wojak999 13.12.14, 13:32 Jeszcze przed Świętami drogowcy oddadzą do użytku zmodernizowany odcinek drogi krajowej nr 631 w ciągu ulicy Piłsudskiego w Zielonce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qqkkiiss Re: Nowa droga nr 631. 21.12.14, 21:14 Korzystam z tej drogi/ulicy codziennie. Przyznam, że rozumiem tej inwestycji. Zbudowano za ponad 40 milionów szeroką arterię "z nikąd do nikąd" na dodatek postawiono mnóstwo świateł. Bardzo chciałbym się mylić ale wydaje mi się, że pomimo wywalenia gigantycznej kasy nic to nie zmieni i korki jak były tak będą. Odpowiedz Link Zgłoś
anj74 Re: Nowa droga nr 631. 22.12.14, 09:49 No przecież wszystko przez to, że Warszawa ma kilkuletnie opóźnienie z przebudową Marsa/Żołnierska. Tylko, że Warszawa się spóźnia to nie powód żeby województwo opóźniało swoja część. Odpowiedz Link Zgłoś
sultanbrunei Re: Nowa droga nr 631. 22.12.14, 11:16 Najbardziej podobają mi się barierki przy ścieżkach rowerowych, z obydwu stron po całości . Widać śwagier prezesa ma firme z barierkami :) Odpowiedz Link Zgłoś
milyzorro Re: Nowa droga nr 631. 22.12.14, 11:27 sultanbrunei napisał: > Najbardziej podobają mi się barierki przy ścieżkach rowerowych, z obydwu stron > po całości . Widać śwagier prezesa ma firme z barierkami :) **** Najlepsze są te po prawej stronie jadąc od Zielonki - jak na spędzie była. **** Odpowiedz Link Zgłoś
michal_prickstein Re: Nowa droga nr 631. 22.12.14, 12:04 widzę oczami wyobraźni tłumy pieszych... bo żeby tam dojść od Zielonki czy Ząbek... to nie ma chodników / trzeba lasem. Klasyczny przykład jak rozpisać konkurs ofert by inwestycje była droższa. Nasze województwo jest niegospodarne. Odpowiedz Link Zgłoś
jedynyjaku Re: Nowa droga nr 631. 22.12.14, 20:54 to prawda, rondo jest super i ulatwilo nam zycie, ale przejscia dla pieszych (i sygnalizacja swietlna dla nich) jak w centrum.. Zielonki :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jakubczakmarek Re: Nowa droga nr 631. 23.12.14, 15:25 To na rzecz projekt który robiła zielonka i rozwijała turystykę rowerowa. Będzie łatwiej liczyć turystów odwiedzających na rowerach miasto pod dębami. Odpowiedz Link Zgłoś
nika004 Re: Nowa droga nr 631. 24.12.14, 09:37 No tak....coby to nie było trzeba ponarzekać, znaleźć cos złego bo nie bylibymśy sobą......a mnie sie podoba i nareszcie normalnie wyjeżdzam z Zielonki. Wesołych, błogosławionych świąt Bożego Narodzenia :) Odpowiedz Link Zgłoś