04.02.12, 13:48
Potrzebuje DOBREGO ginekologa. Podejrzewam ze mam cos z hormonami i potrzebuje takiego ktory dokladnie mnie przebada. Kogo mozecie polecic ?
Obserwuj wątek
    • aghni666 Re: ginekolog 04.02.12, 16:26
      Dr Leszek Ostrowski , przyjmuje w ProMed w Kobyłce, można do niego na NFZ i prywatnie, ja chodziłam na NFZ, z czystym sumieniem polecam, delikatnie bada, jest bardzo miły sympatyczny , poświęca dużo czasu pacjentkom
      • aniuta65 Re: ginekolog 04.02.12, 16:33
        Polecam w Markach w ESKULAPIE endokrynolog - ginekolog. Nie pamietam jaki pani doktor sie nazywa. Ze skierowaniem przyjmuje na NFZ bez skierowania mozna prywatnie.
        • mradzymin Re: ginekolog 04.02.12, 20:51
          skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu ? Ktos mi mowil wlasnie o ginekologu- endokrynologu wlasnie w markach . Szkoda ze nie znasz nazwiska.
          • aniuta65 Re: ginekolog 05.02.12, 10:27
            Nie wiem jak dziś wtedy w Eskulapie przyjmował ten co w Radzyminie i ta kobieta. Ona była jedynym lekarzem endokrynologiem-ginekologiem w tej przychodni. Najlepiej zadzwonić do rejestracji i napewno odpowiedzą na to pytanie.Najlepiej zapytać tez jak to jest ze skierowaniem. Mi zalezało kiedys na czasie i byłam prywatnie.
            • mradzymin Re: ginekolog 05.02.12, 13:17
              i ile se placi za wizyte prywatna ?
              • aniuta65 Re: ginekolog 05.02.12, 13:33
                Ja byłam 3-4 lata temu . Niestety nie pamietam. Nie chce wprowadzać w bład najlepiej zadzwonić do rejestracji i wszystkiego się Pani dowie.
                • aghni666 Re: ginekolog 05.02.12, 16:11
                  w markach ta ginekolog-endokrynolog to jest dr. Jolanta Łęcka, i ja bym jej aż tak nie polecała, znaczy nie jest zła, ale jakaś specjalnie świetna też nie jest, nie wiem jak prywatnie u niej, może poświęca pacjentkom więcej czasu, bo na NFZ to byle by pacjentka jak najszybciej wyszła z gabinetu
                  • mradzymin Re: ginekolog 05.02.12, 18:53
                    To juz sama nie wiem gdzie mam sie wybrac ! Potrzebuje wybrac sie do naprawde dobrego ginekologa, bo zawsze trafiam na niekompetentnych lekarzy !
                    • aga_wd Re: ginekolog 07.02.12, 21:25
                      Polecam dr n.med. Rafała Zduna. Przyjmuje prywatnie w Zielonce, ul. Kolejowa 20, tel kontaktowy mozna znaleźć w necie. Świetny specjalista, pracownik naukowy Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, poza tym bardzo miły i sympatyczny lekarz smile.
                      • necia27 Re: ginekolog 07.02.12, 21:37

Też polecam dr.Zduna. Świetny specjalista.
                        • aghni666 Re: ginekolog 08.02.12, 09:30
                          ja się zawsze zastanawiam nad tym doktorem Zdunem czemu pacjentki go tak polecają ... byłam u niego 1 raz, prywatnie oczywiście, nie dość że mówił szybko i niezrozumiale to był nie bardzo przyjemny , więcej do niego nie poszłam, zraziłam się

ja jeszcze raz powtarzam, z czystym sumieniem Dr. Ostrowski z Kobyłki z pro-med, lepszego specjalisty na NFZ nie spotkałam, niestety wydłużył się czas oczekiwania na wizytę u niego, zapisywałam się ostatnio i 2 koniec lutego, ale przyjmuje też prywatnie i wtedy chyba można szybciej
    • zzradzy Re: ginekolog 05.02.12, 19:09
      A polecacie gabinet na przeciwko Pamelo? Tam przyjmuje trzech ginekologów, m.in dr Król - czy ktoś wie czy jest dobra?
      • alojw Re: ginekolog 08.02.12, 13:05
        Również polecam dr Zduna. Owszem miły i sympatyczny nie jest, ale bardzo dobry fachowiec na pewno. Sama się przekonałam leżąc na patalogii ciąży. Co do dr Ostrowskiego. Byłam jego pacjentką przez 10 lat, do momentu kiedy nie wykrył sześciotygodniowej ciąży, dodatkowo przepisując leki, których już w danym momencie brać nie powinnam. Natomiast jest bardzo miły i sympatyczny i tego nie mogę mu zarzucić.
        • chicola Re: ginekolog 08.02.12, 14:11
          Polecam dr Annę Świątek. Jest ginekologiem i endokrynologiem. Bardzo miła i kompetentna. Leczyłam się u niej endokrynologicznie. Wygugluj ją, a znajdzie namiary na jej gabinet.
          • necia27 Re: ginekolog 08.02.12, 21:18
            Dla mnie ginekolog musi być dobrym specjalistą anie miły i uprzejmy
            ps. choć dr.Zdun jest sympatyczny a to ze niezrozumiale i szybko mówi nie jego wina ale idzie się przyzwyczaić
            • liberalnyantyliberal Re: ginekolog 08.02.12, 21:41
              A ja polecę dr Zioło - przyjmuje prywatnie między innymi w Babka Medica przy (jakież to oczywiste) Rondzie "Radosława". On także jest delikatny, uprzejmy, miły i "dowcipny" smile - przynajmniej tak mi powiedziała małżonka. Koszt przyjemności smile u niego to coś koło 150zł - nie pamiętam dokładnie, bo jakoś nie mam pamięci do płaconych tam rachunków.
              A przy okazji: może ktoś ma namiary na urologa - ale takiego, który jest miły, uprzejmy, delikatny i niekoniecznie "dowcipny"? smile Potrzeba prostatę przebadać smile
            • atwar1 Re: ginekolog 08.02.12, 21:42

Ja również polecam dr Zduna- prowadził i rozwiązal (cc) dwie moje ciąże, leczę się u niego już ponad 5 lat i nie mogę narzekać.
              A co do charakteru o też uważam że jest całkiem sympatyczny- nieraz żartował podczas wizyt a nawet przy stole operacyjnym smile
              • lucy263 Re: ginekolog 07.03.12, 22:35
                Ja polecam dr Laskowskiego na Traugutta - bardzo miły i kompetentny lekarz
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka