siekieradka 29.04.09, 11:33 Nowe 2 strefy zasięgu darmowego internetu w Żarach. www.zary.pl/index.php?id=219&lng=pl Świetny pomysł. Pozdrawiam Siekieradka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 29.04.09, 21:35 siekieradka napisał: > Nowe 2 strefy zasięgu darmowego internetu w Żarach. > www.zary.pl/index.php?id=219&lng=pl > Świetny pomysł. Ano, fajne przedsięwzięcie. Na Zary24 temat pojawił się przed niemal dwoma tygodniami: www.zary24.pl/portal/map/module.php?op=forum&page=&cmd=show&id=10498&category=2&PHPSESSID=c36981156a50d2873e98f7ad9a736ec3 Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Nowe HotSpoty w Żarach 29.04.09, 23:26 croolick napisał: > Ano, fajne przedsięwzięcie. Bardzo fajne! > Na Zary24 temat pojawił się przed niemal dwoma tygodniami A przed trzema tygodniami ludzie o tym gadali na mieście. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 29.04.09, 23:34 p.e.k.o napisał: > A przed trzema tygodniami ludzie o tym gadali na mieście. Jak zwykle pierwszy do złośliwych docinków. Przeczytałeś o czym na forum Zary24 napisali chłopaki? Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Nowe HotSpoty w Żarach 29.04.09, 23:45 croolick napisał: > Jak zwykle pierwszy do złośliwych docinków. Takie żale to wylewaj na maila, jak masz potrzebę. Nie zaśmiecaj forum swoimi osobistymi problemami. > Przeczytałeś o czym na forum Zary24 napisali chłopaki? Oczywiście że przeczytałem, no i co z tego? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 29.04.09, 23:55 p.e.k.o napisał: > Nie zaśmiecaj forum swoimi osobistymi problemami. Jak na razie to ty robisz z forum śmietnik swoimi złośliwościami. > Oczywiście że przeczytałem, no i co z tego? To z tego, że wykonanie mogło być lepsze. Zresztą dość często korzystam z hotspota w rynku i często nie działa prawidłowo. Fajnie, że hotspoty są, ale nad jakością usługi warto popracować. Nie wystarczy się tym chwalić, że jest, bo taka moda. One muszą spełniać swoją funkcję, czyli dawać bezproblemowy dostęp do internetu. Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Nowe HotSpoty w Żarach 30.04.09, 00:07 croolick napisał: > Jak na razie to ty robisz z forum śmietnik swoimi złośliwościami. Donieś na mnie gdzie trzeba. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 30.04.09, 00:26 p.e.k.o napisał: > Donieś na mnie gdzie trzeba. Każdy ma prawo zgłosić administracji użytkownika łamiącego regulamin i netykietę. A administracja ma prawo zgodnie z regulaminem zablokować jego konto. Odpowiedz Link Zgłoś
siekieradka Re: Nowe HotSpoty w Żarach 30.04.09, 07:50 croolick napisał: > To z tego, że wykonanie mogło być lepsze. Zresztą dość często korzystam z > hotspota w rynku i często nie działa prawidłowo. Fajnie, że hotspoty są, ale na > d > jakością usługi warto popracować. Co do HotSpota w rynku to problemy co jakis czas bywaja gdyz stary administrator nie radzi sobie z pewnymi problemami. HotSpoty w parku i chrobrego działają od 20 kwietnia wiec 17 kwietnia jak to Qash na zary24 postuje nic nie moglo dzialac i to normalne. Od 20 kwietnia oba dzialaja na 100% (nowy administrator). Milego smigania po necie zycze. Pozdrawiam Siekieradka Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 30.04.09, 09:43 To prawda - Quash korzystał z parkowego hotspota w okresie testowym. Mam nadzieję, że hotspot w parku będzie działał lepiej, niż w rynku, na razie nie korzystałem, więc trudno mi ocenić. Odpowiedz Link Zgłoś
siekieradka Re: Nowe HotSpoty w Żarach 30.04.09, 11:12 Właśnie byłem. Sprawdziłem. Wszystko pięknie działa. W całym parku zasięg od 36% do 94% zaleznie od sprzetu i umiejscowienia. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 07.05.09, 21:15 Dziś w TeleŻet wiceburmistrz F. Wołowicz wyszedł z apelem by mieszkańcy podpowiedzieli, gdzie przydałyby się kolejne hotspoty. Moja propozycja to ul. 9 maja, uzasadnienie: SP3, ZSS i ŁWSH. A jakie Wy proponujecie lokalizacje? Odpowiedz Link Zgłoś
p.e.k.o Re: Nowe HotSpoty w Żarach 07.05.09, 23:42 croolick napisał: > Moja propozycja to ul. 9 maja, uzasadnienie: SP3 To już dzieciaki z podstawówki z laptopami do szkoły biegają? > A jakie Wy proponujecie lokalizacje? - park między ŻDK a MBP - teren rekreacyjny między ul. Chopina i Szymanowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 08.05.09, 06:26 Nie słyszałes o najnowszych trendach w prezentach komunijnych? Odpowiedz Link Zgłoś
croolick Re: Nowe HotSpoty w Żarach 13.05.09, 20:11 Próbowałem dziś skorzystać z parkowego hotspota. Niestety nie udało mi się zalogować z smartphone'a - po każdym wpisaniu kodu pojawiał się komunikat, że przepisany kod jest nieprawidłowy :-( Odpowiedz Link Zgłoś