Dodaj do ulubionych

hotele prośba ale malutka

17.09.11, 22:56
proszę tylko jakby ktoś mógłby mi doradzić coś w sprawie tych hoteli z góry bardzo dziękuję HALOMY,TURGUOISE SHARM EL MAYA,FANTAZIA,HELNAN MARINA,SHORAS ALOHA,FALCON NAMA STAR,KAHRAMANA,CATARACT LAYALINA.najbardziej interesują mnie plaże czy blisko hotelu i czy łagodne zejście do wody,bardzo prosze o radę.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • deoand Re: hotele prośba ale malutka 17.09.11, 23:23
      Hotel Shoras Aloha jest nad morzem ale jak widac na zdjęciu mamy malutki kawałek płytkiej wody a to niebieskie to juz głebia 15 metrów
      fotoforum.gazeta.pl/zdjecie/2534293,2,3,Sharm-i-Ziemia-Swieta-021.html
      w innych nie byłem .. zreszta w Sharmie to nie tak łatwo znaleźć hotel z łagodnym zejściem do morza - chyba w Naama Bay .
    • dorotakatarzyna Re: hotele prośba ale malutka 19.09.11, 07:24
      Mogę jedynie odradzić hotel Fantazia w Marsa Alam. Zdecydowanie nie polecam. Reszty nie znam.
    • kolpik124 Re: hotele prośba ale malutka 19.09.11, 07:52
      Leniuszek? Wejdź na holidaycheck i google earth i będziesz tam mieć opinie zdjęcia itd itd...
      • antygona1.2 Re: hotele prośba ale malutka 19.09.11, 10:29
        witam odwiedziłam te stronki ale tam są starsze wpisy,jedynie Shores Aloha ma świeże,a ja myślałam że może tu się ktoś znajdzie co był w tym lub tamtym roku w tych hotelikach,to są małe hotele 3-gwiazdkowe,nie chce już dużych hoteli i poszukałam sobie te,no ale cóż ludzie chyba jednak wolą jeżdzić do dużych 5-gwiazdkowych hoteli,ale może jeszcze ktoś się znajdzie co odwiedził jeden z tych hoteli dziękuję i pozdrawiam
        • kolpik124 Re: hotele prośba ale malutka 19.09.11, 10:54
          Ludzie wolą jechać do 5* , bo w egipskich realiach one gwarantują jaki taki komfort i standard.
    • miriam_73 Re: hotele prośba ale malutka 19.09.11, 11:17
      Halomy jest na klifie, w Sharm El Maya jest piasek ale nie ma rafy, Helnan ma swój kawałek piasku i łagodne zejście w Naama Bay, nie wiem czy Kahramana ma swoj kawałek piasku (tez w Naama, ale oni nie sa w 1 linii brzegowej), Cataract Laylina jest przy deptaku i jest bardzo głośny.
      • antygona1.2 Re: hotele prośba ale malutka 26.09.11, 08:40
        bardzo Ci dziękuję miriam a może byś mi napisała coś więcej o Halomy,bo tak myślę że to będzie ten oczywiście jak byłaś,a i zdjęcia sobie obejrzałam,no no niezła galeria pozazdrościć
    • b.montana Re: hotele prośba ale malutka 26.09.11, 09:31
      picasaweb.google.com/111505899294578122743/AlohaSharmElSheikh
      moje zdjęcia z Alohy

hotel bardzo przyjemny, miła obsługa, ładne pokoje, ale niestety klif (ale niewysoki w porównaniu do reszty hoteli w tym rejonie)
      • antygona1.2 Re: hotele prośba ale malutka 27.09.11, 13:37
        witam faktycznie hotelik bardzo fajny,a jak daleko od niego do Nama Bay,i jak moge zapytac na osobe ile płaciliście?
        • dana_n Re: hotele prośba ale malutka 29.09.11, 01:10
          Z hoteli, które wymieniasz byłam w Halomy i w Helnan Marina. Są położone obok siebie, ale Helnan Marina jest przy głównej promenadzie w Naama Bay , a Halomy wyżej, na klifie. Halomy jest bardzo skromny...ale zdecydowanie bardziej mi się tam podobało niż w "bogatszym" Helnan Marina. Jak Cie interesują szczegóły, to napisz na priv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka