li1210 29.05.18, 23:28 Był ktoś może w Stelii Di Mare Beach w Makadi proszę o świeżą opinie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
g.grzegorz1 Re: Stella di mare beach 04.07.18, 10:08 chyba już wróciłaś, możesz coś napisać jak było? Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Stella di mare beach 09.07.18, 18:14 Byłam i wróciłam,Nie wie co was interesuje ale po kolei.Pokoje duże ,czyste .Łazienki czyste zawsze świeże ręczniki /nowe/.Środki typu mydło ,żele na dzień dobry są ,Nie są uzupełniane.W pokoju czajnik i herbaty ,brak kawy z restauracji nie weżmiesz bo tam tylko ekspresy a kawa podła .Pokoje z balkonem lub tarasem.Restauracja jest ich kilka ogólnie bardzo czyste jedzenie baaardzo dobre ,bardzo dużo propozycji.UWAGA wszędzie brak napoi w butelkach ,oprócz wody którą dostajesz do pokoju.Z restauracji nie możesz nic wynosić /nawet bułeczki na przegryzkę stoją i pilnują.Na plaży jest bar napoje zimne i gorące.Piwo z butelek lub z kija inne napoje z tych śmiesznych urządzeń .Lancz możesz zjeść na plaży tylko przy stoliku bez wynoszenia -makarony ,pizza, burgery ,sałatki ,ciasta owoce.Lody płatne 1,50 euro.Plaża duża ,leżaki nowe ręczniki niezbyt .Duże odpływy ,ale jest pomost ,jest zejście z pomostu wcześniej dla tych co słabo pływają a dalej dla tych co chcą posnurkować.W wodzie widziano wiele kolorowych rybek i morenę, żółwia i czarną płaszczkę .Są okończe .Żeby zobaczyć trochę rafy płynąć w lewą stronę w stronę hoteli cleopatra -do ich pomostu. Dla dzieci kilka basenów.Nawet fajne animacje.Klimatyzacja w pokojach sprawna.Polecam ten hotel ,jak na Hurghadę jest trochę rafy i jest co pooglądać Odpowiedz Link Zgłoś
li1210 Re: Stella di mare beach 09.07.18, 18:20 Lecieliśmy z RAINBOW po przylocie w nocy dostaliśmy kolacje do pokoju.Przy wylocie lancz pakiet wiem ,że tylko z tego biura były te dodatki inne biura nie miały tych dodatków.Jak by co można przypomnieć się rezydentce lub zamówić w recepcji Odpowiedz Link Zgłoś
g.grzegorz1 Re: Stella di mare beach 11.07.18, 12:02 bardzo dziękuję za informację Odpowiedz Link Zgłoś