Dodaj do ulubionych

NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY

22.11.12, 08:33
Już wkrótce zapraszam do nowego gabinetu stomatologicznego przy ul.Falandysza 11.Świadczymy usługi na najwyższym poziomie i pracujemy na najnowocześniejszym sprzęcie.Pełen zakres usług.
Zapraszamy
Obserwuj wątek
    • aniuta65 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 22.11.12, 21:57
      A czy strona internetowa jest i pytanie zasadnicze ceny usług.
      • jakubdentis Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 23.11.12, 08:17
        Strona internetowa jest w budowie.Natomiast co do cen-z pewnością będą konkurencyjne.Poza tym przewidujemy całkowicie bezpłatne konsultacje w trakcie których pacjent pozna dokładny plan leczenia i koszty z nim związane.Wtedy podejmie decyzję czy czy chce korzystać z naszych usług.Zapraszamy także na bezpłatne przeglądy jamy ustnej.W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt pod nr tel.607 048 580
        • aniuta65 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 23.11.12, 19:50
          Pytałam o strone internetową bo zwykle jest tam cennik. Pewnie zajrze do przychodni . Rozumiem ze umówic sie mozna telefonicznie.
    • lenka1311 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 23.11.12, 21:13
      Czy przewidziany jest też dentysta dla małych dzieci?
      • jakubdentis Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 10.12.12, 17:24
        Oczywiście będzie lekarz zajmujący się dziećmi.Wizyty adaptacyjne są bezpłatne.Otwarcie już wkrótce.W razie jakichkolwiek pytań proszę o kontakt pod 607 048 580
    • jakubdentis Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 15.02.13, 09:41
      Witam.
      Pragnę poinformować ,że gabinety QbaDent i QbaMed w Radzyminie przy ul.Falandysza 11 są już OTWARTE.
      Oprócz gabinetu stomatologicznego otwarty jest także gabinet GINEKOLOGICZNY I RADIOLOGICZNY (USG).
      Staramy się dostarczać pacjentom ulotki informacyjne gdzie znajdują sie 50% kupony rabatowe na nasze usługi.Ulotki te wraz z kuponami możecie otrzymać państwo na miejscu w gabinecie.
      ZAPRASZAMY
      • 3-miki99 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 15.02.13, 21:38
        Drogi KUBO otwarte jak otwarte, ale czy OPITE?
        • aniuta65 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 01.08.13, 13:17
          Jezeli ktos korzystał bardzo prosze o opinie. Czy ceny warszawskie czy bardziej przyjazne?
          • a-az Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 02.08.13, 10:02
            Obsługa miła, jakość - to zobaczymy z czasem.
            Ceny - wiesz robiłam małe wypełnienia - płaciłam 100zł. (takie tylko wyczyszczenie i pląba na jednej wizycie). Za któregoś zęba płaciłam chyba 200 zł (duża dziura była)
            wypełnienie kanałów w 4 ze zdjęciem chyba 250zł zapłaciłam
            dziecko - kolorowe wypełnienie 50zł
            • aniuta65 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 02.08.13, 10:58
              Dziekuje za informacje.
              • kro-lo Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 05.08.13, 04:03
                czyli ceny warszawskie
                • cotusiedzieje Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 12.08.13, 13:14
                  600 zł za leczenie kanałowe (4 kanały)
                  • aza13aza Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 23.04.14, 00:32
                    Byłam tam 2 razy i już więcej do tego dentysty już nie zajrzę. Usługa została wykonana w takim pospiechu(120 zł za 5 minut na fotelu), ze w nastepnym dniu byłam na poprawce. Oczywiście z miernnym skutkiem, Za 3 razem poszłam do innego dentysty który wykonał usługę w sposób prawidłowy. Z rozmów w poczekalni wynikło, że część osób przychodzi z reklamacją usług. Co do ceny zgadzam się, nie jest ona współmierna do jakości usług.
                    • sarenka288 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 17.06.14, 00:21
                      Korzystałam z usług tego stomatologa. BRAK MI SŁÓW.
                      Ceny bardzo wysokie a jakość usługi dno kompletne (200zł za 10 min siedzenia na fotelu) i później poprawki za które musiałam płacić. Ów dentysta leczył mi cztery zęby i wszystkie mam do poprawki. Najlepsze jest to, że przy leczeniu kanałowym podobno cztery razy mi zatrówał ząb i za każda wizytę płaciłam po 200 zł. Udałam się na wizytę do innego stomatologa na której okazało się, ze to były opatrunki a nie lekarstwo. Jednym słowem zdzierstwo!!!
                      NIE POLECAM!!!
                      • kubulek01 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 17.06.14, 23:39
                        A ja natomiast jestem zadowolona z Tego stomatologa. Z Jego usług korzystam od kilku dobrych miesięcy. Trafiłam do Niego całkiem przypadkiem – z powodu ogromnego bólu górnej ósemki. Ząb został zakwalifikowany do usunięcia. Wizyty bałam się bardzo. Słyszałam bowiem różne historie związane z usunięciem ósemki – średnio dwugodzinne leżenie na fotelu, później zszywanie dziąsła, kilkudniowy ból po usunięciu zęba – jakaś masakra. Okazało się jednak, że wizyta była dla mnie miłym zaskoczeniem. Usunięcie zęba trwało u mnie zaledwie około 10 min, nie było żadnego zszywania dziąsła, a ból, który pojawił się dopiero po przestaniu działania znieczulenia był bardzo delikatny i krótki – następnego dnia rano żadnego bólu nie czułam. No i jeszcze jedna sprawa - koszt usunięcia ósemki wyniósł 300 zł.

