Dodaj do ulubionych

Sylwester 2011 w Multikinie

16.12.11, 17:50
Multikino Ursynów

Sylwester 2011
Filmowo - taneczny

Ta noc należy do Ciebie!
Spędź ją z nami w doborowej obsadzie i przy najlepszej muzyce!

O to, co chcemy Tobie zaoferować:

Mega produkcje filmowe:

„Sherlock Holmes 2”
Akcja rozgrywa się rok po wydarzeniach z pierwszego filmu, w 1891 roku. Genialny detektyw Sherlock Holmes (Robert Downey Jr.) i jego oddany przyjaciel Dr John Watson (Jude Law) ponownie łączą swoje siły by pokonać największego złoczyńcę świata - Profesora Moriarty (Jared Harris).
Obsada: Robert Downey Jr. (Sherlock Holmes), Jude Law (Dr John Watson), Noomi Repace

„Sylwester w Nowym Jorku”
Historia kilku par i singli, których ścieżki życiowe przeplatają się w czasie ostatniego dnia roku - Sylwestra. Sequel filmu "Walentynki".
Obsada: Halle Berry; Sienna Miller; Sara Paxton; Ice Cube; Michelle Pfeiffer; Robert De Niro

Koncert na wielkim ekranie – AMY WINEHOUSE
I told I was trouble” DVD „I Told You I Was Trouble - Live In London” to materiał nagrany podczas występu żywiołowej i nieprzewidywalnej Amy Winehouse w londyńskim Shepard's Bush Empire. To pierwsze w dyskografii artystki wydanie DVD pozwala fanom poznać magię jej utworów w wersji live. Oprócz koncertu zobaczymy, także 50-munitowy dokument „I Told You I Was Trouble” pokazujący kulisy prawie czteroletniej kariery muzycznej fascynującej Amy. Dodatkowo w zestawie otrzymujemy 4 miłe uchu i oku bonusy w postaci teledysków do największych hitów Amy.

Zabawę przez całą noc przy najlepszej muzyce w holu głównym kina, gdzie nie zabraknie atrakcji.
Catering zapewnia firma Amrest Sp. z o. o.

Konkurencyjne ceny

99 zł od osoby w przedsprzedaży (do 23.12.2011r.)
120 zł od osoby (od 25.12.2011r.)

Szczegółowe informacje
Tel. 22 201 17 10
22 201 17 24

Email: ursynow@multikino.pl
Na imprezę sylwestrową nie prowadzimy rezerwacji.
Zakup biletów możliwy w kasach kina oraz na stronie www.multikino.pl.

SERDECZNIE ZAPRASZAMY!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: EWA Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.unknown.vectranet.pl 01.01.12, 15:08
      Byłam wczoraj na Sylwestrze 2011 w Multikinie Ursynów, Niestety mam złe wrażenia. Drinki, szampan podawany w plastiku, jedzenie bez smaku oszczędnie nakładane przez pracowników kina. Harmonogram zakładał obejrzenie drugiego filmu dopiero o 2.40...Żadnych atrakcji oprócz filmu, kiepskiego jedzenia i DJ dla gości. A w końcu to Sylwester!!! Także cena biletu nieadekwatna do atrakcji i jakości zabawy czy jedzenia. Nie polecam!
      • Gość: Kinoman Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 16:35
        Czego się spodziewałaś w Multikinie?
      • mnop2 Re: Sylwester 2011 w Multikinie 01.01.12, 18:20
        o, dzięki za ostrzeżenie
      • Gość: Agata Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.gfk.pl 02.01.12, 10:45
        Ja też byłam.
        Większość osób spodziewała się przede wszystkim dwóch bloków (2 filmy i koncert) a nie dwóch seansów (2 filmy lub 1 film i koncert). To miała być przede wszystkim impreza kinowa, a nie taneczna, w przerwie między tańcami były seanse.
        Potwierdzam słabą jakość potraw, nie spodziewałam się zbyt wiele, jednak nie podano dań jarskich, a porcje były zbyt małe. Na resztę mogę przymknąć oko, w końcu to 99 PLN.

