podatnik2014
11.03.14, 22:28
Dziękuję bardzo, że zostałem zauważony na forum, które nie jest lubiane przez najbardziej poczytny portal miejski. Chciałem zauważyć (nie wszyscy o tym wiedzą), że rozmowa „z samym sobą” nie polega na tym, że podatnik2014 rozmawia ze sobą. Myślę, że autor i jamnik doskonale wiedzą, że jest to dialog prowadzony na dwóch forach. Ulubionym najlepszym FMZ i tym, który jest cenzurowany (czyli ten, na który powołuje się autor anonim). Gdyby podatnik nie został na stałe wyrzucony za pisanie prawdy z FMZ, nie byłoby tego jakże dobrze napisanego artykułu. Podatnik również wypowiedział się na portalu na temat diet byłych radnych lecz jego komentarz, nie został opublikowany.
Nie mogę uczestniczyć w wymianie zdań na ulubionym, muszę zatem posiłkować się tym cenzurowanym. Ale to dobrze. Przynajmniej wiadomo, że to słabe, nie liczące się forum jest obserwowane i „czytane”. I na dodatek spędza sen z powiek. Artykuł anonima znalazł się na jedynej słusznej już o 6:49. Ja o tej porze nie mam czasu na surfowanie :). Zastanawiam się także, czy aby nie zgłosić odpowiednim służbom, np. zniesławienia, że niby jestem chory. Pójdę po poradę ;)