croolick 30.07.09, 01:45 ŁWSH nie zadbała jeszcze o wyrobienie sobie dobrej opinii w samych Żarach a już otwiera filię: info w Radio Zachód Co tym sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szprotawianin Re: Ekspansja ŁWSH. 30.07.09, 09:53 Zaznaczyłem "potrzebna im kasa" bo nie było możliwości odhaczenia czegoś typu "pomagają Donaldowi minimalizować statystyki osób bezrobotnych" - odwlekają na 3 (tylko licencjat?) lata rejestrację w PUP'ach. Odpowiedz Link Zgłoś
erykzary Re: Ekspansja ŁWSH. 30.07.09, 12:27 Żeby z tą ekspansją szedł poziom kształcenia, ściąganie dobrej kadry, a co za tym idzie podniosła się renoma (a raczej powstała jakakolwiek renoma bo ja na razie o niej nie słyszałem). Co najciekawsze znam kiku studentów ŁWSH i oni sami z siebie i ze swojej Alma Mater szydzą i nie ukrywają tego, że poszli tam nie wiadomo po co albo po to żeby zostać na utrzymaniu rodziców i się jeszcze kilka lat pobawić. Nie mówię tu oczywiście o wszystkich studentach żarskiej "uczelni" tylko raczej sporej części. Odpowiedz Link Zgłoś
luzyczanin Re: Ekspansja ŁWSH. 31.07.09, 12:25 Nie wiem po co takie wioskowe "uniwersytety" z gronostajami na rynku miejskim raz w roku . Poza tym powinno toto się nazywać ŁPSH - Łużycka Policealna Szkoła Humanistyczna i wszystko byłoby na miejscu . Odpowiedz Link Zgłoś