nierymek 14.11.03, 21:32 hm, podobno trzeba się logować na forach lokalnych. to dlatego prawie od dwóch dni nie ma nowych postów? ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mika_007 Re: Logowanie 21.11.03, 21:15 No i Mika musiała sie zalogować :/ -tyle,że już nie jestem Mika tylko agent 007 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_patriot Re: Logowanie 25.11.03, 19:24 Logowanie nie taki problem. Od kilku dni próbowałam wejść na to forum i zawsze mi się wyświetlało "forum czasowo zamknięte" :( Dobrze, że już działa /ulepszone jak mniemam/ Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Logowanie 27.11.03, 17:21 hej, zgłosiłem się na moderatora tego forum i zostało mi ono przyznane, toteż jeśli uważacie, że jakieś wypowiedzi są niezgodne z Waszym poczuciem estetyki itp, zapraszam na maila. Deklaruje jednocześnie, iż jestem liberałem, więc nie mam zamiaru wprowadzać zamordyzmu ani żadnych form cenzury. :) Odpowiedz Link Zgłoś
mika_007 Re: Logowanie 28.11.03, 15:57 Moderator-terminator hehehehe :D Chyba nie dasz nam w kość? ;) Nie zaczynaj z kobitkami,bo możemy Cię złapać ;) i...wykorzystać np. :P Odpowiedz Link Zgłoś
zielonka_patriot Re: Logowanie 30.11.03, 20:49 Gratulacje, nierymek! To teraz jesteś figura! I nasz wybawca ;))) Zrozumiałam, że jeżeli nie zgłosi się moderator, to forum regionalne usuwają. Za bardzo się nie napracujesz bo tutejsze forumowiczki są takie grzeczne. Dawno chyba nie pisał tu żaden pan oprócz ciebie. Co to jest IP użytkownika? Teraz, kiedy wszyscy muszą się logować, to zamiast IP /czyli nazwy sieci, przez którą ktoś się łączy?/ widać tylko login. Czy ty widzisz więcej niż my, szarzy użytownicy? Nie wiem, co tam pokombinowali, ale teraz to fora gazety.pl nie otwierają się z dysku. Nie podoba mi się to. W końcu nie wszyscy mają stały dostęp. :( Odpowiedz Link Zgłoś
nierymek Re: Logowanie 30.11.03, 23:44 w zasadzie mam głównie możliwość kasowania i publikowania postów. posty do wykasowania możecie wskazać klikając na odnośnik "Skasujcie ten wątek" Odpowiedz Link Zgłoś