Natomiast podstawowym minusem było wprowadzenie w błąd klientów i możliwość obejrzenie dwóch a nie trzech seansów. To z pewnością nie była przemyślana decyzja marketingowa ze strony Multikina.
        Zdecydowanie nie polecam imprezy w Multikinie, myślę, że kino straci sporo klientów.
        Pozdrawiam i czekam na opinie pozostałych uczestników imprezy.
    • Gość: tyuv Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.home.aster.pl 02.01.12, 14:37
      witam,
      podpisuję się opiniami dotyczącymi posiłków,
      W trakcje oczekiwania na makaron czuć było woń spalenizny, myślę że dostarczony makaron w cześci podgrzewaczy sie przypalił. Ja z otrzymaną porcją przysiadłem sie do stolika razem ze stertą narczyń których nie miał kto posprzątać (a wystarczyło tylko poprosic gości o zwrot w jakieś umówione miejsce) Po skosztowaniu stwierdziłem że mój makaron smakuje spalenizną. Wróciłem z porcją do obsługi i po rozmowie wydano mi koleją porcje, spróbowałem okazuję sie że też smakuje podobnie jak poprzednia. Poprosiłem o rozmowę z managerem. W konkluzji wydał mi dwie wejściówki a ja zrezygnowałem z tego posiłku. Przyznam że zastanawiałem sie czy nie wyjść z tej imprezy ale pomyślałem sobie co tam imprezę obsługują bardzo młode osoby zdarza się.

Przd drugim seansem wydano deser i sałatki. Z sałatki zrezygnowałem ponieważ jak zobaczyłem kawałek przekrojonej przez całość kapusty już mi sie jej odechciało.
      Wybrałem za to deser ( w hipermarketach w takich pojemnikach w jakich był ten deser hostessy częstują próbkami produktów). Z deserkiem udałem się na salę i po skosztowaniu stwierdziełm również że krem deseru również jest przypalony. Fakt zgłosiłem managerowi i przekazałem pozostałą cześć porcji do złożenia reklamacji. Dowiedziałem się przy okazji że dania przygotowała firma Amrest lepiej znana pod marka KFC. Powyżej poisane fakty potwierdziały również inne osoby.

W związku na powyższym sprawę będzie dalej prowadził mój adwokat.
      • Gość: Agata Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.gfk.pl 02.01.12, 15:16
        Gratuluje i trzymam kciuki, gdyby potrzebna była pomoc, coś zaświadczyć, zgłosić skargę, to bardzo chętnie pomogę.

Będę wdzięczna gdybyś kiedyś napisał jak sprawa z Multikinem poszła.
      • Gość: Terefere Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 23:35
        I myślisz, ze Twój marny adwokacina ma szansę wygrać z naszymi prawnikami?
        • Gość: Agata Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.gfk.pl 05.01.12, 09:48
          Terefere - co to za durny komentarz. Mówimy z sensem albo wcale...
          • Gość: Terefere Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 22:30
            Gość portalu: Agata napisał(a):
            > Terefere - co to za durny komentarz. Mówimy z sensem albo wcale...
            To mówcie z sensem albo wcale.
      • Gość: michcio Przypalony Makaron i Przypalony Deserek IP: *.messagelabs.net 27.01.12, 13:24
        Serio uważasz że przypalony makaron jest wart procesowania się?
        A mówi się, że sądy są przepełnione i nie ma gdzie i kiedy sądzić morderców...
    • Gość: aaa Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.home.aster.pl 02.01.12, 18:00
      Idąc ze znajomymi na sylwestra do multikina spodziewaliśmy sie ze bedzie to totalna klapa, natomiast tu mile zaskoczenie. Bylismy przekonani ze obejrzymy film i po polnocy wrocimy do domu - a tu tance do 5 rano. Głównie byla to zasługa DJ ktory puszczał bardzo fajną muze. Co do jedzenia - rzeczywiscie szału nie było, ale placac 100 PLN trudno sie spodziewac ze bedzie gotowala Gesslerowa, wiec zjedlismy przed wyjsciem.
      • Gość: e Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.internetia.net.pl 18.01.12, 16:34
        A gdzie się bawiłeś? w którym multikinie?
      • Gość: kkk Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.dclient.hispeed.ch 26.01.12, 20:22
        czyli zalozyliscie, ze idziecie do kina na film za 100 zl od osoby, tak? dla mnie troche za drogo... no ale bogacze to sobie wszystko moga :)
        • mnop2 Re: Sylwester 2011 w Multikinie 27.01.12, 10:15
          przecie to pisał pracownik multikina ;)
          • Gość: kkk Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.dclient.hispeed.ch 28.01.12, 17:52
            ja caly czas sie ludze, ze zeby zostac jakimkolwiek "pracownikiem" trzeba miec troche oleju w glowie, a te partaki tylko sobie jeszcze czarny PR robia.
            • karaksul Re: Sylwester 2011 w Multikinie 03.02.12, 14:20
              Rozważałem spędzenie ostatniego sylwestra w Multikinie, ale widze, że jednak byłyby to stracone pieniądze...
    • Gość: Alden Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: 118.99.75.* 02.05.12, 16:10
      Film Podróş na tajemniczÄ? wyspÄ? (2012) jest super! Polecam!
    • Gość: Shenna Re: Sylwester 2011 w Multikinie IP: *.dsl.telesp.net.br 31.05.12, 15:35
      Film Sztuka dorastania (2010) jest super! Polecam!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka