croolick 17.08.06, 23:03 Tak sobie ogladalem teledysk D-12 "Purple Hill" i w pewnym momencie clown znalazl sie w kadrze jak na plakacie Miedzynarodowych Pelenerowych Spotkan ze Sztuka projektu L. Mądzika :-))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
erykzary Re: Raperzy i Mądzik 18.08.06, 00:22 choć znawcą czy wilbicielem teatru nie jestem, uważam Mądzika za świetnego artystę, gość potrafi urzec swą sztuką w niezauważalny dla widza sposób i choć tematy jego twórczości wydają się oklepane i obecnie bardzo popularne potrafi przedstawić je w sposób conajmniej dziwny, bo innego słowa nie moge tutaj dopasować...a zawsze smiałem się z ludzi twierdzących, że czasami można powiedzieć więcej milcząc, niż gadając cały dzień...spekatkle Mądzika doskonale tą teze, a raczej twierdzenie popierają i czynią je niepodważalną w mojej opini regułą!!! Odpowiedz Link Zgłoś
impulsywna_kobieta Re: Raperzy i Mądzik 18.08.06, 18:10 Niestety nie podzielam zdania dotyczącego wszelakiej działalności artystycznej Mądzika... dla mnie to nijakie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Raperzy i Mądzik 19.08.06, 01:05 impulsywna_kobieta napisała: >> Niestety nie podzielam zdania dotyczącego wszelakiej działalności >>artystycznej >> Mądzika... dla mnie to nijakie Wiesz każdy na swój sposób spogląda, analizuje i wreszcie docenia albo odrzuca sztukę, obiektywizm w tej materii w mojej opinii nie istnieje, zawsze to czym jedni się podniecają, drugim się to nie podoba...i co najlepsze każdy ma rację :). Forma używana przez Mądzika jest bardzo specyficzna, do tego stopnia że jego scena wydaje się męczyć...sam nie wiem dlaczego rozumie jego przekaz, to chyba pozostałosći po dość częstym przebywaniu z p.Mariolą Sznajkart, i Przemkiem Każmierskim, których pozdrawiam...może czytaja to forum....hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Raperzy i Mądzik 19.08.06, 01:17 Korzystając z okazji (nie potraktujcie tego jako spam), chciałbym przypomnieć, że w Zarach też itnieją świetne teatry...Drewnianą Kurtyną chyba wszyscy znają, ale warto zauwarzyć także teatr Przemka Każmierskiego :) "A ja nie wiem", z ich niezapomnianym chyba dla większości widzów "Komiwojażerem" ,czy chociażby, mimo że szkolny, złośliwcy powiedzieliby dziecięcy, teatr "Heca" pod dyrekcją Marioli Sznajkart, trzeba przyznać, że grupa z pewnością dobrze zapowiadajaca się, wielokrotny laureat i finalista ogólnopolskich przeglądów teatralnych, w którym miałem przyjemność grać przez 7 lat, teraz niestety wolę być widzem niż aktorem ale przygoda niezapomnina...powiedziałbym nawet jedna z nie wielu która wpłyneła na moje poglądy, a w szczególności kiedy realizowaliśmy sztukę "Ślepcy" zmodyfikowaną przez M.Sznajkart na podstawie scenariusza Maurice Maeterlincka...POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
funo Re: Raperzy i Mądzik 18.08.06, 07:18 Ciekawostką jest również to, że twarz clowna z plakatu i L. Mądzika to ta sama twarz. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Raperzy i Mądzik 18.08.06, 20:05 funo napisał: > Ciekawostką jest również to, że twarz clowna z plakatu i L. Mądzika to ta sama > twarz. pzdr. nie sadzilem, ze Madzik trzyma z Eminemem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś