz Link Zgłoś