croolick 30.08.08, 18:55 www.empik.com/salony_partnerskie Empik szuka miejsca w Zarach. Fajnie by bylo, gdyby ktos otworzyl w koncu Empik w Zarach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
debest3 Re: Empik w Żarach? 30.08.08, 19:26 też bym nie miał nic przeciwko..chociaż ja jestem ukierunkowany na literaturę o wąskiej specjalizacji,kupuję przez internet Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Empik w Żarach? 31.08.08, 10:54 debest3 napisał: > chociaż ja jestem ukierunkowany na literaturę o > wąskiej specjalizacji,kupuję przez internet No tak, ja tez lubie zakupy przez internet, niemniej klasyczne sklepy sa swietnym miejscem, by cos wyprobowac przed zakupem, no a Empik to swietne miejsce by sobie cos przeczytac, poczytac, przegladnac i czasem kupic ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Empik w Żarach? 30.08.08, 20:05 Świetny pomysł, po pierwsze "ubankowienie" żarskiego deptaka już dawno przkroczyło granice dobrego smaku, przestrzeń miejska to nie tylko produkty finansowe i salony operatorów telefonii komórkowej. Po drugie chciałem parę miesięcy temu kupić w Żarach "Cesarza" Kapuścińskiego, bezskutecznie, a nie jest to ostatecznie żaden biały kruk. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Empik w Żarach? 31.08.08, 11:01 fuszi napisał: > Świetny pomysł, po pierwsze "ubankowienie" żarskiego deptaka już > dawno przkroczyło granice dobrego smaku, dokladnie, a szykuje sie podobno jeszcze Deutsche Bank w miejscu przniesionego Trampa (obok Eurobanku). > przestrzeń miejska to nie tylko produkty finansowe i salony > operatorów telefonii komórkowej. Empik w strategii ma umieszczanie swoich sklepow w centrach miast i tak np. jakis czas temu Empik od dawna obecny Lubinie, ale w niezbyt reprezentacyjnym miejscu przeniosl sie do ratusza. > Po drugie chciałem parę miesięcy temu kupić w Żarach "Cesarza" > Kapuścińskiego, bezskutecznie, a nie jest to ostatecznie żaden > biały kruk. Byl prare miesicecy temu (w maju?) w kazdym kiosku za 9,90 zl jako pierwszy w serii ksiazek R. Kapuscinskiego sprzedawanych razem z Gazeta Wyborcza (pewnie dlatego ksiegarze nie zamawiali tego tytulu). No ale masz racje, czesem wybor pozycji ksiazkowych jest w Zarach ograniczony i nowa porzadna ksiegarnia by sie przydala, nie mowiac juz o sklepie z nowosciami muzycznymi (ostal sie w Zarach jeden sklepik muzyczny) i komputerowym software. Odpowiedz Link Zgłoś
fuszi Re: Empik w Żarach? 31.08.08, 13:31 Mówiąc o sklepiku muzycznym, masz na myśli tę białą budkę naprzeciwko komendy? No to faktycznie, Empik musi powstać! Odpowiedz Link Zgłoś