aniku_k 13.01.10, 21:49 czy jest w żarach firma/ przedstawiciel firmy produkującej okna z PCV wart polecenia? głowie się nad wyborem okien i już mi sie kabelki w mózgu przepalają od tego myślenia ;). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: okna z PCV, Żary 13.01.10, 22:12 Kupiłem dwa lata temu w Polieco. Oni już nie produkują własnych okien, te co zamontowano u mnie są z firmy Glaverbiel z Wałbrzycha. Sprawują się dobrze. Montaż był terminowy i szybki. Odpowiedz Link Zgłoś
wolowicz666 Re: okna z PCV, Żary 17.01.10, 14:40 Coś tam z okien produkują jak napisali w Regionalnej o hali gdzie skupią się na produkcji właśnie okien Odpowiedz Link Zgłoś
amdaniel Re: okna z PCV, Żary 16.02.10, 15:43 Producent jest jeden ale drogi (UNITECH). Ale może warto zwrócić uwage na salony firmowe np.Okna z Gożowa AM Okna pry ul. kościelnej za Urzędem skarbowym . Dobre ceny dobra jakość. Odpowiedz Link Zgłoś
3v3lina Re: okna z PCV, Żary 16.02.10, 18:58 Polecam "Okna z Krakowa" na ul. Lotników. Sama nie mam PCV ale wiele znajomych osób sobie ich chwali Odpowiedz Link Zgłoś
lasica068 OKNA z Krakowa 18.02.10, 13:26 cała rodzina już ma, dodatkowo w tamtym roku zima mieli 30% rabaty, podejrzewam, że teraz też mogą mieć z tytułu zimy. Okna jakosciowo chyba jedne z najlepszych na rynku, z cena troche gorzej ale mam juz kilka lat i jestem bardzo zadowolony/a. Jakość kosztuje niestety ale z rabatem już tak nie boli... Odpowiedz Link Zgłoś
dami251 Re: OKNA z Krakowa 19.02.10, 09:13 To jak już tak reklamujemy Okna z Krakowa, to i ja się dołącze, kilka lat temu kupowałam tam i nie mam zastrzeżeń, chociaż jeśli komuś chodzi o cenę to jest wiele tańszych firm. Odpowiedz Link Zgłoś
aniku_k Re: okna z PCV, Żary 21.02.10, 18:09 zamówiłam w unitechu. firma na miejscu, działa już wiele lat. myślę, że będzie ok. :) wstawili, wyglądają dobrze. a reszta okaże się podczas dłuższego użytkowania. tez są zimowe rabaty - 25% Odpowiedz Link Zgłoś
bor-ys1 Re: okna z PCV, Żary 10.05.13, 11:53 Jest jeszcze producent za świdnicy ELWIZ za urzędem skarbowym. Nie są najtansi ale solidni. Nie sprzedają dziadostwa , okna kupuje się na długi czas. Jak ktośchce poprostu zapchać dziure w murze to niech poczeka do żniw na polach będo snopki i to dopiero będzie tanie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
ms27 Re: okna z PCV, Żary 01.03.20, 10:38 polecam sobie sprawdzić tutaj - twoje-okna.com/ Odpowiedz Link Zgłoś