Co do leczeń kanałowych – to ta usługa jest niestety czasochłonna i kosztowna u każdego stomatologa. Ja na własnym przykładzie mogę tylko powiedzieć, że i w tej materii Qubadent wykazał się fachowością. Poprawił mi 3 zęby, które już wcześniej i to w niedługim czasie były leczone kanałowo przez innego stomatologa …
                        • namastea Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 29.04.15, 11:49
                          300 zł za usunięcie zęba!!!!!!! Ludzie, Wy chyba oszaleliście płacac komus takie ceny!!!
                      • jasie-k2008 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 31.10.14, 11:34
                        Dokladnie u mnie piec podejsc do zeba leczonego kanalowo czyli 950 zl z portfela. Stomatolog, u ktorego pozniej to konsultowalem nazwal takie praktyki wprost OSZUSTWEM.
                        • 2011polska niedobre opinie 01.11.14, 21:54
                          własnie sporo niezadobrych opinii jest na temat tego gabinetu
                      • 2011polska Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 01.11.14, 21:56
                        nie za dobre opinie sa na temat tego stomatologa
              • justyna7373 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 18.06.14, 23:07
                A ja jestem bardzo zadowolona. Robiłam tam mosty, kanały i licówki.Obsługa super, bardzo profesjonalnie i kompleksowo. Nie trzeba czekać godzinami na przyjecie.
                Można tam zrobić naprawdę wszystko. Inny dentysta skazał mnie na ,,zęby w szklance", a teraz mam śliczne protezy.
                Moje córki korzystają z usług ortodonty i również są bardzo zadowolone....A ceny? No cóż, jakość kosztuje....
                • hubert9719 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 15.12.14, 18:57
                  Miła atmosfera w gabinecie. Brak stresu. Stomatolog jest uprzejmy i dzięki niemu moje zęby wyglądają znacznie lepiej a co najważniejsze nie bolą i są zdrowe. Jestem zadowolony z usług tego Pana.
                  • pa2244 Re: NOWY GABINET STOMATOLOGICZNY 17.12.14, 22:26
                    Prawdopodobnie najdroższy dentysta w Radzyminie. Są tańsi i oferujący lepsze usługi specjaliści w naszym mieście. Byłam wiem co piszę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka