Gość: magnes1 IP: *.studentenwerk-bielefeld.de 01.02.04, 10:00 czy ktos zna moze dobre opracowanie dotyczace anlizy pillow book lub tworczosci greenawaya? chodzi mi szczegolnie o role tekstu w tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: hugo Re: pillow book greenawaya IP: 217.99.155.* 03.02.04, 11:00 Oglądam jego filmy ze względu na Nymana...także właściwie ich słucham.Także ostatnio ani nie słucham ani nie oglądam... Ale "Pillow book" jest zdecydowanie najbardziej przystępne. Nie nie mam nic,tak sobie piszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
westpoint Re: pillow book greenawaya 03.02.04, 12:51 "Pillow Book" I. Księga Pierwsza Z Trzynastu II. Księga Niewinnych III. Księga Idioty IV. Księga Impotencji V. Księga Ekshibicjonisty VI. Księga Kochanka VII. Księga Uwodziciela VIII. Księga Młodości IX. Księga Sekretów X. Księga Milczenia XI. Księga Zdradzonych XII. Księga Falstartów XIII. Księga Umarłych Film wybitny, każdemu go polecam :-) A jeśli chodzi o twórczoć Greenawaya to tu jest praca na ten temat: www.republika.pl/hegelmogiel/greenaway.htm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magnes1 Re: pillow book greenawaya IP: *.studentenwerk-bielefeld.de 04.02.04, 22:40 dzieki!!! to jest to, czego mi trzeba bylo! Odpowiedz Link Zgłoś